Opublikowano 17 lutego 201114 l Nie masz włączonego HQ, za słaby net, złe sparowanie to pierwsze co mi przychodzi do głowy.
Opublikowano 19 lutego 201114 l A co powiecie na taki headset http://www.joystiq.com/2011/02/18/ps3-bluetooth-headset-available-in-urban-camouflage-color-sche/
Opublikowano 19 lutego 201114 l No spoko do gry w domu. Ale z takim 'na miasto' a tym bardziej w delegację służbową bym się nie wybrał
Opublikowano 27 lutego 201114 l czy grajac z headsetem , rozmowy innych graczy sluchac w glosniku z headsetu czy na glosnikach kina domowego?
Opublikowano 12 marca 201114 l Powinno w zupełności. Ja do dzisiaj używam headseta Motoroli za 3 dychy Choc niedlugo zamierzam wymienic na oryginalny headset Sony
Opublikowano 14 marca 201114 l Mój odnośnik Takie coś się nada do komfortowego gaworzenia po sieci? Kolego... z każdego platronicsa bedziesz zadowolony ponad miarę, gwarantuję... A za ta cenę tym bardziej
Opublikowano 16 marca 201114 l Poważni, hardcore gracze nie zakładają na uszy niczego gorszego niż to
Opublikowano 4 czerwca 201113 l Ma ktoś takiego HS? Jak z jakością tej słuchawki? http://www.amazon.co.uk/Gioteck-EX-01-Bluetooth-Headset-PS3/dp/B00111SFEU/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1307187810&sr=8-3 Cena jest atrakcyjna, a nie wiem jak często będę używał HS więc nie chcę się zbytnio wykosztować. Edytowane 11 czerwca 201113 l przez Kris77
Opublikowano 11 czerwca 201113 l Jak wejdziesz na stronę http://www.turtlebeach.com/products/ps3-gaming-headsets/ear-force-pbt.aspx to znajdziesz dedykowany HS do PS3, więc tak. Edytowane 11 czerwca 201113 l przez Square bo tak
Opublikowano 12 czerwca 201113 l Nie chodzi mi o to, źle sprecyzowałem poprzednie pytanie. Chodzi mi o moje Turtle Beach ear force x11, na stronie producenta niby nie pasują do ps3. Wejście USB mają także chyba powinny kopcić
Opublikowano 22 czerwca 201113 l Mam trzy szybkie pytanka: Czy za pomoca tego sprzetu - http://www.logitech.com/pl-pl/gaming/headsets/devices/7248 bede mogl grac z dzwiekiem puszczonym tylko na sluchawki czy na PS3 to nie dziala ? Czy sprzet ten bedzie takze dzialal jako sluchawki do sluchania muzy z PS3 ? Czy znacie inne sluchawki 7.1 + headset dzialajace na PS3 i warte polecenia ?
Opublikowano 10 lipca 201113 l W Biedronce można znaleźć headset od Nokii za jakieś grosze - będzie działał z PS3?
Opublikowano 11 lipca 201113 l Jest na świecie pewnie tylko jeden model "headsetu Nokii"... Podaj model, może trafisz kogoś na forum kto używał lub próbował parować go z konsolą. Edytowane 11 lipca 201113 l przez Berion
Opublikowano 11 lipca 201113 l Jakbym widział jaki to model to bym podał. Za to podejrzewam, że w Biedronce jest tylko jeden model.
Opublikowano 15 lipca 201113 l Mam Head Seta Ps3 i mam problem. W ustawieniach urządzeń Audio mam Headseta ale poziom głośności jest na 3. Inne opcje są niedostępne i nie mogę zwiększyć bądź zmniejszyć czułości mikrofonu. Dlaczego tak się dzieje ? I jak można temu zaradzić ?
Opublikowano 15 lipca 201113 l Mam Head Seta Ps3 i mam problem. W ustawieniach urządzeń Audio mam Headseta ale poziom głośności jest na 3. Inne opcje są niedostępne i nie mogę zwiększyć bądź zmniejszyć czułości mikrofonu. Dlaczego tak się dzieje ? I jak można temu zaradzić ? Musisz wyłączyć opcję HQ (High Quality) - w przeciwnym razie poziom głośności zawsze będzie ustawiony na "3".
Opublikowano 15 lipca 201113 l Nie przypominam sobie abym ją kiedykolwiek włączał Inny użytkownicy mają tę opcję włączona aby mieć lepszy dźwięk czy to taka ściema z tym HQ ?
Opublikowano 15 lipca 201113 l Nie przypominam sobie abym ją kiedykolwiek włączał Inny użytkownicy mają tę opcję włączona aby mieć lepszy dźwięk czy to taka ściema z tym HQ ? Jeśli parujesz HS z PS3 po kablu (a z tego co pamiętam tak właśnie robiłeś) domyślnie zostaje ta funkcja włączona. Gdybyś parował HS'a sony tylko przez BT wtedy byś sam mógł wybierać głośność. HQ ponoć ogranicza szumy z otoczenia i ustawia HS optymalnie do jak najlepszego nadawania / odbierania. Ja mam ją cały czas włączoną. Edytowane 15 lipca 201113 l przez Kyo
Opublikowano 15 lipca 201113 l Hmmm, dzięki za wyjaśnienie, w takim wypadku chyba nie będę nic zmieniać i zostawie to HQ na ON.
Opublikowano 29 lipca 201113 l Przymierzam się do kupna headsetu , jaki polecacie w dobrej cenie ? acha i czy dużo osób na ps3 gra z headsetem ? bo wiem , że na xboxie bardzo dużo grało...
Opublikowano 31 lipca 201113 l Podpinam się<br />Poszukuję hedseta do ps3 (takiego nausznego) albo oddzielnego mikrofonu "który można by założyć na głowę na której już są słuchawki" ; obecnie używam słuchawek 515 sennheisera i było by dobrze gdyby jakość dźwięku oferowanego przez headset była przynajmniej na równym poziomie jak ww. słuchawki a najlepiej, gdyby była nawet lepsza (chodzi o to żeby były odpowiednio wyważone do grania (głębokie basy itp. 'przydatne' cechy) i preferuje połączenie kablem niż bezprzewodowe /ładowanie podczas gry, czy zmiana baterii to nie dla mnie/ ! Edytowane 1 sierpnia 201113 l przez Grez