Skocz do zawartości

Headsety do PS3

Featured Replies

Opublikowano

Nie masz włączonego HQ, za słaby net, złe sparowanie to pierwsze co mi przychodzi do głowy.

• Odpowiedzi 825
  • Wyświetleń 53 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja parę dni temu dostałem swoje słuchawki w prezencie i póki co jestem mega zadowolony. Na razie nie próbowałem jak wygląda rozmawianie na onlajnie ale sam dźwięk w nich jest super.     Ja mam pod

• Tak trudno poszukać? Na allegro masz kilka aukcji z tego co widzę od 380zł, na ultimie 439.

• Mam pytanie: niedawno dostałem zaje***ste słuchawki z mikrofonem . Czy jest możliwość podłączenia ich do PS3 w zastępstwie headsetu (czy istnieje jakaś przejściówka/adapter gdzie mógłbym wpiąć

Opublikowano

No spoko do gry w domu. Ale z takim 'na miasto' a tym bardziej w delegację służbową bym się nie wybrał :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

czy grajac z headsetem , rozmowy innych graczy sluchac w glosniku z headsetu czy na glosnikach kina domowego?

Opublikowano

Zależy od ustawień, możesz sobie wybrać.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Powinno w zupełności. Ja do dzisiaj używam headseta Motoroli za 3 dychy :) Choc niedlugo zamierzam wymienic na oryginalny headset Sony ;)

Opublikowano

Mój odnośnik

Takie coś się nada do komfortowego gaworzenia po sieci?

Kolego... z każdego platronicsa bedziesz zadowolony ponad miarę, gwarantuję... A za ta cenę tym bardziej :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nie chodzi mi o to, źle sprecyzowałem poprzednie pytanie. Chodzi mi o moje Turtle Beach ear force x11, na stronie producenta niby nie pasują do ps3. Wejście USB mają także chyba powinny kopcić

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam trzy szybkie pytanka:

Czy za pomoca tego sprzetu -

http://www.logitech.com/pl-pl/gaming/headsets/devices/7248

bede mogl grac z dzwiekiem puszczonym tylko na sluchawki czy na PS3 to nie dziala ?

Czy sprzet ten bedzie takze dzialal jako sluchawki do sluchania muzy z PS3 ?

Czy znacie inne sluchawki 7.1 + headset dzialajace na PS3 i warte polecenia ?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

W Biedronce można znaleźć headset od Nokii za jakieś grosze - będzie działał z PS3?

Opublikowano

Jest na świecie pewnie tylko jeden model "headsetu Nokii"...

Podaj model, może trafisz kogoś na forum kto używał lub próbował parować go z konsolą.

Edytowane przez Berion

Opublikowano

Jakbym widział jaki to model to bym podał.

Za to podejrzewam, że w Biedronce jest tylko jeden model.

Opublikowano

Mam Head Seta Ps3 i mam problem. W ustawieniach urządzeń Audio mam Headseta ale poziom głośności jest na 3. Inne opcje są niedostępne i nie mogę zwiększyć bądź zmniejszyć czułości mikrofonu. Dlaczego tak się dzieje ? I jak można temu zaradzić ?

Opublikowano

Mam Head Seta Ps3 i mam problem. W ustawieniach urządzeń Audio mam Headseta ale poziom głośności jest na 3. Inne opcje są niedostępne i nie mogę zwiększyć bądź zmniejszyć czułości mikrofonu. Dlaczego tak się dzieje ? I jak można temu zaradzić ?

Musisz wyłączyć opcję HQ (High Quality) - w przeciwnym razie poziom głośności zawsze będzie ustawiony na "3".

Opublikowano

Nie przypominam sobie abym ją kiedykolwiek włączał :) Inny użytkownicy mają tę opcję włączona aby mieć lepszy dźwięk czy to taka ściema z tym HQ ?

Opublikowano

Nie przypominam sobie abym ją kiedykolwiek włączał :) Inny użytkownicy mają tę opcję włączona aby mieć lepszy dźwięk czy to taka ściema z tym HQ ?

Jeśli parujesz HS z PS3 po kablu (a z tego co pamiętam tak właśnie robiłeś) domyślnie zostaje ta funkcja włączona. Gdybyś parował HS'a sony tylko przez BT wtedy byś sam mógł wybierać głośność.

HQ ponoć ogranicza szumy z otoczenia i ustawia HS optymalnie do jak najlepszego nadawania / odbierania.

Ja mam ją cały czas włączoną.

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

Hmmm, dzięki za wyjaśnienie, w takim wypadku chyba nie będę nic zmieniać i zostawie to HQ na ON.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przymierzam się do kupna headsetu , jaki polecacie w dobrej cenie ? acha i czy dużo osób na ps3 gra z headsetem ? bo wiem , że na xboxie bardzo dużo grało...

Opublikowano

Podpinam się<br />Poszukuję hedseta do ps3 (takiego nausznego) albo oddzielnego mikrofonu &quot;który można by założyć na głowę na której już są słuchawki&quot; ; obecnie używam słuchawek 515 sennheisera i było by dobrze gdyby jakość dźwięku oferowanego przez headset była przynajmniej na równym poziomie jak ww. słuchawki a najlepiej, gdyby była nawet lepsza (chodzi o to żeby były odpowiednio wyważone do grania (głębokie basy itp. 'przydatne' cechy) i preferuje połączenie kablem niż bezprzewodowe /ładowanie podczas gry, czy zmiana baterii to nie dla mnie/ !

Edytowane przez Grez