poli_x 1 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Szkoda ze z xBoxem nie dzialaja Bardzo dobrze że nie działają... tak być nie może aby X0 fani korzystali na sprzęcie od Sony W dzisiejszych czasach chodzi przeciez tylko o pieniadze Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 3 listopada 2011 Opublikowano 3 listopada 2011 (edytowane) Ha - jest i oficjalna data u nas http://pl.playstatio...uchawki-stereo/ Tylko nie ma info odnośnie ceny :confused: E: Tak sobie myślę że Sony ma chyba jeden z najgorszych marketingów jakie widziałem... Edytowane 3 listopada 2011 przez Kyo Cytuj
winner 183 Opublikowano 3 listopada 2011 Opublikowano 3 listopada 2011 Idealnie na sprezentowanie sobie w okresie świątecznym Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 3 listopada 2011 Opublikowano 3 listopada 2011 jee wreszcie... tylko strach przed ceną ale mam nadzieje że mniej niż 400zł Cytuj
Redmitsu 991 Opublikowano 7 listopada 2011 Opublikowano 7 listopada 2011 Słuchawki w ultimie dostepne za 439zł, na allegro widac juz po 369zł. Bardzo mi sie one podobaja, tylko jak to wyglada. Słychac rozmowcow w sluchawkach i reszte dzwiekow tez? To sobie nawzajem nie przeszkadza? Trzeba sprzedac starego ori headseta i zakupic sobie te słuchawki Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 (edytowane) Dzisiaj przyszły mi słuchawki i... Na razie testuje - wszystko in plus ale... No właśnie ale: mam router Linksys WRT54GL z wgranym Pomidorem - i słuchawki mi rozłączają net po wifi... hmm, przy próbie połączenia słychać krótko w słuchawkach zakłócenia w postaci buczenia i sieć nadal jest martwa (sygnał samej sieci jest tylko netu nie ma). Na jednym z pierwszych testów na YT widziałem że tester też miał problem z Routerem (też Linksys tylko że nowszy model chyba 160 w górę). Na szczęście PS3 jest po kablu i tu nie ma problemu ale już 2x laptop w domu i komputer stacjonarny + komórki i PSP po WiFi więc mam do wyboru albo przemeblowanie albo grę z wyłączonym WiFi / urządzeniami WiFi. Potestuje jeszcze z kanałami w routerze ew. lub zmniejszę moc sygnału anten albo poszukam jakiejś solucji w necie.... PS3 z wpiętym dildo są oddalone od routera o jakieś 40 cm. Będę kombinował. E: Dziwne jest to o tyle że sygnał sieci jest tylko net przestaje działać a do laptopa jak są podłączone to nic się nie je.bie. Edytowane 8 listopada 2011 przez Kyo Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 No to mnie "zmartwiłeś" bo ja też mam ten sam router i pomidorka... spróbuj z innymi wersjami firmware routera, czytałem gdzieś że to pomogło. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 (edytowane) Na razie zmieniłem kanał z 11 na 2 i o tyle dziwne to jest bo od 10 minut wszystko jest ok. - testuje muze + PS3 także " stay tuned". Trochę to głupio wygląda bo jak już wspomniałem sygnał sieci był tylko net "uciekał" - za każdym razem jak je włączyłem. P.S. Lekki szum u innych, którzy mają też jest? E: Dzięki za odp. @Kris77 Edytowane 8 listopada 2011 przez Kyo Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 (edytowane) P.S. Lekki szum u innych, którzy mają też jest? Też jest. Jak grają to staje się niesłyszalny. A w temacie routera ja mam D-Link DIR-600 i nie mam żadnych problemów. Edytowane 9 listopada 2011 przez Kris77 Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 10 listopada 2011 Opublikowano 10 listopada 2011 (edytowane) Po 2 dniach testowania słuchawek zero problemów. Działa wszystko dobrze bez zakłóceń i bez problemów. Router na kanale 2 - 2.417 GHz - moc anten auto - standard 42. Nie zmieniałem położenia sprzętu. Ufff.... Edytowane 10 listopada 2011 przez Kyo Cytuj
Redmitsu 991 Opublikowano 13 listopada 2011 Opublikowano 13 listopada 2011 Jestem ciekaw jaka cena będzie oficjalna w polsce. W us i a kosztują one 99$ tak? Pewnie nie ma co liczyc na cene 399zł tylko pewnie odrazu yebna 499zł stad tez pytanie do mozgów. Lepiej poczekac do premiery w polsce i wtedy kupic czy kupowac teraz poki cena jest jeszcze prawdopodobnie 'niska' ? Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 13 listopada 2011 Opublikowano 13 listopada 2011 (edytowane) Ja się czaiłem i czekałem aż w końcu przemyślałem sprawę i widzą ceny np. na hmv i game.co.uk (89,99 funtów) stwierdziłem że kupię w dobrym, polskim sklepie za 4 stówki - wcześniej się dopytałem czy dają gwarancję (dają na 1 rok). Na ebay i aukcje z UE nawet nie ma co zaglądać - cena od 450 do nawet 600 w przeliczeniu. Jak import to ebay z hongkongu za 320 albo zostaje jeszcze USA/Kanada np. planet axel - około 350zł. Niestety wątpię że cena będzie niż w PL/UE niż 399... Ale po zakupie powiem jedno - naprawdę warto. Po 24h testach tak byłem zadowolony że nawe stwierdziłem w którymś momencie że ten HS nie jest wart 400 stów tylko znacznie więcej. Edytowane 13 listopada 2011 przez Kyo Cytuj
Redmitsu 991 Opublikowano 13 listopada 2011 Opublikowano 13 listopada 2011 (edytowane) No wlasnie w sumie gwarancja tez jest wazna wiec tez poczekam na ten headset od polskiego dystrybutora. Kyo, moglbys mi powiedziec jak sie ma w praktyce ten suwak miedzy glosnoscia a chatem? Jak ustawimy na maksa glosnosc to ludzi nie slyszymy tylko sam dzwiek z gry? Jest wystarczajaco glosno? Bo chce ich rowniez uzywac jako normalnych sluchawek do pogrania wieczorem wiec grajac w nowego silent hilla or sth mam nadzieje ze wystrasze sie slyszac najdrobniejsze dzwieki Mialem kiedys Senki HD555 i tam bylo idealnie. Edytowane 13 listopada 2011 przez Redmitsu Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 13 listopada 2011 Opublikowano 13 listopada 2011 (edytowane) Ale po zakupie powiem jedno - naprawdę warto. Po 24h testach tak byłem zadowolony że nawe stwierdziłem w którymś momencie że ten HS nie jest wart 400 stów tylko znacznie więcej. Podpisuję się pod tym obiema ręcyma... Porównywałem je ze zwykłymi słuchawkami, ale to nie to. Nie ten dźwięk, nie ten bas, nie ta przestrzenność. Wszystko nie to... Dziś miałem w Battlefieldzie 3 fajny pojedynek na RPG - ja stałem pomiędzy budynkami, a koleżka z drużyny przeciwnej tak z pół mapy ode mnie (nie pamiętam już jaka to była mapa). I nawalaliśmy do siebie z RPG. Dźwięk lecącego pocisku w moją stronę, przelatujący obok mnie z lewej strony i wybuchający gdzieś w oddali MNIE ZMASAKROWAŁ. Nie wyobrażam sobie gry w Battlefield 3 w inny sposób niż z tym headsetem. Edytowane 13 listopada 2011 przez Kris77 Cytuj
dApo 313 Opublikowano 15 listopada 2011 Opublikowano 15 listopada 2011 właśnie dostałem swój egzemplarz hs'a, w domowym zaciszu posiadam jeszcze icemat syberia i dźwięk jest nieporównywalny. takiego natłoku dźwięków w bf3 dostałem że tak lamiłem przysłu(pipi)ąc się co tam jest grane wszystko fajnie słychać np na mapie bazar słychać jak czołg wroga się zbliża stojąc na A... także posiadam router netgear i nie miałem żadnych problemów ale to dopiero 4h testowania Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 15 listopada 2011 Opublikowano 15 listopada 2011 Kyo, moglbys mi powiedziec jak sie ma w praktyce ten suwak miedzy glosnoscia a chatem? Jak ustawimy na maksa glosnosc to ludzi nie slyszymy tylko sam dzwiek z gry? Jest wystarczajaco glosno? Bo chce ich rowniez uzywac jako normalnych sluchawek do pogrania wieczorem wiec grajac w nowego silent hilla or sth mam nadzieje ze wystrasze sie slyszac najdrobniejsze dzwieki Kurde - nie zauważyłem pytania - może niech ktoś inny się lepiej wypowie, kto więcej multi pograł - od niedawna mam mało czasu na granie - przez neta tylko raz grałem na nich w U3 i akurat VC był mi potrzebny więc nie kombinowałem za bardzo. Ratio można sobie zmieniać w naprawdę dużym zakresie. Tak to testowałem tylko singla.... I tak - jest wystarczająco głośno ;] Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 15 listopada 2011 Opublikowano 15 listopada 2011 (edytowane) No wlasnie w sumie gwarancja tez jest wazna wiec tez poczekam na ten headset od polskiego dystrybutora. Kyo, moglbys mi powiedziec jak sie ma w praktyce ten suwak miedzy glosnoscia a chatem? Jak ustawimy na maksa glosnosc to ludzi nie slyszymy tylko sam dzwiek z gry? Jest wystarczajaco glosno? Bo chce ich rowniez uzywac jako normalnych sluchawek do pogrania wieczorem wiec grajac w nowego silent hilla or sth mam nadzieje ze wystrasze sie slyszac najdrobniejsze dzwieki Mialem kiedys Senki HD555 i tam bylo idealnie. W każdej chwili możesz dać MUTE mikrofonu i żadne gadki ludków z neta nie będą słyszalne. Będziesz słyszał tylko dźwięki z gry. Słuchawki mają 2 suwaki głośności - jeden od dźwięku ogólnie, a drugi to balans między dźwiękiem a chatem. Jak ściszysz dźwięk chatu, to będziesz słyszał tylko dźwięki z gry, ale jak Ty będziesz gadał to inni będą Cię słyszeć. Edytowane 15 listopada 2011 przez Kris77 1 Cytuj
dApo 313 Opublikowano 16 listopada 2011 Opublikowano 16 listopada 2011 dokładnie fajna sprawa z tym suwakiem. przydatny bajer [; Cytuj
lukaszt_89 141 Opublikowano 16 listopada 2011 Opublikowano 16 listopada 2011 Witam panowie, mam pytanie czy korzysta ktoś z tego hs w obecności rutera Tp Link TD8910W ? Bo w przeciągu miesiąca może dwóch chciałbym go zakupić, i jestem ciekaw czy z tym modelem są jakieś problemy dotyczące zrywania połączenia z netem. Będę wdzięczny za pomoc. Cytuj
winner 183 Opublikowano 20 listopada 2011 Opublikowano 20 listopada 2011 Orientujecie się może jak będzie z oficjalną dystrybucją słuchaweczek w Polsce na premierę? Byłem dzisiaj w Saturnie i pytałem czy coś wiedzą, ale póki co nic - dostali tylko jakieś fikuśne klawiaturki BT (sygnowane przez Sony specjalnie pod PS3), ale ta cena... 199zł. Ciekawe jak będzie z headsetem. Premiera w środę (23 listopad). Cytuj
Redmitsu 991 Opublikowano 22 listopada 2011 Opublikowano 22 listopada 2011 Pisałem do mojego PM'a w Komputroniku, ktory zajmuje sie towarem od Sony i dostałem takie info: Wiesz, premiera Polska na www A w zyciu – na magazynach Sony pustka Do dupy z takimi premierami Także zobaczymy Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 22 listopada 2011 Opublikowano 22 listopada 2011 (edytowane) Podobną odpowiedź usłyszałem w innej dużej sieciówce komputerowej - brak na magazynie, brak w hurtowni, nikt nie wie kiedy będzie... . BTW: Godzinna sesja w Super Stardust HD z tym HS'em urywa dupę. Edytowane 22 listopada 2011 przez Kyo Cytuj
dżar 166 Opublikowano 22 listopada 2011 Opublikowano 22 listopada 2011 Ja parę dni temu dostałem swoje słuchawki w prezencie i póki co jestem mega zadowolony. Na razie nie próbowałem jak wygląda rozmawianie na onlajnie ale sam dźwięk w nich jest super. Witam panowie, mam pytanie czy korzysta ktoś z tego hs w obecności rutera Tp Link TD8910W ? Bo w przeciągu miesiąca może dwóch chciałbym go zakupić, i jestem ciekaw czy z tym modelem są jakieś problemy dotyczące zrywania połączenia z netem. Będę wdzięczny za pomoc. Ja mam podobnego tp linka TD-W8960N i problemów nie mam-zresztą nie kumam czemu miałyby być takowe in the first place. 1 1 Cytuj
nemix 36 Opublikowano 23 listopada 2011 Opublikowano 23 listopada 2011 Ktoś widział słuchawki Sony 7.1 gdzieś ? Cytuj
dżar 166 Opublikowano 23 listopada 2011 Opublikowano 23 listopada 2011 Tak trudno poszukać? Na allegro masz kilka aukcji z tego co widzę od 380zł, na ultimie 439. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi