Pryxfus 820 Opublikowano 19 grudnia 2011 Opublikowano 19 grudnia 2011 I oto dzisiaj przyszły słuchawki Tak jak mówiłem europejska wersja. Prezentują się naprawdę znakomicie, zobaczymy niedługo jak z dźwiękiem. W pudełku oprócz słuchawek i adaptera jest wyłącznie instrukcja obsługi(również w PL) Po cichu liczę, że sklep w którym reklamowałem moje słuchawki wyśle mi właśnie europejską wersję. Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 19 grudnia 2011 Opublikowano 19 grudnia 2011 (edytowane) Dowiedzialem ze ze centrala dostała az 5 sztuk! Szkoda ze juz wszystkie sie rozniosly pytanie dokad. Edit: Najnowsze wiesci prosto z centrali mowia ze w czwartek Sony nam dostarczy 20 sztuk słuchawek Edytowane 19 grudnia 2011 przez Redmitsu Cytuj
Fru 4 Opublikowano 19 grudnia 2011 Opublikowano 19 grudnia 2011 (edytowane) Dowiedzialem ze ze centrala dostała az 5 sztuk! Szkoda ze juz wszystkie sie rozniosly pytanie dokad. Edit: Najnowsze wiesci prosto z centrali mowia ze w czwartek Sony nam dostarczy 20 sztuk słuchawek Wczoraj zakupiłem to cacuszko we wrocławskim MM za 399 zł. Idę sobie idę na regały od PS3 zobaczyć jak to kroją na gierkach, patrze a tu leżą ;] nie wytrzymałem i wziąłem, to był nie wątpliwie znak (zostały jeszcze 3 sztuki). BF3 MIAŻDŻY na tym sprzęcie PS Miesiąc temu gadałem w sklepie (też WRO) Sony Center, gość powiedział, że w tym roku ich na 100 % nie będzie na polskim roku w przyszłym nie wiadomo ale nie liczył by na to.... no comments.... Edytowane 19 grudnia 2011 przez Fru Cytuj
dżar 166 Opublikowano 19 grudnia 2011 Opublikowano 19 grudnia 2011 I oto dzisiaj przyszły słuchawki Tak jak mówiłem europejska wersja. Prezentują się naprawdę znakomicie, zobaczymy niedługo jak z dźwiękiem. W pudełku oprócz słuchawek i adaptera jest wyłącznie instrukcja obsługi(również w PL) Po cichu liczę, że sklep w którym reklamowałem moje słuchawki wyśle mi właśnie europejską wersję. Jest jakaś różnica oprócz opakowania? Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 20 grudnia 2011 Opublikowano 20 grudnia 2011 I oto dzisiaj przyszły słuchawki Tak jak mówiłem europejska wersja. Prezentują się naprawdę znakomicie, zobaczymy niedługo jak z dźwiękiem. W pudełku oprócz słuchawek i adaptera jest wyłącznie instrukcja obsługi(również w PL) Po cichu liczę, że sklep w którym reklamowałem moje słuchawki wyśle mi właśnie europejską wersję. Dostałem nowe słuchawki, amerykańską wersję, nie wiem niestety czym różnią się od europejskiej, pewnie niczym. Działają bosko, Battlefield 3 w tych słuchawkach to kosmos, urywa głowę. Chciałbym jeszcze napisać o tym, o czym nikt chyba jeszcze wcześniej nie wspominał, gra się w nich bardzo wygodnie w okularach. Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 20 grudnia 2011 Opublikowano 20 grudnia 2011 (edytowane) PANOWIE!! Saturn Katowice, ul Chorzowska ileś tam, cena 370zł, wersja euro... niestety tylko 3 sztuki widziałem kupiłem więc zostały dwie UPDATE Wiec mam 2 dni za mną: - dźwięk jak najbardziej super... nie jest to kino domowe z prawdziwego zdarzenia i audiofile na pewno znajda minusy np. według mnie płaski dźwięk co dla muzyków jest ogromną zaletą ale podczas tworzenia muzyki a nie podczas gry i zabawy . Bas jest bardzo udany, jest wyraźni ale nie jest mocno, nie męczy ucha a słuchawki się nie "trzęsą". Bas jest typowy dla gier i filmów czyli pasywny, niewystarczająco dynamiczny do muzyki ALE nadal dobry do słuchania muzyki. - budowa elegancka, porządnie zrobione i jak Ktoś wyżej napisał BARDZO wygodne i uwierzcie mi jako muzykowi , który używa innych słuchawek, trudno jest producentów zrobić tak wygodne słuchawki, ani głowa, anie uszy, nic się nie męczy, nawet sam dźwięk , który jest męczący dla uszu, jest jakiś mimo ze mocno to jednocześnie delikatny, jakby nie grał bezpośrednio do uszu. - dioda na słuchawce w ogóle mi nie przeszkadza, nie widzę jej, muszę naprawdę się skupić i kontem oka oglądać aby zauważyć - podoba mi się odpowiedzi headsetu na nasze poczynania z guzikami, dużo czytelniejsze piski i wyraźnie słychać czy wyciszamy, czy wyłączamy, czy bateria pada (taki fajny alarm) - dużo lepsze niż w małym headsecie. - działają bezproblemowo z pc - dźwięk przestrzenny jest ale jak sie spodziewałem, ściema i tyle... faktycznie, nie którzy będą słyszeć 7.1, inni tylko stereo w przestrzeni. W podsumowaniu, za tą cenę tzn poniżej 400zł WARTO, Edytowane 22 grudnia 2011 przez LiSoQuan Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 23 grudnia 2011 Opublikowano 23 grudnia 2011 Dzieki za relacje, ja swoje dostane prawdopodobnie dopiero we wtorek fak, a spodziewalem sie ich dzisiaj Tak czy siak, jak ktos chce kupic je za 379zł to zapraszam do salonow Komputronika (to nie jest reklama ;p). Cytuj
Kapcior 4 Opublikowano 23 grudnia 2011 Opublikowano 23 grudnia 2011 W katowickim Saturnie mają sporo naliczyłem na półce 9 sztuk Cytuj
duzyBYK 14 Opublikowano 15 stycznia 2012 Opublikowano 15 stycznia 2012 (edytowane) http://www.tmd-clan.pl/news.php?readmore=96 Recenzja słuchawek TRITTON AX PRO w wykonaniu członka klanu The Most Dangerous. Zapraszam do czytania i komentowania. Edytowane 15 stycznia 2012 przez duzyBYK Cytuj
radekw 43 Opublikowano 2 lutego 2012 Opublikowano 2 lutego 2012 Witam, szybkie pytanko mam odnośnie hs do PS3. W zasadzie gram na Xbox, ale chciałbym pograć z kumplem w demko Syndicate, a on ma PS3. Możecie poradzić jakiś niskobudżetowy hs? Taki do 50PLN? Coś mi się obiło o oczy przy szybkim przeglądaniu innego forum, że PS Eye może służyć do komunikacji głosowej. To prawda, bo kamerkę PS Eye mam? Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 2 lutego 2012 Opublikowano 2 lutego 2012 Tak, w ostateczności możesz użyć Oka do rozmowy. 1 Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 2 lutego 2012 Opublikowano 2 lutego 2012 I to nawet nie w ostateczności bo jako mikrofon Eye sprawdza się wyśmienicie, zbiera dużo lepiej niż większość słuchawek bluetooth! 1 Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 18 lutego 2012 Opublikowano 18 lutego 2012 Mały problem... headset 7.1 działa elegancko na PS3 ale na PC podczas oglądania filmów czy innego video sa zakłócenia i przerywania... też takie coś macie ? Muza i inne dźwięki graja dobrze. Cytuj
lukaszt_89 141 Opublikowano 18 lutego 2012 Opublikowano 18 lutego 2012 (edytowane) Ja mam taki problem na PC filmiki na YT trzeszczą, reszta filmów działa bez problemu, natomiast na lapku problemu takiego w ogóle nie ma wszystko działa elegancko. Nie wiem może jakiś kodeków brak? Edytowane 18 lutego 2012 przez lukaszt_89 Cytuj
tommi 345 Opublikowano 25 marca 2012 Opublikowano 25 marca 2012 Rowniez uzywam od paru dni tych sluchawek 7.1 sony (wersja europejska- o ile jest jakakolwiek roznica poza opakowaniem) no i mam pewien problem z ustawieniami mikrofonu: jak wchodze w ustawienia-> Ustawienia urzadzen audio-> Czulosc mikrofonu, to mam domyslnie ustawione 3 i nie da sie tego zmienic, tzn. pozostale ustawienia od 1 do 5 sa szare i nie da sie ich aktywowac- tylko 3 akceptuje. Musze cos z tym zrobic, bo sie chlopaki ze skladu w BF skarza, ze cicho mnie slychac... Ktos ma czy mial tez ten problem i wie jak to rozwiazac? Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 25 marca 2012 Opublikowano 25 marca 2012 Nie wiem jak w tych słuchawkach, ale w oficanym HS Sony (ten na jedno ucho) trzeba było wyłączyć tryb HQ żeby zmienić ten poziom. Spróbuj wyłączyć w opcjach (pod trójkątem) ten tryb jeżeli jest. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 25 marca 2012 Opublikowano 25 marca 2012 (edytowane) Ooo, dzieki, juz patrze (rada tak czy inaczej za(pipi)ista, bo wlasnie w tym malym mialem to samo ) Edit: No i dupa! W tym 7.1 nie ma w ogole takiej opcji, a z ciekawosci podlaczylem znowu maly, wylaczylem HQ i mimo to dalej nie moglem zmienic w opcjach czulosci tego mikrofonu... :confused: Edytowane 25 marca 2012 przez tommi___t Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 26 marca 2012 Opublikowano 26 marca 2012 Ooo, dzieki, juz patrze (rada tak czy inaczej za(pipi)ista, bo wlasnie w tym malym mialem to samo ) Edit: No i dupa! W tym 7.1 nie ma w ogole takiej opcji, a z ciekawosci podlaczylem znowu maly, wylaczylem HQ i mimo to dalej nie moglem zmienic w opcjach czulosci tego mikrofonu... :confused: A już w BF-ie sprawdzałeś jak ze słyszalnością? Z tego co chłopaki mówią, regulacja na samym sprzęcie wystarcza. Może masz za mało męski głosik i mruczysz pod nosem zamiast zawodzić w niebogłosy jak Danielski hehehe Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 27 marca 2012 Opublikowano 27 marca 2012 Tommi, mam ten zestaw z Zielem, i w BF3 słyszymy się bardzo dobrze. Przedni suwak ustaw na 20%, tylni na 60% lub więcej. Powinno być ok. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 27 marca 2012 Opublikowano 27 marca 2012 (edytowane) Też planuję tego headseta kupić, ale Tommi mnie nieco przychamował z tym swoim problemem. Na razie najtaniej w Saturionie widziałem za 332,80+ wysyłka. Kusi mnie od jakiegoś czasu i może po weekendzie zamówię. e: Jedno pytanie: tego headseta podłącza się bezpośrednio do telewizora, czy do konsoli? e2: dobra już wiem. (pipi), zamówiłem, nie będę czekał Edytowane 27 marca 2012 przez Yakubu 1 Cytuj
tommi 345 Opublikowano 27 marca 2012 Opublikowano 27 marca 2012 (edytowane) A już w BF-ie sprawdzałeś jak ze słyszalnością? Z tego co chłopaki mówią, regulacja na samym sprzęcie wystarcza. Może masz za mało męski głosik i mruczysz pod nosem zamiast zawodzić w niebogłosy jak Danielski hehehe Ehehe, Łebi, ja caly czas tylko i wylacznie BF3 mam na mysli Za rzadko gramy razem widocznie, ze mnie nie rozpoznajesz A co do darcia, to wlasnie o to chodzi, ze nie moge sie niestety drzec jak Danielski, bo dziecko spi (wg żony to powinienem wlasciwie najlepiej mowic szeptem...) Tommi, mam ten zestaw z Zielem, i w BF3 słyszymy się bardzo dobrze. Przedni suwak ustaw na 20%, tylni na 60% lub więcej. Powinno być ok. Pryx, ale te suwaki tylko glosnosc slyszenia reguluja z tego, co wiem, a nie mikrofon. Ja slysze wszystkich doskonale, tylko wlasnie problem j.w., ze sam musze cicho gadac ze wzgledu na otoczenie i mnie przez to ponoc slabo slychac... :confused: Też planuję tego headseta kupić, ale Tommi mnie nieco przychamował z tym swoim problemem. Na razie najtaniej w Saturionie widziałem za 332,80+ wysyłka. Kusi mnie od jakiegoś czasu i może po weekendzie zamówię. e: Jedno pytanie: tego headseta podłącza się bezpośrednio do telewizora, czy do konsoli? e2: dobra już wiem. (pipi), zamówiłem, nie będę czekał Yakubu, bardzo dobrze zrobiles, Pryx tez potwierdzi- sprzet ogolnie jest naprawde za(pipi)isty, mega wygodny itd., naprawde stworzony do dluzszego grania, tylko wlasnie brak tej mozliwosci recznej regulacji czulosci mikro akurat u mnie jest pewnym problemem- jesli u siebie mozesz gadac normalnie w czasie gry, to nic nie zauwazysz. Edytowane 27 marca 2012 przez tommi___t Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 1 kwietnia 2012 Opublikowano 1 kwietnia 2012 @Tommi Poznaje, poznaje, specjalnie z tym BFem się nabijałem czy już sprawdzałeś A co do problemu to sporo chłopaków od BFa go ma i Ty jako jedyny masz taki problem, dziwna sprawa... Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Po wczorajszym graniu w BFa (pozdro panowie ) doszedlem do wniosku, ze bede musial zainwestowac w jakies sluchawki z mikrofonem. Nie bede sluchal na nich muzyki, czy ogladal filmow - beda mi sluzyc wylacznie do gier. Chyba najwazniejsza sprawa jest kabel - musi miec dlugosc okolo dwoch metrow. Fajnie by bylo, gdyby sluchawki dzialaly rowniez z X360. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Opublikowano 5 kwietnia 2012 trudno bedzie cos takiego kupic. do ps3 raczej nie ma kablowych headsetów stereo. najbliżej ma http://us.playstation.com/ps3/accessories/wireless-stereo-headset-ps3.html jest tez jakis badziew od logitecha na usb. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi