Igor67 142 Opublikowano 18 maja 2012 Opublikowano 18 maja 2012 (edytowane) No właśnie tak przeglądałem i po 330zł chodzą. Najtaniej jak dotąd. Ale pytam bo może wiecie, że gdzieś jest jakaś promocja w jakimś sklepie czy coś Edytowane 18 maja 2012 przez Igor67 Cytuj
dApo 313 Opublikowano 18 maja 2012 Opublikowano 18 maja 2012 najlepsze promocje są na allegro w sklepie raczej taniej nie kupisz Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 2 czerwca 2012 Opublikowano 2 czerwca 2012 nowy model wychodzi http://blog.us.playstation.com/2012/06/01/introducing-the-pulse-wireless-stereo-headset-elite-edition-coming-this-fall/ Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 2 czerwca 2012 Opublikowano 2 czerwca 2012 Boże jaka cena nie dajcie się nabrać, lepiej kupić poprzedni model za dużo mniejsze pieniądze Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 2 czerwca 2012 Opublikowano 2 czerwca 2012 W sensie ten 7.1? A co w poprzednim modelu nie mam wirtualnego 7.1 Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 2 czerwca 2012 Opublikowano 2 czerwca 2012 Boże jaka cena nie dajcie się nabrać, lepiej kupić poprzedni model za dużo mniejsze pieniądze Te wygladaja na wygodniejsze i lepiej wyizolowane,a co do ceny to taka sama chyba byla modelu 1.0 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 2 czerwca 2012 Opublikowano 2 czerwca 2012 Boże jaka cena nie dajcie się nabrać, lepiej kupić poprzedni model za dużo mniejsze pieniądze Te wygladaja na wygodniejsze i lepiej wyizolowane,a co do ceny to taka sama chyba byla modelu 1.0 Jedyny plus wg mnie to taki że pierwsza wersja stanieje i będziecie mogli taniej kupić Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 2 czerwca 2012 Opublikowano 2 czerwca 2012 Boże jaka cena nie dajcie się nabrać, lepiej kupić poprzedni model za dużo mniejsze pieniądze Te wygladaja na wygodniejsze i lepiej wyizolowane,a co do ceny to taka sama chyba byla modelu 1.0 Pierwszy model był za 99$ - tutaj 150$. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 2 czerwca 2012 Opublikowano 2 czerwca 2012 Boże jaka cena nie dajcie się nabrać, lepiej kupić poprzedni model za dużo mniejsze pieniądze Te wygladaja na wygodniejsze i lepiej wyizolowane,a co do ceny to taka sama chyba byla modelu 1.0 Pierwszy model był za 99$ - tutaj 150$. 20$ ekstra jest za opcje podlaczenia kabla do mp3/wypinania mikrofonu a 30$ jest za nowy wyglad Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 2 czerwca 2012 Opublikowano 2 czerwca 2012 Ciekawe co to jest ten BassImpact™ - czy rzeczywiście jakiś fajny bajer czy tylko marketingowy chwyt. Mi tam się podobają - szczególnie że mikrofon jest "wbudowany" i go nie będzie widać. Ale z drugiej strony za V1 dałem 400zł i teraz sprzedać za pewnie mniej jak 300 żeby mieć lepsze ale i pewnie trochę droższe nie bardzo mi się uśmiecha. Zależne będzie od tego o ile będą lepsze i jaka będzie cena. W V1 wkurza mnie tylko trzeszczący plastik - cała reszta za tą kasę jest jak najbardziej ok. Cytuj
Igor67 142 Opublikowano 2 czerwca 2012 Opublikowano 2 czerwca 2012 (edytowane) No ja właśnie chcę jakieś kupić i nie wiem co mam robić. Czekać na nowe które będą kosztowały ze 450 zł, czy kupić te co potanieją EDIT: W sensie ten 7.1? A co w poprzednim modelu nie mam wirtualnego 7.1 Źle mnie zrozumiałeś chodziło mi czy ten poprzedni model o którym mówisz to ten http://www.purepc.pl/files/Image/news/2011/08/Sony-7_1-1a.png, a nie że ten będzie 7.1 Edytowane 2 czerwca 2012 przez Igor67 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 3 czerwca 2012 Opublikowano 3 czerwca 2012 Tak to poprzedni model sam go mam od premiery Ostatnio widziałem na gram.pl za 330 zł ale jeśli masz nadmiar kasy to czemu nie też bym kupił jakbym jeszcze ich nie miał. Cytuj
Igor67 142 Opublikowano 3 czerwca 2012 Opublikowano 3 czerwca 2012 Ostatnio widziałem na gram.pl za 330 zł ale jeśli masz nadmiar kasy to czemu nie też bym kupił jakbym jeszcze ich nie miał. No właśnie chyba jeszcze poczekam, może stanieją No ale trochę do tej jesieni zostało Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 3 czerwca 2012 Opublikowano 3 czerwca 2012 Ciekawe co to jest ten BassImpact™ - czy rzeczywiście jakiś fajny bajer czy tylko marketingowy chwyt. Mi tam się podobają - szczególnie że mikrofon jest "wbudowany" i go nie będzie widać. Ale z drugiej strony za V1 dałem 400zł i teraz sprzedać za pewnie mniej jak 300 żeby mieć lepsze ale i pewnie trochę droższe nie bardzo mi się uśmiecha. Zależne będzie od tego o ile będą lepsze i jaka będzie cena. W V1 wkurza mnie tylko trzeszczący plastik - cała reszta za tą kasę jest jak najbardziej ok. skad masz info o wbudowanym mikrofonie.?wydaje mi,sie ze bedzie doczepiany przez wejscie 3.5mm Cytuj
winner 183 Opublikowano 3 czerwca 2012 Opublikowano 3 czerwca 2012 KOMPATYBILNE Z VITĄ!!! Nareszcie. Sony leci trochę w (pipi)a, bo nie wierzę, że i starych nie dało się do tego od razu przystosować, ale już teraz wiem, że będę czekał na nową wersję. No, super. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 3 czerwca 2012 Opublikowano 3 czerwca 2012 (edytowane) skad masz info o wbudowanym mikrofonie.?wydaje mi,sie ze bedzie doczepiany przez wejscie 3.5mm Hidden noise-cancelling microphones deliver crystal clear voice chat and allow for a more streamlined design Jeśli coś źle rozumiem to mea culpa. Edytowane 3 czerwca 2012 przez Kyo Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 3 czerwca 2012 Opublikowano 3 czerwca 2012 ja też zaq to tak zrozumiałem PS. Kyo nie pisz Zaqowi po Hiszpańsku bo zrozumie "kupa" i się obrazi Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 3 czerwca 2012 Opublikowano 3 czerwca 2012 (edytowane) ja też zaq to tak zrozumiałem PS. Kyo nie pisz Zaqowi po Hiszpańsku bo zrozumie "kupa" i się obrazi Wiem co to znaczy ..ja tylko filmik zobaczylem po za tym to lacinski Edytowane 3 czerwca 2012 przez zaq123456 Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 Ja to rozumiem że jest wbudowany mikrofon do redukcji szumów a nie ten od rozmowy. Teraz wszystkie headsety sony maja dwa mikrofony , ten prawidłowy do rozmowy i jeden wbudowany do redukcji szumu i o tym jest mowa. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 7 czerwca 2012 Opublikowano 7 czerwca 2012 Troche solidniejsze wrazenie robia, ale tez wydaje mi sie, ze mniej ergonomiczne/przyjazne w obsludze sa niz dotychczasowa wersja- chodzi mi o przyciski i suwaki, pochowane gdzies pod muszlami. W obecnych jak chce wylaczyc mikrofon, to wystarczy klepnac w muszle i po sprawie, a tu trzeba bedzie macac za przyciskiem. To samo z suwakami- mniejsze i bardziej schowane sie wydaja. Fajna rzecz moim zdaniem, ze maja preseta game/video/music. Byc moze dzieki temu troche lepiej do muzy sie nadaja. Jak ktos kupi, to niech napisze recke Cytuj
piter394 0 Opublikowano 15 czerwca 2012 Opublikowano 15 czerwca 2012 Witam! Chciałbym zakupić headset Siberia v2 (for ps3). Mimo iż jest trochę stary, to i tak jest godny uwagi. Jednak zastanawiam się też nad headset sony 7.1. Co byście polecili? Cytuj
Elninio 141 Opublikowano 16 czerwca 2012 Opublikowano 16 czerwca 2012 Miałem Sony 7.1, i przeszedłem na Siberie. Model w wersji blue mam na PC więc wiedziałem że mi będa pasować. Jak dla mnie mają większa płynnośc regulaji głośniści niż Sony, bardzo dobrze zbiera morofon (sony też pod tym względem działa bardzo dobrze). Denerwowało mie to że czasami mało gram a w najmniej odpowiednim momencie trzeba podładować słuchawki. Dlatwgo wybrałem SS v2 na kablu i nie żałuję. Jestem zadowolony. Sony ma szumy, jak włączysz. Siberia równiez ale tak na mój słuch o 3-4 poziomy niższe i są niesłyszalne praktycznie wcale. U sony było je słychać, dość intensywnie. Cytuj
piter394 0 Opublikowano 16 czerwca 2012 Opublikowano 16 czerwca 2012 Tylko u jednych sklepów (siberia) kosztuje ok. 400zł, a w innych 285zł: http://www.saturion.pl/product/132848/Sprzet_komputerowy/Peryferia/SteelSeries_Siberia_V2_Black_for_PS3.html O co chodzi? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi