Elninio 141 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Nie wiem właśnie ja w morele.net kupiłem za 300zł. Na nastepy dzień były po 400zł... Nie ruzumiałem tego ale brałem w ciemno ;P Cytuj Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Jeśli chodzi o szumy w Sonach to zauważyłem że to zależy od gry... w MW3 są bardzo duże szumy podczas ciszy, jak tylko się gra zacznie. W innych gra jest mniejszy lub w ogóle. Tak na prawde to zauważalny szum, który może przeszkadzać zauważyłem tylko w MW3. Cytuj Odnośnik do komentarza
piter394 0 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 W sklepie ss v2 ps3 kosztuje 285zł, nie wiem czy niedałbym się nabrać. Dla mnie największym problemem w ss v2 ps3 bedzie kabel bo mam taki tv panasonica że trzeba mieć jakąś specjalną przejściówkę żeby je podłączyć. A w sony jest przez bluetooth, ale kosztem wyższej ceny i gorszego dźwięku Tak w ogóle kupuje słuchawki do gier fps, więc ważne są szumy i mikrofon Cytuj Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Z tym gorszym dźwiękiem w Sonach to bym tak oficjalnie nie pisał bo zainteresowałem się tymi słuchawkami i poczytałem o nich dużo. Według spec od dźwięku te SS wcale nie są fenomenalne itp ... w tej cenie można by się skusić np. na Sennhaisery. Cytuj Odnośnik do komentarza
piter394 0 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Sennhaisery trochę mi nie podchodzą, a czy w sonach dalej jest ten problem (fw 4.10, 4.20)? Może sony ma inny dźwięk ale niekoniecznie gorszy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Elninio 141 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Dzwięk ma bardzo dobry, ale szumu mnei denerwowały. Te SS mają podobną jakość dźwięku, ja nie widziałem różnicy zbytnio... Cytuj Odnośnik do komentarza
piter394 0 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Do tego "miksera" do ss v2 ps3 podłącza się 2 kabelki od sluchawek, później mikser podłącza się do ps3 usb i do portu mini jack w tv, tak? Jaka jest różnica między cena 285 zł w normalnym sklepie a 400 zl w innych sklepach? Żeby nie było , że by mi przysłali zwykła wersję do pc, czy jednak jest to wersja ps3? Cytuj Odnośnik do komentarza
Elninio 141 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Ad.1 Tak. Ad.2 Jak pisze że jest do PC/Xbox360/PS3 to musi być ten Cytuj Odnośnik do komentarza
dApo 313 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 nie wiem czy było już o tym mówione ale już można wyciszyć mikrofon zbierający dźwięk z otoczenia w Sony 7.1 O HS Cytuj Odnośnik do komentarza
piter394 0 Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Wraz z nowym fw. Siberia już zamówiona, dzięki za info, bo nie mogłem się zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Nowy firmware do PS3 wyeliminował szum w oficjalnym Wireless Stereo Headset 7.1. Wcześniej był słyszalny i co poniektórym przeszkadzał. W Battlefieldzie 3 żadnego szumu już nie ma, a jak w innych grach to dam znać jak sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 W Battlefieldzie to często nie tylko szumu nie ma, ale niczego nie słychać ;] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 (edytowane) W Battlefieldzie to często nie tylko szumu nie ma, ale niczego nie słychać ;] Jednakowoż, jak niczego nie słychać, to szumu też nie słychać. A kiedyś jak niczego nie było słychać, to szum było słychać Tak na marginesie - ciekawe kiedy DICE raczy naprawić zanikający dźwięk... Edytowane 4 Lipca 2012 przez Kris77 Cytuj Odnośnik do komentarza
piter394 0 Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Jak pierwszy raz grałem na nowych słuchawkach i nie wiedziałem co tracę grając na tv. Każdy fan fps-ów powinien mieć słuchawki, bo naprawde poprawiają staty Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Sony ma super słuchawki jedyny mankament to trzeszcząc plastik , a co do pytania kiedy naprawią zanikający dźwięk w BF3 to lepiej niech już nic nie ruszają, bo właśnie ten najnowszy patch miał to naprawić, a sprawił że jest jeszcze gorzej więc następny patch wyeliminuję dźwięk na stałe Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Sony ma super słuchawki jedyny mankament to trzeszcząc plastik , a co do pytania kiedy naprawią zanikający dźwięk w BF3 to lepiej niech już nic nie ruszają, bo właśnie ten najnowszy patch miał to naprawić, a sprawił że jest jeszcze gorzej więc następny patch wyeliminuję dźwięk na stałe Tylko że przed tym patchem dźwięk miałem i input laga miałem, teraz nie mam dźwięku i nie mam (prawie) input laga (w końcu). Mam nadzieję że tak jakoś po roku od premiery wyjdzie patch, który połączy te 2 sprawy - czyli chcę dźwięk i nie chcę input laga. Z tymi trzeszczącymi plastikami, to nie ma co przesadzać. Tworzywo jest dobrej jakości, ja nie mam nic do zarzucenia tym słuchawkom - grają rewelacyjnie, wyglądają dobrze, są wygodne, lekkie, bezprzewodowe... Czego chcieć więcej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Kompatybilności z Vitą i każdym innym sprzętem Sam zniecierpliwiony czekam na V2... Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Kompatybilności z Vitą i każdym innym sprzętem Sam zniecierpliwiony czekam na V2... Mi wystarczy że są kompatybilne z laptopem Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Jako użytkownik Vity ubolewam, że sprzęt sygnowany tym samym logiem nie jest aktualnie kompatybilny. Podobnie nie posłucham muzyki na iPhone, a te słuchawki aż proszą się o porządne przetestowanie na jakimś dobrym sprzęcie, a nie tylko na PS3. Cytuj Odnośnik do komentarza
adamst85 96 Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 (edytowane) Jestem zainteresowany jakimśtanim headsetem do pogrania z kumplem oraz suchawkami co by pasowały do 360 i ps3 jednocześnie (tu już lepsiejsze) i myślę o Sennheserach. Czy kupić headset osobno (są jakieś na zavvi za 12 funtów) czy jakieś combo słuchawek z mikrofonem jednej firmy? Czy są jakieś co będe pasować do ps3 i 360 jednocześnie czy wtedy podłącza się je do tv )mam Samsunga 40d6500. Pozdrawiam i proszę o odpowiedź. Edytowane 8 Września 2012 przez adamst85 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 (edytowane) Jestem zainteresowany jakimśtanim headsetem do pogrania z kumplem oraz suchawkami co by pasowały do 360 i ps3 jednocześnie (tu już lepsiejsze) i myślę o Sennheserach. Czy kupić headset osobno (są jakieś na zavvi za 12 funtów) czy jakieś combo słuchawek z mikrofonem jednej firmy? Czy są jakieś co będe pasować do ps3 i 360 jednocześnie czy wtedy podłącza się je do tv )mam Samsunga 40d6500. Pozdrawiam i proszę o odpowiedź. Ze sluchawek z micro to: Turrtle beach(kiklka modeli)zalezy czego szukasz. px5(dzwiek 5.1,bezprzewodowe)mozna je zaprogramowac jak sie chce.Maja rowniez kilka zwyklych stereo Astro a30,40,50(wszystkie przewodowe jak i bez rowniez wszystkie sa 7.1 cena od +600zl do prawie 1800zl. Tritton ax pro(7.1),ax720 obie przewodowe. Edytowane 8 Września 2012 przez zaq123456 Cytuj Odnośnik do komentarza
dApo 313 Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Jestem zainteresowany jakimśtanim headsetem do pogrania z kumplem oraz suchawkami co by pasowały do 360 i ps3 jednocześnie (tu już lepsiejsze) i myślę o Sennheserach. Czy kupić headset osobno (są jakieś na zavvi za 12 funtów) czy jakieś combo słuchawek z mikrofonem jednej firmy? Czy są jakieś co będe pasować do ps3 i 360 jednocześnie czy wtedy podłącza się je do tv )mam Samsunga 40d6500. Pozdrawiam i proszę o odpowiedź. Ze sluchawek z micro to: Turrtle beach(kiklka modeli)zalezy czego szukasz. Astro a30,40,50 cena od +600zl do prawie 1800zl. Tritton ax pro,ax720 tańsze będzie kupienie ss siberia v2 dla ps3/x360 jakieś 350-400zł Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 galapagos ma kilka modeli TURTLE BEACH w ofercie. dzialaja z ps3/x360/pc np: PX21 Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 ma ktoś headset Quick Act? dobre są? Cytuj Odnośnik do komentarza
adamst85 96 Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Tak czytam opinie to te słuchawki dla graczy typowo to wg komentatorów to startu nie mają do np. sennheiserów czy innych typowo do dźwięku słuchawek. Jak to jest w końcu? Po ss siberii to w komentarzach wszędzie jadą, turtle beach to nie wiem, może odpuśćmy sobie headset i tak jestem bardziej singleplayerowcem i ktoś poleci jakiś dobre słuchawki ale do max 400 zł, najlepiej koło 200 pasujące zarówno do ps3 i 360 i naprawdę dobrze grające? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi