Opublikowano 27 stycznia 201312 l Problem w tym ze zadnego nie posiadam a premiera DS3 jest juz prawie na ost. prostej. Posiadam za to sluchawki i wolno stojacy mikrofon do pc. Moze cos zaproponujecie(skype, a moze cos lepszego sprawdzonego)? Edytowane 27 stycznia 201312 l przez MEVEK
Opublikowano 28 stycznia 201312 l Jakiś czas temu jak grałem z Wojtkiem w Borderlands 1 na PS3 (jedynka ma fatalny VC, w drugiej już go naprawili) używaliśmy Skype właśnie - bez stresu i bez problemów. Również ostatnio grałem z @humanno w Far Cry 3 to też używaliśmy Skype'a Laptop obok i można spokojnie grać. Oczywiście zawsze lepiej używać HS'a z konsolą - mam te od Sony 7.1 v.1 i w Borderlands 2 spisały się świetnie.
Opublikowano 28 stycznia 201312 l skype nie spowalnia lacza ? nie bedzie lagow uzywajac go i grajac na raz przez siec(7mb lacze)?
Opublikowano 28 stycznia 201312 l Nie będzie - Skype na samą rozmowę głosową bardzo mało obciąża łącze.
Opublikowano 2 lutego 201312 l Panowie glupie pytanie,ten nowy headset sony (pulse elite) jak dzialaja te sluchawki jezeli chodzi o sluchanie muzyki,musza byc nadalowane?
Opublikowano 2 lutego 201312 l Nie, ale jeśli chcesz słuchać z bass impact lub 7.1 to muszą być włączone.
Opublikowano 16 marca 201312 l Panowie, jako, że ze mnie laik w tych sprawach - polećcie jakieś tanie heaadsety czy jakieś słuchawki z bluetoothem do komunikacji głosowej. Wziąłem z kumplem RE6 i można by pograć, a bez komunikacji to tak ciul.owo trochę. Jakieś tanie z alle.drogo np? Pozdrawiam
Opublikowano 30 marca 201312 l http://www.gioteck.c...-ps3/ex-03-ps3/ mial ktos stycznosc z tymi sluchawkami ?
Opublikowano 11 kwietnia 201312 l PS3 WIRELESS STEREO HEADSET 7,1 czy tego headseta można używać np. w laptopie ?
Opublikowano 11 kwietnia 201312 l PS3 WIRELESS STEREO HEADSET 7,1 czy tego headseta można używać np. w laptopie ? tak
Opublikowano 17 kwietnia 201312 l Czy Creative Sound Blaster Tactic 3D Alpha http://tinyurl.com/cb4axnj da się używać jako headseta do ps3?
Opublikowano 18 kwietnia 201312 l Czy Creative Sound Blaster Tactic 3D Alpha http://tinyurl.com/cb4axnj da się używać jako headseta do ps3? Mikrofon nie bedzie dzialal z ps3.Reszta bedzie dzialac.
Opublikowano 13 maja 201311 l Siema. Mam Headseta 7.1 od Sony. Od miesiąca miałem zakłócenia (dźwięk się czasami wyłączał) grając na konsoli, ale od 2 tygodni HS nie działa w ogóle. Przy wejściu USB, jak i na słuchawkach miga bez przerwy niebieska dioda i nie łączy się. Wczoraj podłączyłem HS do PC, działa! Ale nadal są co chwile zakłócenia. Jakieś rady?
Opublikowano 13 maja 201311 l Masz router w domu? Ja miałem zakłócenia przez router właśnie - pomogła (ale nie do końca) zmiana kanałów w routerze. Potem kupiłem router który obsługuje pasmo 5GHz i problem z zakłóceniami zniknął kompletnie.
Opublikowano 14 maja 201311 l Czy Creative Sound Blaster Tactic 3D Alpha http://tinyurl.com/cb4axnj da się używać jako headseta do ps3? jednak sie da użyć jako hs wystarczy zamiast karty dźwiękowej z zestawu użyć zwykłej taniej karty usb z allegro
Opublikowano 17 maja 201311 l Siema. Mam Headseta 7.1 od Sony. Od miesiąca miałem zakłócenia (dźwięk się czasami wyłączał) grając na konsoli, ale od 2 tygodni HS nie działa w ogóle. Przy wejściu USB, jak i na słuchawkach miga bez przerwy niebieska dioda i nie łączy się. Wczoraj podłączyłem HS do PC, działa! Ale nadal są co chwile zakłócenia. Jakieś rady? Nikt nie miał podobnych problemów z danym Headsetem?
Opublikowano 17 maja 201311 l No własnie raczej nie. Masz na niego jeszcze gwarnację? Może nadajnik się uszkodził ale to tylko moje gdybanie.
Opublikowano 9 czerwca 201311 l Mam pytanka odnośnie słuchawek Sony Pulse 7.1. O ile ktoś się zna prosiłbym o konkretne odpowiedzi bo to dla mnie kupa kasy, a zależy mi żeby takie mieć, jako że zostały polecone przez samego wielkiego redaktora. Przynajmniej ja tak odebrałem jego zachwyty nad tym modelem. 1. Są w sprzedarzy dwa modele..jeden kosztuje koło 350, drugi koło 490..czym się różnią? Czy są to bardzo znaczące różnice? 2. Czy słuchawki te będą kompatybilne z PS4, bo dźwięku w nowych konsolach chyba nie czeka jakaś szczególna rewolucja?
Opublikowano 9 czerwca 201311 l 1. Są w sprzedarzy dwa modele..jeden kosztuje koło 350, drugi koło 490..czym się różnią? Czy są to bardzo znaczące różnice? Nowy lepszy (moim zdaniem) wygląd, wbudowany mikrofon, bass impact (model 490).
Opublikowano 18 czerwca 201311 l Mam pytanie odnośnie słuchawki Nokia BH-110.Na ten czas nie stać mnie na towar z wyższej półki.Czy radzi sobie przyzwoicie ? Wiadomo cudów nie żądam.Jeżeli miała by być lipa to oppuszczę i machnę orginalny sony.
Opublikowano 6 lipca 201311 l Panowie jakie ustawienia dać w opcjach PS3: Urządzenia wejściowe mam BH-100BT czyli moja słuchawka A urządzenia wyjściowe to ma być to gdzie chcę słyszeć czyjeś głosy tak? Bo jak na razie to słyszę swój jak mówię, ale w grze już będzie wszystko ok? Nie znam się kompletnie na tym.
Opublikowano 6 lipca 201311 l wszędzie ustaw słuchawkę i będzie ok. w ustawieniach będziesz słyszał siebie