Gość Kyo Opublikowano 23 czerwca 2009 Opublikowano 23 czerwca 2009 (edytowane) Działa znakomicie z telefonami (Nokia 5310 i wcześniej jakaś starsza, SE C702 też wszystko jest OK.) i z kompem też nie narzekam. Edytowane 23 czerwca 2009 przez Kyo Cytuj
porschman 3 Opublikowano 1 lipca 2009 Opublikowano 1 lipca 2009 Witam, mam pytanie i problem.... Mam HS Sony, gram z kumplem w LBP oraz Burnouta, ciąglę słyszę swój głos w hs z lekkim opóźnieniem co jest denerwujące i to bardzo <_< Kolejny problem jest to jak słyszę w słuchawce, a dokładniej mówiąc wszystko słyszę co się u niego dzieje w mieszkaniu.... TV, dzieci hałasujące za oknem, rodzinke w pokoju i ogólnie jakieś szumy. Często nie słyszę co on mowi bo kilka innych dźwięków dochodzi do mojego ucha. Czego to jest wina ( On używa hs Jabra) ? Jeśli tak wygląda granie multi w PS3 to ja podziękuję... Na XO grając w tego samego burnouta z 6 osobami czy inną grę, gra się super i żadnych dodadkowych dźwięków nie słychać, tylko głos rozmówcy. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 1 lipca 2009 Opublikowano 1 lipca 2009 Praktycznie wszystkie wymienione przypadłości to wina słabego headseta kumpla. Mimo wszystko dużo zależy też od gry-w jednych słychać lepiej,w innych gorzej przez HS no i oczywiście od łącza. Cytuj
porschman 3 Opublikowano 2 lipca 2009 Opublikowano 2 lipca 2009 Dzięki za odpowiedź Ficuś, tak myślałem, że wine może mieć jego HS. Łącze raczej odpada bo śmiga nam wszystko pięknie. Dużo osób gra online używając HS ? coś mi mówi, że gdy dojdzie do sytułacji w której 5 graczy ma słabe hs to jest w słuchawce rzeźnia.... Cytuj
Gość ChOomik Opublikowano 2 lipca 2009 Opublikowano 2 lipca 2009 Łącze raczej odpada bo śmiga nam wszystko pięknie tym bardziej że mam neta 6mb Cytuj
Redmitsu 985 Opublikowano 2 lipca 2009 Opublikowano 2 lipca 2009 (edytowane) Mam pewien problem. Mam org. hs od sony i chcialbym go uzyc z kompem. Udalo mi sie juz sparowac to urzedzenie w programie BlueSoleil jest polaczony jednak jest jakby 'wyciszony' i nie moge tego zmienic. jak zrobic zeby moj hs dzialac normalnie w komputerku Edytowane 2 lipca 2009 przez Redmitsu Cytuj
nWo 1 Opublikowano 3 lipca 2009 Opublikowano 3 lipca 2009 Czy headseta można używać razem ze skype?? wszak to mikrofon i słuchawka, tylko lepiej kupić bluetooth czy może jakiś usb? chciałbym używać go głownie do PS3 ale i do skype na kompie Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 3 lipca 2009 Opublikowano 3 lipca 2009 (edytowane) Czy headseta można używać razem ze skype?? wszak to mikrofon i słuchawka, tylko lepiej kupić bluetooth czy może jakiś usb? chciałbym używać go głownie do PS3 ale i do skype na kompie Mozesz uzywac do dowolnego programu komunikacyjnego. Jedyna wada bluetootha jest zywotnosc jego baterii. Innych nie ma. USB ogranicza Cie do dlugosci kabla i jeszcze cos Ci caly czas wisi u ucha. Mam pewien problem. Mam org. hs od sony i chcialbym go uzyc z kompem. Udalo mi sie juz sparowac to urzedzenie w programie BlueSoleil jest polaczony jednak jest jakby 'wyciszony' i nie moge tego zmienic. jak zrobic zeby moj hs dzialac normalnie w komputerku Nie masz po prostu drivera do bluetootha w compie? Tam najnormalniej powinienes byc w stanie go sparowac. Mam tez nadzieje ze wiesz ze najwiekszy guzik w HSie to mute (sciszacz)? Edytowane 3 lipca 2009 przez grzes_l Cytuj
Redmitsu 985 Opublikowano 3 lipca 2009 Opublikowano 3 lipca 2009 hm, no sterownika samego do soniacza nie mam bo jak podlaczam go kablem usb to nie znajduje mi sterownika. a mute wciskalem i tak i tak i ani slychu dalej. Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 3 lipca 2009 Opublikowano 3 lipca 2009 hm, no sterownika samego do soniacza nie mam bo jak podlaczam go kablem usb to nie znajduje mi sterownika. a mute wciskalem i tak i tak i ani slychu dalej. To USB w HSie dziala tylko z PS3 - stad nie liczylbym na wykorzystanie go e trakcie parowania z kompem. Mi chodzi o soft do BT na komputerze. Cytuj
nWo 1 Opublikowano 4 lipca 2009 Opublikowano 4 lipca 2009 to który Headset najlepiej kupić aby działał z PC (skype, windows messenger) i z PS3 (killzone, wipeout, call of duty). polećcie coś Cytuj
winner 183 Opublikowano 28 lipca 2009 Opublikowano 28 lipca 2009 Ten headset z Sony rzeczywiście wart jest swej ceny? Zastanawiam się nad kupnem go razem z jakąś grą EndWar czy Socom lub bez. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 28 lipca 2009 Opublikowano 28 lipca 2009 Ten headset z Sony rzeczywiście wart jest swej ceny? Zastanawiam się nad kupnem go razem z jakąś grą EndWar czy Socom lub bez. wart Cytuj
wissnia 0 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Opublikowano 4 sierpnia 2009 chcialbym kupic sobie jakiegos HS, jednak powiedzcie mi gdzie moge dostac tego sony ktorego tak zachwalacie? Cytuj
winner 183 Opublikowano 5 sierpnia 2009 Opublikowano 5 sierpnia 2009 Cena 170zł trochę odrzuca ... Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 5 sierpnia 2009 Opublikowano 5 sierpnia 2009 poszukajcie bundla z socomem. ostatnio gdzies widzialem za 140zl Cytuj
winner 183 Opublikowano 5 sierpnia 2009 Opublikowano 5 sierpnia 2009 sklepy mają po 189-199zł, a na allegro jest jeden za 240zł używany. Po niemiecku :F Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 5 sierpnia 2009 Opublikowano 5 sierpnia 2009 (edytowane) http://www.game.co.uk/PS3/Hardware/Accesso...dset/?s=headset Ja tam kupiłem - dostawa w 3 dni (nasz Poczta wymięka) - płatność kartą - zero problemów - kurs F był lepszy - HS mnie wyszedł wtedy 105zł z przesyłką już Ewentualnie szukaj tak jak CoATI napisał - Kupujesz Bundle'a (ok. 150 do 190zł) - i sprzedajesz SOCOMA za 40 do 50zł. Headset wyniesie max 150zł w dół. Edytowane 5 sierpnia 2009 przez Kyo Cytuj
Jaszczur 0 Opublikowano 7 sierpnia 2009 Opublikowano 7 sierpnia 2009 Na allegro sie ich teraz sporo pokazalo, na jednej z aukcji jest 11 sztuk po 149 zl. Cytuj
Kac_r 2 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Witam. Czy do PS3 moge podlaczyc zwykla sluchawke bluetooth ? np samsung czy cos ... ? pozdr. Cytuj
winner 183 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Tak, można. Musisz tylko sprawdzić czy jest możliwość sparowania jej przez system. Cytuj
rydziu87 5 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 (edytowane) No i przyszła pora na mnie kiedy to muszę zakupić HS. Wybór padł na oficjalny produkt od Sony. Aktualnie na alledrogo jest wystawione 5szt HS Sony przez sklep gekon, cena to 175zł. Co ciekawe na stronie tego właśnie sklepu, ten sam HS kosztuje 169zł Edytowane 20 sierpnia 2009 przez rydziu87 Cytuj
Kac_r 2 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 No i przyszła pora na mnie kiedy to muszę zakupić HS. Wybór padł na oficjalny produkt od Sony. Aktualnie na alledrogo jest wystawione 5szt HS Sony przez sklep gekon, cena to 175zł. Co ciekawe na stronie tego właśnie sklepu, ten sam HS kosztuje 169zł zastanawiajace jest to, ze dla przykladu na play.com ten sam oryginalny headset kosztuje w przeliczeniu na zlotowki i razem z wysylka zaledwie 80zl : ). radze weryfikowac ceny na allegro. pozdrawiam Cytuj
septo 1 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 na tym play.com wysylaja do polski? jesli tak to znasz moze cene? nie moge teraz szukac bo mam net z komorki i kosza zlotowki ostro za przegladanie www;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi