elercik 0 Opublikowano 19 grudnia 2010 Opublikowano 19 grudnia 2010 http://allegro.pl/jabra-easygo-2-telefony-8-dni-fv22-24gw-wroc-i1361013943.html warto? rozumiem że współpracuje z ps3? Cytuj
Gość kufir Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 Co sądzicie o tym sprzęcie: http://allegro.pl/wireless-headset-bluetooth-sony-ps3-robson-wa-wa-i1388221387.html Wygodne to ? Cytuj
lukaszt_89 141 Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 Wygodny, bierz bo naprawdę warto Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 Na PSS jest filmik prezentujący nowy oficjalny HS od Sony. Nie powiem wygląda bardzo ciekawie i zanosi się na to że będzie jeszcze lepszy niż ten aktualnie obecny na rynku. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 Szczególnie przydatna będzie na pewno opcja mikrofonu podczas ładowania HS'a. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 Aktualny HS też niby oferuje tą funkcję. Punkt 10.4 w instrukcji http://pl.playstation.com/media/145182/PS3%20Wireless%20Headset%20Full%20Manual_POL.pdf Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 (edytowane) Tak to jest jak się nie bierze nigdy instrukcji do ręki... E: Gites, działa... xD + 4 ya. No to w sumie nie widzę powodu żeby się przesiadać na "nówkę" - jedyny jego plus będzie taki, że jest lżejszy - "starego" modelu to chyba jedyny minus - jednak odpowiednio wyprofilować sobie uchwyt "pod ucho" i leży idealnie. Edytowane 8 stycznia 2011 przez Kyo Cytuj
mataman 35 Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 to jest najlepszy HS do ps3 http://www.3kropki.pl/p/2/6/logitech_vantage_usb_bluetooth_headset_for_ps3.php oficjalny się chowa Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 9 stycznia 2011 Opublikowano 9 stycznia 2011 A ja polecam nawet najtańszego Plantronics'a, np: Explorer. Lekkie to, wygodne, długo trzyma i ładuje się szybciutko... 1 klasa wśród HS-ów Cytuj
mataman 35 Opublikowano 9 stycznia 2011 Opublikowano 9 stycznia 2011 (edytowane) nie pora na żarty... HS od sony to szmelc, ucho boli od nieg. Sprzedałęm dziadostwo i jestem zachwycony komfortem jaki daje logitech. Edytowane 9 stycznia 2011 przez mataman Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 9 stycznia 2011 Opublikowano 9 stycznia 2011 (edytowane) Jednych bolą uczy drugich nie, jakie wy macie uszy Ja tu widzę tylko pytanie o to kto jakie ma uszy w temacie o Headsetach. Jak ktoś się czepia to Ty mnie teraz. E: Skoro chcesz wiedzieć to po prostu wystarczy w prost zapytać: Używam oryginalnego HS'u Sony od jego premiery, pod prawie każdym aspektem jest to świetny sprzęt, głośność i czystość rozmów, jakość wykonania, wytrzymałość baterii plus wygodne ładowanie pod USB np w PS3, można jak się wczoraj dowiedziałem (mój fail - dzięki Square) używać go podczas ładowania jako "mikrofon biurkowy" - wtedy dźwięk leci z głośników - duży plus to dodatkowe funkcje w XMB np. poziom naładowania widoczny na TV, głośność HS'a, możliwość włączenia funkcji High Quality. Sam HS ma dwa mikrofony i funkcję redukcji szumów z otoczenia. Jeśli Ty i Twój i inny gracz w grze macie obaj te HS'y, wtedy docenia się dopiero jego jakość. Jedyny minus to jego ciężar, na początku pomagała zmiana ucha, potem być może się przyzwyczaiłem i nie muszę już zmieniać stron, uchwyt da się w szerokim spektrum profilować (da się wyginać) więc nie ważne kto jakie ma ucho - "rączkę" da się pod większość uszu dostosować. W porównaniu do innego topowego HS'u Nokii za 2,5 stówy bateria wytrzymuje dwa razy dłużej. Po prostu świetny sprzęt w kategorii słuchawek Bluetooth. Nie muszę pisać że HS świetnie działa z telefonami (sprawdzone na kilu Nokiach i jednym SE) P.S. Jedynie w grze Borderlands działał słabo - ale to już nie wina HS'u, tylko gry. Hysz używając jakiejś Jabr'y przebijał nas - paranoja - jakością i głośnością xD Edytowane 9 stycznia 2011 przez Kyo Cytuj
lukaszt_89 141 Opublikowano 9 stycznia 2011 Opublikowano 9 stycznia 2011 Podczepię się pod temat panowie. Mam właśnie hs sony i chciałbym używać go razem z telefonem ale w ogóle mi go nie wykrywa, mam nokie e75. Próbowałem wykrywanie nowego urządzenia ale to nic nie dawało. Liczę na pomoc Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 9 stycznia 2011 Opublikowano 9 stycznia 2011 (edytowane) Przytrzymujesz na HS'ie przez - z pamięci mówię - 8-10s przycisk Power? HS przechodzi wtedy w tryb parowania - inaczej telefony go nie widzą. Jak tel. go wykryje to pass'em są cztery zera. Instrukcja - Square wrzucił wyżej (post 406) - pkt. 5.3 instrukcji. Edytowane 9 stycznia 2011 przez Kyo Cytuj
Gość kufir Opublikowano 15 stycznia 2011 Opublikowano 15 stycznia 2011 Jak się sprawdza stopień naładowania Headseta Sony ? Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 15 stycznia 2011 Opublikowano 15 stycznia 2011 (edytowane) Na przykład przy włączaniu go pojawia się informacja w prawym, górnym rogu ekranu między innymi o stanie baterii. A podczas grania jak chcę sprawdzić to naciskam wyciszenie wtedy też pojawiają się wszystkie informacje. Edytowane 15 stycznia 2011 przez SłupekPL Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 15 stycznia 2011 Opublikowano 15 stycznia 2011 Trzeba tylko pamiętać aby sparować HS kablem - parowanie przez Bluetooth nie uruchomi dodatkowych funkcji HS'u. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 16 stycznia 2011 Opublikowano 16 stycznia 2011 Na przykład przy włączaniu go pojawia się informacja w prawym, górnym rogu ekranu między innymi o stanie baterii. A podczas grania jak chcę sprawdzić to naciskam wyciszenie wtedy też pojawiają się wszystkie informacje. Urządzenie mam sparowane dobrze. Ale takich informacji na TV nie uświadczam Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 16 stycznia 2011 Opublikowano 16 stycznia 2011 To sparuj jeszcze raz kablem. 1 Cytuj
Gość kufir Opublikowano 16 stycznia 2011 Opublikowano 16 stycznia 2011 Niestety nie udaje mi się sprawować kablem. Tylko przez blue sie udaje. Gdy paruje kablem wkładam Headseta w ładowarkę, podłączam do PS3 i mruga mi tylko czerwona kontrolka po czym świeci się na czerwono ciągle. (gdy jest zestaw naładowany). Co robie nie tak? W instrukcji o ładowanie kablem USB nie pisze zbyt wiele. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 16 stycznia 2011 Opublikowano 16 stycznia 2011 (edytowane) Niestety nie udaje mi się sprawować kablem. Tylko przez blue sie udaje. Gdy paruje kablem wkładam Headseta w ładowarkę, podłączam do PS3 i mruga mi tylko czerwona kontrolka po czym świeci się na czerwono ciągle. (gdy jest zestaw naładowany). Co robie nie tak? W instrukcji o ładowanie kablem USB nie pisze zbyt wiele. W Headsecie masz jeden port mini USB - nad przyciskiem power masz zatyczkę którą unosisz. Ładowarka służy tylko do ładowania HS'a - USB w samym HS'ie do ładowania i parowana. E: Instrukcja 4.3 jest rysunek jak coś Edytowane 16 stycznia 2011 przez Kyo Cytuj
Gość kufir Opublikowano 17 stycznia 2011 Opublikowano 17 stycznia 2011 Dzięki, teraz wszystko jest OK. Cytuj
hellofriend 2 Opublikowano 17 lutego 2011 Opublikowano 17 lutego 2011 Siema! Mam dobre słuchawki do grania (Creative Aurvana Live!), czy istnieje możliwość dokupienia samego mikrofonu (możecie coś polecić), ewentualnie headseta z tym, że zawsze gram na słuchawkach i tutaj może być problem. Z góry dzięki. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 17 lutego 2011 Opublikowano 17 lutego 2011 Możesz dokupić HS, który posiada funkcję mikrofonu biurkowego np. ten oficjalny od Sony. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 17 lutego 2011 Opublikowano 17 lutego 2011 Wyjaśni mi ktoś dlaczego mimo posiadania HS Sony znajomi słyszą mnie z opóźnieniem i to dość sporym? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi