Opublikowano 16 czerwca 201212 l Nie wiem właśnie ja w morele.net kupiłem za 300zł. Na nastepy dzień były po 400zł... Nie ruzumiałem tego ale brałem w ciemno ;P
Opublikowano 16 czerwca 201212 l Jeśli chodzi o szumy w Sonach to zauważyłem że to zależy od gry... w MW3 są bardzo duże szumy podczas ciszy, jak tylko się gra zacznie. W innych gra jest mniejszy lub w ogóle. Tak na prawde to zauważalny szum, który może przeszkadzać zauważyłem tylko w MW3.
Opublikowano 17 czerwca 201212 l W sklepie ss v2 ps3 kosztuje 285zł, nie wiem czy niedałbym się nabrać. Dla mnie największym problemem w ss v2 ps3 bedzie kabel bo mam taki tv panasonica że trzeba mieć jakąś specjalną przejściówkę żeby je podłączyć. A w sony jest przez bluetooth, ale kosztem wyższej ceny i gorszego dźwięku Tak w ogóle kupuje słuchawki do gier fps, więc ważne są szumy i mikrofon
Opublikowano 17 czerwca 201212 l Z tym gorszym dźwiękiem w Sonach to bym tak oficjalnie nie pisał bo zainteresowałem się tymi słuchawkami i poczytałem o nich dużo. Według spec od dźwięku te SS wcale nie są fenomenalne itp ... w tej cenie można by się skusić np. na Sennhaisery.
Opublikowano 17 czerwca 201212 l Sennhaisery trochę mi nie podchodzą, a czy w sonach dalej jest ten problem (fw 4.10, 4.20)? Może sony ma inny dźwięk ale niekoniecznie gorszy?
Opublikowano 17 czerwca 201212 l Dzwięk ma bardzo dobry, ale szumu mnei denerwowały. Te SS mają podobną jakość dźwięku, ja nie widziałem różnicy zbytnio...
Opublikowano 17 czerwca 201212 l Do tego "miksera" do ss v2 ps3 podłącza się 2 kabelki od sluchawek, później mikser podłącza się do ps3 usb i do portu mini jack w tv, tak? Jaka jest różnica między cena 285 zł w normalnym sklepie a 400 zl w innych sklepach? Żeby nie było , że by mi przysłali zwykła wersję do pc, czy jednak jest to wersja ps3?
Opublikowano 29 czerwca 201212 l nie wiem czy było już o tym mówione ale już można wyciszyć mikrofon zbierający dźwięk z otoczenia w Sony 7.1 O HS
Opublikowano 2 lipca 201212 l Wraz z nowym fw. Siberia już zamówiona, dzięki za info, bo nie mogłem się zdecydować
Opublikowano 3 lipca 201212 l Nowy firmware do PS3 wyeliminował szum w oficjalnym Wireless Stereo Headset 7.1. Wcześniej był słyszalny i co poniektórym przeszkadzał. W Battlefieldzie 3 żadnego szumu już nie ma, a jak w innych grach to dam znać jak sprawdzę.
Opublikowano 3 lipca 201212 l W Battlefieldzie to często nie tylko szumu nie ma, ale niczego nie słychać ;]
Opublikowano 4 lipca 201212 l W Battlefieldzie to często nie tylko szumu nie ma, ale niczego nie słychać ;] Jednakowoż, jak niczego nie słychać, to szumu też nie słychać. A kiedyś jak niczego nie było słychać, to szum było słychać Tak na marginesie - ciekawe kiedy DICE raczy naprawić zanikający dźwięk... Edytowane 4 lipca 201212 l przez Kris77
Opublikowano 5 lipca 201212 l Jak pierwszy raz grałem na nowych słuchawkach i nie wiedziałem co tracę grając na tv. Każdy fan fps-ów powinien mieć słuchawki, bo naprawde poprawiają staty
Opublikowano 5 lipca 201212 l Sony ma super słuchawki jedyny mankament to trzeszcząc plastik , a co do pytania kiedy naprawią zanikający dźwięk w BF3 to lepiej niech już nic nie ruszają, bo właśnie ten najnowszy patch miał to naprawić, a sprawił że jest jeszcze gorzej więc następny patch wyeliminuję dźwięk na stałe
Opublikowano 5 lipca 201212 l Sony ma super słuchawki jedyny mankament to trzeszcząc plastik , a co do pytania kiedy naprawią zanikający dźwięk w BF3 to lepiej niech już nic nie ruszają, bo właśnie ten najnowszy patch miał to naprawić, a sprawił że jest jeszcze gorzej więc następny patch wyeliminuję dźwięk na stałe Tylko że przed tym patchem dźwięk miałem i input laga miałem, teraz nie mam dźwięku i nie mam (prawie) input laga (w końcu). Mam nadzieję że tak jakoś po roku od premiery wyjdzie patch, który połączy te 2 sprawy - czyli chcę dźwięk i nie chcę input laga. Z tymi trzeszczącymi plastikami, to nie ma co przesadzać. Tworzywo jest dobrej jakości, ja nie mam nic do zarzucenia tym słuchawkom - grają rewelacyjnie, wyglądają dobrze, są wygodne, lekkie, bezprzewodowe... Czego chcieć więcej
Opublikowano 5 lipca 201212 l Kompatybilności z Vitą i każdym innym sprzętem Sam zniecierpliwiony czekam na V2...
Opublikowano 5 lipca 201212 l Kompatybilności z Vitą i każdym innym sprzętem Sam zniecierpliwiony czekam na V2... Mi wystarczy że są kompatybilne z laptopem
Opublikowano 5 lipca 201212 l Jako użytkownik Vity ubolewam, że sprzęt sygnowany tym samym logiem nie jest aktualnie kompatybilny. Podobnie nie posłucham muzyki na iPhone, a te słuchawki aż proszą się o porządne przetestowanie na jakimś dobrym sprzęcie, a nie tylko na PS3.
Opublikowano 8 września 201212 l Jestem zainteresowany jakimśtanim headsetem do pogrania z kumplem oraz suchawkami co by pasowały do 360 i ps3 jednocześnie (tu już lepsiejsze) i myślę o Sennheserach. Czy kupić headset osobno (są jakieś na zavvi za 12 funtów) czy jakieś combo słuchawek z mikrofonem jednej firmy? Czy są jakieś co będe pasować do ps3 i 360 jednocześnie czy wtedy podłącza się je do tv )mam Samsunga 40d6500. Pozdrawiam i proszę o odpowiedź. Edytowane 8 września 201212 l przez adamst85
Opublikowano 8 września 201212 l Jestem zainteresowany jakimśtanim headsetem do pogrania z kumplem oraz suchawkami co by pasowały do 360 i ps3 jednocześnie (tu już lepsiejsze) i myślę o Sennheserach. Czy kupić headset osobno (są jakieś na zavvi za 12 funtów) czy jakieś combo słuchawek z mikrofonem jednej firmy? Czy są jakieś co będe pasować do ps3 i 360 jednocześnie czy wtedy podłącza się je do tv )mam Samsunga 40d6500. Pozdrawiam i proszę o odpowiedź. Ze sluchawek z micro to: Turrtle beach(kiklka modeli)zalezy czego szukasz. px5(dzwiek 5.1,bezprzewodowe)mozna je zaprogramowac jak sie chce.Maja rowniez kilka zwyklych stereo Astro a30,40,50(wszystkie przewodowe jak i bez rowniez wszystkie sa 7.1 cena od +600zl do prawie 1800zl. Tritton ax pro(7.1),ax720 obie przewodowe. Edytowane 8 września 201212 l przez zaq123456
Opublikowano 8 września 201212 l Jestem zainteresowany jakimśtanim headsetem do pogrania z kumplem oraz suchawkami co by pasowały do 360 i ps3 jednocześnie (tu już lepsiejsze) i myślę o Sennheserach. Czy kupić headset osobno (są jakieś na zavvi za 12 funtów) czy jakieś combo słuchawek z mikrofonem jednej firmy? Czy są jakieś co będe pasować do ps3 i 360 jednocześnie czy wtedy podłącza się je do tv )mam Samsunga 40d6500. Pozdrawiam i proszę o odpowiedź. Ze sluchawek z micro to: Turrtle beach(kiklka modeli)zalezy czego szukasz. Astro a30,40,50 cena od +600zl do prawie 1800zl. Tritton ax pro,ax720 tańsze będzie kupienie ss siberia v2 dla ps3/x360 jakieś 350-400zł
Opublikowano 9 września 201212 l galapagos ma kilka modeli TURTLE BEACH w ofercie. dzialaja z ps3/x360/pc np: PX21
Opublikowano 17 września 201212 l Tak czytam opinie to te słuchawki dla graczy typowo to wg komentatorów to startu nie mają do np. sennheiserów czy innych typowo do dźwięku słuchawek. Jak to jest w końcu? Po ss siberii to w komentarzach wszędzie jadą, turtle beach to nie wiem, może odpuśćmy sobie headset i tak jestem bardziej singleplayerowcem i ktoś poleci jakiś dobre słuchawki ale do max 400 zł, najlepiej koło 200 pasujące zarówno do ps3 i 360 i naprawdę dobrze grające?