Zeratul 415 Opublikowano 7 lipca 2008 Opublikowano 7 lipca 2008 wczoraj bawilem sie w spiewanie... na easy... poki co smiesznie to wychodzi jezeli ktos slyszal moj glos, ale wiekszych problemow poki co nie ma. Wszyscy w domu ze mnie polewali, ale przy Nirvanie, Garbage, Soundgardenie dalem czadu!! Cytuj
keetiv 5 Opublikowano 7 lipca 2008 Opublikowano 7 lipca 2008 Ja wymiatam na Should I stay or should I go Z resztą jest różnie Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 7 lipca 2008 Opublikowano 7 lipca 2008 Boje sie o swoj pedal:( Podobno nie ma takiej opcji, zeby sie nie ro.zj.e.bal o_O El Chocko, udalo sie wymienic? Gdzie kupowales? Chyba wzmocnie swoj zawczasu. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 7 lipca 2008 Opublikowano 7 lipca 2008 szybko poszla kariera na micu na easy... pewnie przez to ze moim celem bylo jej przejscie, a nie zdobycie w kazdym kawalku 5 gwiazdek... walne chyba jeszcze medium i wracam do gitary, albo dorwe sie na perke... Cytuj
Wallerot2 0 Opublikowano 8 lipca 2008 Opublikowano 8 lipca 2008 Dzisiaj miały być do ściągnięcia 2 piosenki RHCP. Nie ma ich. Wie ktoś kiedy będą? Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 8 lipca 2008 Opublikowano 8 lipca 2008 Pedal zglosilem do centrum pomocy techniczne EA.W sumie juz powinien byc, ale dam im jeszcze ze dwa trzy dni.Co do jego awaryjnosci to zalezy od tego jak kto gra.Mi jest nie wygodnie trzymac stope bezposrednio na nim i nie jako wisze ze tak powiem stopa nad nim.Umocnic...chyba tylko przykrecajac jakas plytke od podstawy do mniej wiecej 3/4 dlugosci. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 8 lipca 2008 Opublikowano 8 lipca 2008 (edytowane) ta6 4ph Swoja droga na ibeju za 20 dolcow sa do wyciagniecia o niebo lepsze stopki.Sam jedna zamowilem z wieczysta gwarancja jak zapewnia sprzedawca...no zobaczymy Edytowane 11 lipca 2008 przez El Loco Chocko Cytuj
Rafalinda 0 Opublikowano 11 lipca 2008 Opublikowano 11 lipca 2008 (edytowane) Witam wszystkich. Mam pytanko odnośnie tej gry. Zestaw nabyłem miesiąc temu na allegro. Ale dopiero dziś chciałem sprawdzić mikrofon w akcji i....nic. Nie działa. Podłączyłem więc do kompa i bez problemu. Podłączam znowu do 360-tki, ale konsola w ogóle go nie wykrywa. Podłączyłem wszystkie instrumenty naraz i tylko mikrofonu nie wykrywa.... Czy ktoś miał podobny problem. Wina konwertera, gry, ustawień konsoli...jakieś sugestie? Za wszelaką pomoc z góry dziękuję.... jestem zrozpaczony Edytowane 11 lipca 2008 przez Rafalinda Cytuj
skypawel 2 Opublikowano 11 lipca 2008 Opublikowano 11 lipca 2008 Podłączyłem wszystkie instrumenty naraz i tylko mikrofonu nie wykrywa.... Czy ktoś miał podobny problem. Wina konwertera, gry, ustawień konsoli...jakieś sugestie? Hej. A pada masz włączonego? Za dużo nie spiewalem, ale mic dzialal mi tylko jesli wlaczylem gre z wlaczonym padem. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 11 lipca 2008 Opublikowano 11 lipca 2008 No dokladnie jak wyzej.Poniewaz mikrofon jest obslugiwany z poziomu pada.Sam zreszta chwilke na tym spedzilem hehe. Cytuj
Rafalinda 0 Opublikowano 12 lipca 2008 Opublikowano 12 lipca 2008 No dokladnie jak wyzej.Poniewaz mikrofon jest obslugiwany z poziomu pada.Sam zreszta chwilke na tym spedzilem hehe. Dzięki bardzo chłopaki. Działa. Sam bym chyba na to nie wpadł A co do samej gry to wypasik zwłaszcza w pełnym składzie....teraz to zaproszę jakąś koleżankę, niech powyje będzie ciekawiej Pozdrawiam Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 17 lipca 2008 Opublikowano 17 lipca 2008 Dostalem nowa stopke i powiem ze roznica jest nie do opisania.Przede wszystkim latwiej, duzo latwiej wybija sie dable.Utwory z ktorymi mialem problemt padaja jak muchy jeden za drugim.Ostal sie tylko Iron Maiden co by harda zaliczyc, ale tutaj inny problem jest niz stopka hehe. Tak czy owak jak komus padnie pedal to nie ma co rwac wlosow z glowy... to nawet lepiej Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 17 lipca 2008 Opublikowano 17 lipca 2008 Mam pytanie techniczne: potrafi ktoś zagrać The Offspring "Hammerhead" na hardzie ? :o Już nie pytam o expert... Cytuj
bountyhunter 78 Opublikowano 17 lipca 2008 Opublikowano 17 lipca 2008 Dostalem nowa stopke i powiem ze roznica jest nie do opisania.Przede wszystkim latwiej, duzo latwiej wybija sie dable.Utwory z ktorymi mialem problemt padaja jak muchy jeden za drugim.Ostal sie tylko Iron Maiden co by harda zaliczyc, ale tutaj inny problem jest niz stopka hehe. Tak czy owak jak komus padnie pedal to nie ma co rwac wlosow z glowy... to nawet lepiej tzn ten pedal, co teraz masz stawia jakby mniejszy opor i dzieki temu latwiej jest walic w niego jak leci bardzo duzo zoltych lini na raz? powiedz, bo moze sam bym kupil, chcialbym wreszcie przejsc experta, zostalo mi z 6 piosenek, a zawsze zawodzi mnie pedal, po prostu wciskanie tego tak szybko nie jest mozliwe Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 18 lipca 2008 Opublikowano 18 lipca 2008 Dokladnie... lzej sie wybija nutki.W sumie jak ktos ma smykalke to sam sobie stopke z kawalka drewna moze wyciosac.Taniej by wyszlo na 100%. Cytuj
witas 0 Opublikowano 18 lipca 2008 Opublikowano 18 lipca 2008 (edytowane) Pytanko odnonie kompatybilnosci ze sprzetem. Czy gitara z gh3 pasuje do rock band i na odwrot, czyli czy rock bandowe wioslo pasuje do GH. Dzieki za odp. pozdrawiam:) Edytowane 18 lipca 2008 przez witas Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 18 lipca 2008 Opublikowano 18 lipca 2008 rock bandowe wioslo pasuje do GH Nie... chyba ze cos sie zmienilo od ostatniego czasu jak probowalem. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 27 lipca 2008 Opublikowano 27 lipca 2008 (edytowane) Argh...UDAŁO SIĘ !!!łanhandreteleven Pokonałem "Hammerhead" na hardzie w końcu i nie tylko :1pl: Najprostsza rada da tych, co chcą, a nie mogą - ćwiczcie !!! Używajcie trybu Practice ! To naprawdę pomaga. A jak ktoś kozaczy, to polecam ściągnięcie pakietu Metallici :o TO COŚ URYWA POŚLADY !!1oneoneoene Takiej miazgi dawno nie przeżyłem. Za expert się nawet nie biorę w tym przypadku, już sobie JuTubem zrobiłem sieczkę z mózgu :crazy: A "Hier Kommt Alex" i "The Number of the Beast" na expercie to dobra rozgrzewka na optymistyczny początek dnia PS. DO BUTCHERA: Wyzywam Cię na pojedynek !!! Edytowane 27 lipca 2008 przez Keymaker Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 27 lipca 2008 Opublikowano 27 lipca 2008 Niestety gadałem z Butcherem i ma tylko gitarkę. Ja we wtorek będę miał RB więc pogramy tylko hm... na easy? No spróbuję na trudniejszych ale nie mam szans . Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 27 lipca 2008 Opublikowano 27 lipca 2008 Może być i gitara Najwyżej zawalczymy po tej samej stronie barykady. A granie na poziomie lżejszym niż hard odpada, gdyż teraz jest to po prostu nudne Za wolno pasek i nutki lecą. Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 27 lipca 2008 Opublikowano 27 lipca 2008 Sugerujesz, że osoba która w GH3 pykała na mediumie będzie grała na hardzie w RB? Keymaker, może zrobimy taki malutki zespół , ja, Ty, El Loco Chocko i ktoś by jeszcze się znalazł ? Pogralibyśmy któregoś razu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi