Skocz do zawartości

Rock Band

mord00k

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 435
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Gitara od GH3 to największy śmieć ze wszystkich. Star Power chodzi jak chce, przyciski często nie zaskakują... Grać się chwilami odechciewa. Nie wiem czy tylko ja tak mam

Edytowane przez Dziobak_
Opublikowano
Gitara od GH3 to największy śmieć ze wszystkich. Star Power chodzi jak chce, często nie zaskakują... Grać się chwilami odechciewa. Nie wiem czy tylko ja tak mam

Też to mam, dlatego wolę grac na tej z II części GH...

Opublikowano

Fakt, ze ten tilt w Les Paulu jest za czuly, nieraz lekko uniesiona gitara wlacza starpowera co drazni, a nie raz nie chce cie odpalic, mimo, ze gitara jest prawie w pionie. Jednak jest na to sposob - starpowera mozna wlaczac naciskajac back/select na gitarze.

Jednak w sumie lepszy jest ten czujnik ruchu niz ta struna z rockbanda, wiec IMO lepsze sa gitary z GH.

Opublikowano (edytowane)

Widze kazdy ma swoje zdanie.U mnie gitarka z RB to siet jakich malo.Struna to porazka a przyciski skrzypia niemilosiernie.Do tego fakt ze sa wklesle wogole juz je dyskwalifikuje.Dla mnie best jest Les Paul.Star lekko za czuly, ale nie przeszkadza mi to nic a nic.

Edytowane przez El Loco Chocko
Opublikowano

Hehe, ciekawe opinie. Ja stwierdzam że najlepsza jest jednak gitarka z GH3. Na początku wydawała mi się trudna w opanowaniu, bo frety wymagały większej siły niż X-plorer. Ale to ze jest bezprzewodowa i bardziej solidna przewazylo i w koncu do GH uzywalem tylko jej.. Kupujac rock banda zauwazylem jeszcze jedna zalete les paula. Uzywajac go moge grac tak jak lubie - uwalony na wpol lezaco na kanapie i nie mam żadnego problemu z aktywacja star powera, działa idealnie wtedy kiedy chce + charakterystyczny klik struny daje mi poczucie rytmu i polepsza granie. Stratocaster mnie nie przekonał (jeśli gram na poważnie na punkty), nie umiem wykorzystac drugiego seta fretów , nie ma klikania struny i nie moge sie uwalic na kanapie, bo starpower wlacza sie kiedy chce :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Lepiej późno niż wcale? Chyba nie w tym przypadku...

Rock Band tanieje w Europie

Czy kogoś to jeszcze wzrusza, na chwilę przed premierą RB2 i GHWT ? :)

smieszna sprawa z ta obnizka...

http://www.onlinecenter.pl/index.php?optio...&Itemid=190

co nagle wysylka do Europy i VAT zmalal? Przeciez tym tylko Harmonix tlumaczylo tak wysoka cene zestawu? Co nagle w Chinach wzrosl przyrost naturalny i Chinczycy za mniejsze stawki zaczeli skladac gitary? Ta obnizka MTV Games, Harmonix i EA sie pograzyli po raz kolejny, bo nie chodzilo o to by na interesie nie tracic, a by zarznac europejskich graczy po raz kolejny. I JASNE, kazdy chce zarobic, ale skoro powodem tak wysokiej ceny byly praktycznie niezmienne koszta, to na jakiej podstawie obnizaja cene teraz? (wiadome, ze dlatego bo sequel wychodzi) PRZECIEZ ZACZNA TRACIC KASE!!

I zdaje sobie sprawe, ze paliwo stanialo, ale firmy kurierskie nie obnizyly raczej swoich stawek...