Skocz do zawartości

Rock Band

mord00k

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 435
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nirvana w przyszly wtorek :D

Za www.onlinecenter.pl

Harmonix pochwaliło się, że w najbliższy wtorek (21 październik) do sklepu muzycznego Rock Band trafi siedem utworów autorstwa grupy Nirvana, co z pewnością ucieszy wielu wirtualnych muzyków. Deweloperzy wybrali następujące piosenki: "Breed", "Lounge Act", "On a Plain", "Polly", "Something in the Way", "Stay Away" oraz "Territorial Pissings". Wszystkie kawałki są oczywiście oryginalnymi wykonaniami. Osoby zainteresowane zakupieniem całego zestawu niech szykują się na wydatek 880 MSP (11$), ponieważ każdy utwór wyceniono na 160 punktów w walucie Xbox Live.

Rozpieszczaja mnie ostatnio ,nie powiem.

Opublikowano

A ja chc e GnR :D. "November Rain", "Welcome to the Jungle", "Sweet Child o' mine" i ew. "Paradise City" lub "Patience" i jestem w niebie ^^. Śpiewałbym dopóki by mi gardło nie wysiadło :E.

Opublikowano

Swiete slowa qb3k ajlepiej zeby bylo wszystko :P ja bym jeszcze dodal You Could Be Mine i Estranged i moze jeszcze Garden of Eden i Perfect Crime zeby byl hardcore :P

Opublikowano

Walnęliby pierwszą płytę albo Greatest Hits jako DLC i LET MEH ROOOOOCK! A tak btw. zakupiłem właśnie 2100 MSP i planuję wszystko wydać na DLC w RB ]:->. Mam z 10 swoich typów, ale zostanie jeszcze trochę wirtualnej mamony, więc może coś polecicie? Podobno Offspring daje radę, prawda to?

Opublikowano

Offsprinfa nie kupuj - nudna gitara.

Metallica Pack obowiązkowo ;> A zresztą, sam zobacz co jest i co Ci się podoba.

Może okazać się, że jestes fanem RHCP i przegapisz ich album DLC, który jest od 2 tygodni, bo kupisz piosenki, które mysmy Ci napisali. :)

Opublikowano

Już kupiłem "Under the bridge" i "Snow ((Hey Oh))" także spokojna Twoja rozczochrana ;). W sumie to po tych piosenkach, co chciałem kupić i kupiłem zostało mi zaledwie ok. 300 MSP :D.

Opublikowano (edytowane)

Staind, Shhh, Bang Camaro, Faith No More, Blondie, Statix-X, Disturbed, Serj Tankian i jeszcze sporo bym mogl wymieniac :)

Skorzystaj z tego moze ci jakos pomoze http://www.rbdlc.com/factoids.php

Po wybraniu songa masz wszelkie info o nim.Trudnosc ,data wydania autor itp a do tego jesli jest dostepny to od razu filmik You Tube.Pozyteczna stronka tak czy owak.

Edytowane przez El Loco Chocko
Opublikowano

Ściągnąłem dziś ..And Justice for All, ach co za solówka!

Jak będę miał perkę to dopiero będzie gra, naprawdę super.

W drugiej kolejności czeka, Ride the Lighting, ale to muszę punkciki zdobyć. ;>