Opublikowano 10 października 200816 l Dla mnie srednio w sumie.Nie przepadam za nimi.Jednak ostatni DLC mi to wynagrodzil :]
Opublikowano 11 października 200816 l I mamy rozwiązanie problemu perki RB do GH: http://www.youtube.com/watch?v=fZ7ejFH6A_k Oto filmik przedstawiający właśnie takie rozwiązanie, 4 scieżki. Ciekawe w ogóle skąd gość ma GH, bo filmów jest więcej.
Opublikowano 16 października 200816 l Wczoraj dostałem w swoje łapska perkę i oczywiście jestem zachwycony, ale... Czy ona faktycznie nie ma portu do headseta?!
Opublikowano 16 października 200816 l Jako takiego nie ma ale można podłączyć w ten sposób Ta przejściówka (czy jak to się tam nazywa) była razem z zestawem.
Opublikowano 16 października 200816 l Jasne ze ma hehe to ta mala dziureczka na panelu z przyciskami.
Opublikowano 17 października 200816 l Oryginalnie w opakowaniu z pelnym zestawem powinny byc dwie przejsciowki takie jak wyzej na zdjeciu dal a88ot.Chyba ze kupiles juz od kogos ta perkusje wiec pytanie o nia kieruj do tej osoby wlasnie.
Opublikowano 17 października 200816 l Nirvana w przyszly wtorek Za www.onlinecenter.pl Harmonix pochwaliło się, że w najbliższy wtorek (21 październik) do sklepu muzycznego Rock Band trafi siedem utworów autorstwa grupy Nirvana, co z pewnością ucieszy wielu wirtualnych muzyków. Deweloperzy wybrali następujące piosenki: "Breed", "Lounge Act", "On a Plain", "Polly", "Something in the Way", "Stay Away" oraz "Territorial Pissings". Wszystkie kawałki są oczywiście oryginalnymi wykonaniami. Osoby zainteresowane zakupieniem całego zestawu niech szykują się na wydatek 880 MSP (11$), ponieważ każdy utwór wyceniono na 160 punktów w walucie Xbox Live. Rozpieszczaja mnie ostatnio ,nie powiem.
Opublikowano 17 października 200816 l A ja chc e GnR . "November Rain", "Welcome to the Jungle", "Sweet Child o' mine" i ew. "Paradise City" lub "Patience" i jestem w niebie . Śpiewałbym dopóki by mi gardło nie wysiadło :E.
Opublikowano 18 października 200816 l Swiete slowa qb3k ajlepiej zeby bylo wszystko ja bym jeszcze dodal You Could Be Mine i Estranged i moze jeszcze Garden of Eden i Perfect Crime zeby byl hardcore
Opublikowano 18 października 200816 l Walnęliby pierwszą płytę albo Greatest Hits jako DLC i LET MEH ROOOOOCK! A tak btw. zakupiłem właśnie 2100 MSP i planuję wszystko wydać na DLC w RB ]:->. Mam z 10 swoich typów, ale zostanie jeszcze trochę wirtualnej mamony, więc może coś polecicie? Podobno Offspring daje radę, prawda to?
Opublikowano 18 października 200816 l A ja bym oczekiwał np. Linkin Park, ale tych starszych kawałków, GnR też by było OK. Swoją drogą nie mogę się doczekać RB2 :]
Opublikowano 18 października 200816 l Achievements: Rock Band Track Pack: AC/DC LIVE http://www.xbox360achievements.org/game/ro...e/achievements/
Opublikowano 19 października 200816 l Offsprinfa nie kupuj - nudna gitara. Metallica Pack obowiązkowo ;> A zresztą, sam zobacz co jest i co Ci się podoba. Może okazać się, że jestes fanem RHCP i przegapisz ich album DLC, który jest od 2 tygodni, bo kupisz piosenki, które mysmy Ci napisali.
Opublikowano 19 października 200816 l Już kupiłem "Under the bridge" i "Snow ((Hey Oh))" także spokojna Twoja rozczochrana . W sumie to po tych piosenkach, co chciałem kupić i kupiłem zostało mi zaledwie ok. 300 MSP .
Opublikowano 19 października 200816 l Z RHCP to był tylko przykład, sugerujący abyś kupił to co lubisz, a nie to co inni Ci podpowiedzą. pzdr. Edytowane 19 października 200816 l przez s1ntex
Opublikowano 19 października 200816 l Rozumiem, to co chciałem kupić już kupiłem, a Was pytam o coś fajnego, bo za bardzo w temacie nie siedzę .
Opublikowano 19 października 200816 l Staind, Shhh, Bang Camaro, Faith No More, Blondie, Statix-X, Disturbed, Serj Tankian i jeszcze sporo bym mogl wymieniac Skorzystaj z tego moze ci jakos pomoze http://www.rbdlc.com/factoids.php Po wybraniu songa masz wszelkie info o nim.Trudnosc ,data wydania autor itp a do tego jesli jest dostepny to od razu filmik You Tube.Pozyteczna stronka tak czy owak. Edytowane 19 października 200816 l przez El Loco Chocko
Opublikowano 21 października 200816 l Nirvana daje rade Nie wiem jak inne instrumenty oprocz perkusji bo tych jeszcze nie sprawdzilem, ale oprocz Polly (gdzie jest do zagrania nutek w ilosci osiem na expercie) i Something in the Way ktory tez jest banalny reszta sprawuje sie dobrze
Opublikowano 21 października 200816 l Czy mógłby mi ktoś napisać, czy są darmowe piosenki do Rock Banda, jeżeli tak to jakie? Sprawdziłbym sam, ale nie mam dostępu do Live'a ostatnio.
Opublikowano 21 października 200816 l Still A live z Portala oraz jakiś Vesuvious (dobrze napisałem? ). Edytowane 21 października 200816 l przez jarken
Opublikowano 21 października 200816 l Ściągnąłem dziś ..And Justice for All, ach co za solówka! Jak będę miał perkę to dopiero będzie gra, naprawdę super. W drugiej kolejności czeka, Ride the Lighting, ale to muszę punkciki zdobyć. ;>
Opublikowano 21 października 200816 l Mam pytanie, czy jest jakaś możliwość, kupna nie cały 2100 msp tylko np. z 500-600 msp bo interesuje mnie kilka kawałków, ale żal mi sałaty aż tyle wydawać. Zresztą i tak tego RB nie będę miał długo.