El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 21 października 2008 Opublikowano 21 października 2008 Mozna kupic 500.Natepna iloscia jest 1000;2000 i 4000. Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 21 października 2008 Opublikowano 21 października 2008 A to spoko, tylko w jaki sposób? Przez XBL? Jeżeli ktoś już kupował tak to proszę o dokładną instrukcje . Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 21 października 2008 Opublikowano 21 października 2008 Ja jesli potrzebuje na gwalt pkt to kupuje przez strone xbox.com placac karta.W innym wypadku kupuje zdrapki w sklepie. Cytuj
Szabla8 11 Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 (edytowane) Chętnie zagram z polakami. Wysyłać FR P.S Mam pytanie czy jest możliwość podłączenia headseta do perkusji ?? Bo szukałem i nie moge znaleść. Perkusje mam dopiero od 2 dni. Próbowałem podłączać pada z headsetem i słyszałem innych ale oni mnie nie słyszeli ;( Edytowane 26 października 2008 przez Szabla8 Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 Juz bylo o tym.W zestawie powinna byc taka przejsciowka (kabelek kolo 10cm dlugosci) do ktorej podlacza sie koncowke headseta a druga strone wtyka sie w ta mala dziureczke na boku panelu z przyciskami na perkusji. Cytuj
jarken 33 Opublikowano 31 października 2008 Opublikowano 31 października 2008 (edytowane) http://www.rockband.com/forums/showthread.php?t=96115 POTUS Three Pack Presidents of the United States of America- Dune Buggy Presidents of the United States of America- Feather Pluckn Presidents of the United States of America- Ladybug Hinder - Use Me Fallout Boy - I Don't Care Each of the POTUS tracks are $1.99 (160 Microsoft Points) or $5.49 (440 Microsoft Points) for the whole pack. The tracks for Hinder and Fallout Boy are $.99 (80 Microsoft Points) each for a limited time (1 month). All tracks are masters. DLC arrives on Tuesday, November 4th for Xbox 360 and Thursday, November 6th on PS3. Edytowane 31 października 2008 przez jarken Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 31 października 2008 Opublikowano 31 października 2008 Przesłuchałem... Pakiet daje radę, Ladybug uderza lekko w Zeppelinów momentami. Hinder to jakiś dziki pop-metal. A Fallout Boy zapowiada się dobrze na perkę. Biorę Pakiecik i Fall'a A z innej beczki: dlaczego nikt z foruma nie nagrał siebie grającego na perce ? Ciekaw jestem, jak ludzie się wkręcają w te zabawki. Może Butch ? Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 31 października 2008 Opublikowano 31 października 2008 (edytowane) Ja jestem taki maderfaker, że się skupiam i jestem nadzwyczaj spokojny. Na gitarce mam tak samo. Chyba, że coś wypiję to wtedy lecę sleszem (ot, gitarka na dżądra i gryf do góry), powerslide'y robię itp. Ale perki jeszcze nie testowałem na nietrzeźwo. Edytowane 31 października 2008 przez qb3k Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 31 października 2008 Opublikowano 31 października 2008 Tez sie mnie ktos kiedys pytal co taki easy jestem jak gram.Pomijam oczywisty fakt ze nie ma szans zeby sobie fri stajla zagrac, ale tlumacze zawsze ze ja studyjny muzyk jestem i czesc piesni :] Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 (edytowane) Noż fkurfe !!! Pedał mi padł - złamał się w 1/3 długości górnej części podczas "Message in the Bottle" The Police, gdzie jest dużo stopy. Ma ktoś namiary na jakieś dobre porównanie dostępnych na rynku pedałów ? Albo sam może coś konkretnego polecić ? Edytowane 2 listopada 2008 przez Keymaker Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 Ja to rozkminiałem jak tylko dostałem perkę- chciałem wyfigurałtować jak to się dzieje, że ludzie łamią tę stopę. Nie jest przypadkiem tak, że naciskacie górną częścią stopy? Bo chyba nasz instrument woli molestowanie go całą powierzchnią giry niż tylko palcami w miejscu, gdzie plastik jest najlichszy (czyli powyżej pomarańczowej krechy). Zbysiu- FAIL , ale przy pięknej piosence. Co do pedałów- spróbuj tą drogą. Wiem, że suchar, ale musiałem . Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 Mi umarl po dwoch tygodniach grania na Tokio Hotel hehe.Obczaj to : KLICK Ja uzywam tego dokladnie: KLICK Sprawuje sie o wiele lepiej niz oryginal i jest nie do zabicia :] Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 A z innej beczki: dlaczego nikt z foruma nie nagrał siebie grającego na perce ? Ciekaw jestem, jak ludzie się wkręcają w te zabawki. Może Butch ? Butch nie nagra, bo nie ma perki RB guitar only póki co. Chcę kupić zestaw do GHWT... Cytuj
yasiekk 13 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 Ja swoj pedal obkleilem zwykla tasma klejaca, a potem izolacyjna. Glupi dzwiek wydaje teraz, ale dziala i to sprawnie, mimo tego ze jest zlamany w pol. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 Nie wie ktoś może czy jakiś polski sklep sprzedaje perkusje RB2? Cytuj
s1ntex 0 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 (edytowane) Właśnie to samo pytanie chciałem zadać. Czy można gdzieś kupić teraz perkę do RB2? Czy poczekać na premierę w EU? I jeszcze jedno pytanko, mam aktualnie RB1, jeżeli teraz bym wyexportował piosenki na HDD, sprzedał grę, a kupił za 2 tygodnie RB2, nie będzie problemów z czytaniem piosenek z RB1? Edytowane 5 listopada 2008 przez s1ntex Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 (edytowane) Instrumenty mają chyba być miesiąc po premierze. A piosenki będą dostępne wszystkie poza "Enter Sandman", "Paranoid" i "Run to the Hills"... AFAIR Edytowane 5 listopada 2008 przez Keymaker Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 (edytowane) Wiele osob czesto pyta jakie piosenki warto zassac z marketplace.Postanowilem zrobic taka moja liste songow ktorym warto sie przyjzec.Przy doborze nie kierowalem sie poziomem trudnosci, ale tylko i wylacznie gustem muzycznym. Na poczatek packi: -Disturbed Pack 01 -Metallica Track Pack 01 -Nirvana Pack 01 -Oasis Pack 01 -The Offspring Pack 01 -Scene Pack 01 Albumow calych nie polecam bo sa imo mocno nierowne. Z pojedynczych songow: 30 Seconds To Mars -Attack -The Kill Against Me! -Stop! Airborne -Runnim' Wild All-American Rejects -Dirty Little Secrets -Move Along Bang Camaro -Rock Rebellion Black Sabbath -War Pigs Blondie -Call Me The Darkest Of The Hillside Thickets -Shhh... Devil Driver -Clouds Over California Faith No More -We Care A Lot Fall Out Boy -I Don't Care Free -All Right Now Freezepop -Sprode George Thorogood... -Bad To The Bone Glados And Jonathan Coulton -Still Alive Hinder -Use Me The Knack -My Sharona Machine Head -Aesthetics of Hate Nine Inch Nails -Last Red Hot Chili Peppers -Snow((Hey Oh)) -Under Bridge Serj Tankian -Beethoven's C*** Staind -This Is It Static-X -Push It System Of A Down -B.Y.O.B. -Toxicity The Who -Behind Blue Eyes Yeah Yeah Yeahs -Date With The Night Mam nadzieje ze komus sie choc troszke ta lista przyda i bedzie sie swietnie bawil EDIT:Lepiej sciagac z poziomu gry gdzie jest dostepna opcja Previev. Edytowane 12 listopada 2008 przez El Loco Chocko Cytuj
Megrim 0 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 czy caly dlc z 1 bedzie mozna sciagnac do 2 ?? Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 Z czego pamietam ogromna wiekszosc za wyjatkiem Metallica i chyba czegos jeszcze. Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 To jest tak : Jeżeli posiadasz RB1 to za 400MSP Exportujesz sobie piosenki (te z płyty) do RB2 oprocz Enter Sandman, Run To The Hills i Paranoid. Wszystkie zakupione kawalki z Music Store masz odrazu w RB2. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 Wszystko poza trzema piosenkami z podstawowej set listy: Metallici, Black Sabbath i Iron Maiden. Swoją drogą - wielka trójca Cytuj
s1ntex 0 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 (edytowane) Black Sabbath, nie nazywał bym tego czegoś co jest pod nazwą 'Paranoid', autorstwa Black Sabbath ;-). IMHO jeden z najgorszych coverów jakie słyszałem. A co do eksportu, jesli wyeksportuje piosenki na dysk, ale RB2 kupię dopiero za jakiś czas, to po uruchomieniu gry, RB2 wczyta piosenki z tego dysku, pewnie tak, ale lepiej się upewnić. Edytowane 12 listopada 2008 przez s1ntex Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 Black Sabbath, nie nazywał bym tego czegoś co jest pod nazwą 'Paranoid', autorstwa Black Sabbath ;-). IMHO jeden z najgorszych coverów jakie słyszałem. A co do eksportu, jesli wyeksportuje piosenki na dysk, ale RB2 kupię dopiero za jakiś czas, to po uruchomieniu gry, RB2 wczyta piosenki z tego dysku, pewnie tak, ale lepiej się upewnić. Tak. Mozesz zrobic to szybciej. Export to po prostu kopia z plyty na dysk. Cytuj
ar2 0 Opublikowano 13 listopada 2008 Opublikowano 13 listopada 2008 Witam, 1. Miałem małą awarię z płytą RB, mianowicie powstała na niej mega rysa, czy jest możliwość zgrania utworów na HDD a odpalania gry z czytnika? Ponieważ co jakiś czas gra się wiesza i trzeba ją restartować, co jest trochę irytujące. 2. W jaki sposób zgrać te utwory na dysk? 3. Czy te utwory będą przypisane do danej konsoli? Planuję zmianę konsoli, czy w przypadku kolejnej chęci zgrania utworów będzie to możliwe? I pytanie z innej beczki, czy ktoś z was grał na wszystkich 3 perkusjach dostępnych na rynku i może wskazać swój typ, ponieważ z tego co czytam to same negatywne recenzje o każdej z nich. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi