bulinka_eve 0 Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Jejjjj Mogę i dwieście zapłacić Dzięki za informację. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bezelek126 0 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Da rade jakos zagrac w Rock Band jedynke , bez zadnych instrumentow , tylko na padzie? prosze o szybka odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Nie Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Filmik Gość mój idol Nie to, że wali jakieś miliony punkciorów, ale ma mega floł. Ja próbuję tak płynnie uderzać pałeczkami od kiedy zacząłem grać, ale ni chu chu nie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza
z2djtkose 74 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Sluchajcie takie nieco lamerskie pytanko bo kupuje sama perke narazie do RB i sama plytke z gra, lepiej sie gra na perce czy gitarce ? z ktorego stuffu wiecej funu płynie ? w planach za jakis czas i tak mam gitarke kupic ale interesuje mnie co pierwsze sobie kupic bo jestem noobem jesli chodzi o wszelkie gitar hero i wszelakie gry muzyczny ale generalnie kocham jako tako dobra muzyke z gory dzieki za jakas porade Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Na perce bardziej wyrobisz sobie poczucie rytmu, o ile będziesz odpowiednio dużo ćwiczył, bo to w sumie bicie w rytm na niższych poziomach trudności, a na gitarze to liczy się bardziej wyczucie melodii. Perka to fhói dobra opcja, nic nie jest w stanie jej przebić !!! Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin0903 1 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 (edytowane) He? Poczucie rytmu ? Jasne, ale nie we wszystkich piosenkach, np. w BYOB tam praktycznie nie ma rytmu tylko nawalanie po garach, w moim przypadku to jest, a nóż coś trafisz, mówię o hardzie . Jeszcze kwestia gitary z RB1, noszę się z zamiarem zamienienia jej na tą z GH:WT, jak myślicie dobre rozwiązanie, zaznaczając, że gram tylko w Rock Bandy 1/2? (ew. wtedy bym kupil gh wt z ta gitarą) Dlaczego taka myśl? Bo struna mnie wnerwia, takiego Eye of the tiger na Expercie w RB2 nie ma bata na niej zagrać (tzn. zagrać jasne, że się da, ale te nutki które lecą bez przerwy, chodzi mi o intro to ciężko już zagrać wszystkie ) Edytowane 25 Grudnia 2008 przez marcin0903 Cytuj Odnośnik do komentarza
s1ntex 0 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 A co jest z tą struną? Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 A co jest z tą struną? Nie "klika" bodajże tak jak w gitarze od GH. Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin0903 1 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 No właśnie pytanie, czy rzeczywiście jest to warte zachodu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Świrol 0 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Yo mam gitarke GHWT i w RB2 rzepoli sie piknie. Struna chodzi lekko i klika, dzieki temu slysze czy uderzam rytmicznie czy tez nie. Dla mnie wazna sprawa grajac na hard takie kawalki zespolow jak Coheed&Cambria czy SOAD. Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin0903 1 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 (edytowane) No to sprzedaję Fendera z RB1, ktoś chce kupić ^_^? Tak apropo to przy gitarze z World Toura można spokojnie zagrać intro na expercie Eye of the Tiger w RB2 (sorry, że odbiegam od tematu, tylko ostatnie pytanie). Edytowane 8 Lipca 2009 przez marcin0903 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Tak apropo to przy gitarze z World Toura można spokojnie zagrać intro na expercie Eye of the Tiger w RB2 (sorry, że odbiegam od tematu, tylko ostatnie pytanie). Jasne, że tak. Strunę dużo lżej się "przesuwa", więc na moje jest łatwiej niż na Les Paul'u(nie grałem na Fenderze) IMO jest to najlepszy utwór w RB2 razem z Living on the prayer i One Step Closer . Co Ty (pipi) ziomuś ? Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin0903 1 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zależy Pelipe co dla kogo Cytuj Odnośnik do komentarza
Świrol 0 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 O gustach sie nie dyskutuje. Jedni lubia zapach pomaranczy, inni jak im skarpetki smierdza (bez urazy). Ale fakt, jak mam grac te pseudo rockowo-popowe kawalki to mnie skreca. Nie moge przejsc Metallica na hard, ani jednej piosenki. Amator ze mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin0903 1 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zmiana mojej setlisty , pograłem dłużej i napewno nad tymi piosenkami stawiam te z tych ostatnich impassible band challenge'ów. Dobra koniec tej dyskusji, bo to temat o RB1 . Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Ktoś ma jakieś tipy jak wzmocnić sobie pedał od perki? Póki co jeszcze żyje, ale wolę być ubezpieczony Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Przytwierdź do niego metalową płytkę. Innej opcji nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
keetiv 5 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Ktoś ma jakieś tipy jak wzmocnić sobie pedał od perki? Póki co jeszcze żyje, ale wolę być ubezpieczony Heh, to jakiś niezniszczalny model jest. Masz tę perkę ode mnie, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Ktoś ma jakieś tipy jak wzmocnić sobie pedał od perki? Póki co jeszcze żyje, ale wolę być ubezpieczony Heh, to jakiś niezniszczalny model jest. Masz tę perkę ode mnie, prawda? Yes, sir. Co do metalowego wzmocnienia- mam metalową płytkę z InPostu chyba gdzieś :E Ale w jaki sposób to zamontować? Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 (edytowane) Edytowane 28 Grudnia 2008 przez El Loco Chocko Cytuj Odnośnik do komentarza
przemek306 0 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Witam. Mam takie pytanie ;p Posiadam instrumenty z RB do PS3. Czy jest jakaś możliwość podłączenia ich do Xbox'a 360? Jakiś adapter lub coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Nie ma takiej opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
sroxer 19 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Nada się ta gitarka? Mam Rock Band Song Pack 2, ale za ciula nie wiem czy to RB zwykły . A i chodzi mi o tą gitarkę http://www.allegro.pl/item665959682_guitar...er_prezent.html , mi nie chodzi o wygląd, tylko żeby pograć sobie Co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Nada się, sam mam taką i działa bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi