El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 2 sierpnia 2008 Opublikowano 2 sierpnia 2008 We wtorek SOAD :] Za www.onlinecenter.pl "Studio Harmonix informuje, że na najbliższy wtorek (5 sierpnia) przygotowało coś dla fanów System Of A Down oraz osób zainteresowanych imprezą CrüeFest. Tego właśnie dnia do sklepu muzycznego Rock Band trafi kilka nowych kawałków do pobrania. W pierwszym przypadku mowa konkretnie o "B.Y.O.B." oraz "Toxicity" - 160 MSP od sztuki. Z CrüeFest wpadną natomiast: Buckcherry – "Rescue Me", Mötley Crüe – "Face Down In The Dirt", Sixx AM – "Life Is Beautiful". Tutaj za pojedynczą piosenkę wystarczy 80 MSP (lub 240 MSP za całą paczkę). Oczywiście wszystkie wymienione utwory będą oryginalnymi wykonaniami." Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 2 sierpnia 2008 Opublikowano 2 sierpnia 2008 B.Y.O.B, w końcu będzie coś pograć mocniej , dobrze, że się wstrzymałem z Metallicą Blackened, jakoś ten utwór nie powala mnie, a BYOBa miło by się grało . Wciąż czekam na Nothing else matter - Metallic'ki... ktoś chętny dziś na granie, Band World Tour? Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 2 sierpnia 2008 Opublikowano 2 sierpnia 2008 Warto kupić tę grę tylko dla gitary i śpiewania przez headset? Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 2 sierpnia 2008 Opublikowano 2 sierpnia 2008 W sumie dają radę partie gitarowe. Są lepiej skonstruowane, niż te z GHIII, ale poziom trudności jest trochę niższy. A śpiew to wyłącznie miły dodatek, jeżeli nie masz mikrofonu i reszty zespołu A we wtorek ziemia się zatrzęsie SOAD !!!! Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 2 sierpnia 2008 Opublikowano 2 sierpnia 2008 W sumie dają radę partie gitarowe. Są lepiej skonstruowane, niż te z GHIII Serio?Qrcze ja to za gitare jak mam zlapac w RB to jak za kare ;/ Jednak dla mnie gitarkowe granie lepiej wypada w GH imo. Cytuj
bountyhunter 78 Opublikowano 2 sierpnia 2008 Opublikowano 2 sierpnia 2008 Udalo mi sie dzis w sklepie wychaczyc Drum Pad Silencers za raptem 13 funow i powiem szczerze ze teraz mozna grac.Naprawde sprawuja sie wysmienicie.Jesli komus wiec doskwiera halas to jest to dobra alternatywa. w jakiej sieci sklepow to kupiles, drogi el loco chocko? Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Nooo SOAD rewelacja Jak coś to rowniez jestem chetny na online, moj GT bartiz PL Cytuj
jarken 33 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Dziś wyląduje w RB SOAD. Czas zakupić 4000 pkt i przeznaczyć na DLC Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Piosenki SOAD na perce (hard) są zÓe...i to przez duże "Ó" :o Trzy i pól gwiazdki na łebka przy pierwszym podejściu. Ale z przytupem przynajmniej te songi są :imprezka: Cytuj
keetiv 5 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Właśnie to chciałem napisać. Heh, hardcore jest Ale i (pipi)#$%cie, znaczy się - przytup ;P Też tylko na 3,5 * na HARDZIE. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Opublikowano 5 sierpnia 2008 No tego sie akurat spodziewalem ze to lekki kawalek chleba nie bedzie hehe, ale nic to.Zassa sie tak czy owak Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Opublikowano 6 sierpnia 2008 ma się talent, nie? http://zeratulpl.blogspot.com/2008/08/zera...owshowshow.html z dedykacja dla pafeuka... Cytuj
Redmitsu 985 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Oplaca sie teraz kupic rock banda gre + perkusja czy lepiej poczekac na nowe drumy i na druga czesc? ;x Cytuj
Zimol 85 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Opublikowano 7 sierpnia 2008 (edytowane) Oplaca sie teraz kupic rock banda gre + perkusja czy lepiej poczekac na nowe drumy i na druga czesc? ;x Nie widze sensu w tym pytaniu... Chcesz BARDZO ta gre ta ja czlowieku kup, bo i tak jak poczekasz na RB2 to bedzie Cie korcic by wrocic do pierwowzoru "bo ponoc lepszy/inny klimat, ciekawe piosenki itd, itp". A tak zmieniajac temat to wielkimi krokami zblizamy sie z Uznym do konca World Band Toura (Endless Set List w Dynamite Palace, Moskwa) na Leadzie i Bassie (expert oczywiscie) Rozbroila nas jednak lista piosenek ktore trzeba wykonac w jednym "zestawie". Setlist zawiera 58 utworow! Do zagrania na raz, bez opcji save'a i innych udogodnien... czy ktos juz ukonczyl world tour i ile zajelo zagranie mu tego jednego koncertu? I czy w tym secie piosenki sie powtarzaja? Czy dobiera piosenki bonusowe, itd itp... pozdro Edytowane 7 sierpnia 2008 przez Zimol Cytuj
Meratron 0 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Endless setlist mam za sobą oczywiście na expercie. Zajęło mi to ok 5-5,5 h z przerwami na jedzonko. Piosenki sie nie powtarzają ale grałem kilka utworów bonusowych. Z tego co czytałem przed rozpoczęciem zestawu część piosenek jest stała a część randomowa. Satysfakcja jak sie ukończy ten zestaw i to jeszcze na expercie jest ogromna. Miłego grania. Cytuj
Redmitsu 985 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Oplaca sie teraz kupic rock banda gre + perkusja czy lepiej poczekac na nowe drumy i na druga czesc? ;x Nie widze sensu w tym pytaniu... Chcesz BARDZO ta gre ta ja czlowieku kup, bo i tak jak poczekasz na RB2 to bedzie Cie korcic by wrocic do pierwowzoru "bo ponoc lepszy/inny klimat, ciekawe piosenki itd, itp". Chyba sie nie zrozumielismy. Dlaczego mialbym zalowac skoro w RB2 bedzie mozliwosc grania w utwory z RB1 ? Po prostu gra mnie kreci bardzo ale potem bede zalowac ze nowsza czesc bedzie miala lepsza perka i wiece mozliwosci Cytuj
jarken 33 Opublikowano 8 sierpnia 2008 Opublikowano 8 sierpnia 2008 (edytowane) "Wiemy już, jakie piosenki zostaną dodane do muzycznej biblioteki Rock Band w przyszłym tygodniu. I powiem Wam, że Harmonix chyba znów na mnie zarobi. Ale do rzeczy - tym razem prezentowane są zespoły z wytwórni Roadrunner: * Airbourne - Running Wild * DevilDriver - Clouds Over California * Dream Theater - Constant Motion * Killswitch Engage - My Curse * Machine Head - Aesthetics Of Hate * Megadeth - Sleepwalker Każda piosenka to wydatek 80 MSP/$0.99, a cały zestaw kosztował będzie odpowiednio 480 MSP i $5.99. Ale uwaga - to cena promocyjna, która będzie obowiązywała do końca sierpnia. Od września trzeba będzie zapłacić dwa razy tyle. " News z polygamii. Biorę z miejsca cały zestaw Wreszcie prawdziwie metalowa paczka. Edytowane 8 sierpnia 2008 przez jarken Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 8 sierpnia 2008 Opublikowano 8 sierpnia 2008 Z jednej strony extra ale z drugiej ja nie potrafie czerpac przyjemnosci z walenia na pale w pyre a przy prawie kazdym songu tylko na to mnie bedzie stac.Nie mam czasu siedziec i masterowac poziomu ;/ Sciagne spewnoscia tak czy owak... Cytuj
Uzny 94 Opublikowano 8 sierpnia 2008 Opublikowano 8 sierpnia 2008 przesluchalem sobie te piosnki na youtube i... nie dla mnie ten pak Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 12 sierpnia 2008 Opublikowano 12 sierpnia 2008 Takie pytanie, czy nowa stópka wiele daje? (nowa tzn. z ebaya) jaką byście polecili? Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 12 sierpnia 2008 Opublikowano 12 sierpnia 2008 Ja mam TĄ Sprawuje sie o niebo lepiej niz oryginal. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 13 sierpnia 2008 Opublikowano 13 sierpnia 2008 Sciagnalem ten nowy pack i mimo moich obaw jestem zauroczony.Nie ukrywam ze songi nie sa proste (pyrka) ale jednak widzac jak "wokalista" robi jazde na Clouds... to micha az sie sama usmiechnela.W sumie tylko Dream Theater jest jakis taki nijaki.Reszta rlz Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 13 sierpnia 2008 Opublikowano 13 sierpnia 2008 Ktoś jest chętny na pogranie online ? Jakby co pisać, raczkuję narazie na Hardzie . Chocko, rzeczywiście muszę te silencery sobie sprawić , jeszcze rozejże się za ceną, ale chyba zamówie z Game.co.uk . PS. Jak pedał po naciśnieciu go odbija mi do góry i tak go trzymam do następnej nutki to błąd jakiś czy co? Bo widzę że wszyscy trzymają go wciśniętego . Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 13 sierpnia 2008 Opublikowano 13 sierpnia 2008 To raczej wygoda, ale jak dla kogo.Ja akurat takiego sposobu nie preferuje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi