Opublikowano 3 lipca 200816 l Co dziwne u mnie demo działa prawidłowo i lagów nie uświadczyłem! Sytuacja podobna do COD4 jedni lagi mieli inni nie... Mam pytanko na koniec do graczy którzy kupili wersję gry z HK! Łączy się z graczami z całego globu czy tylko z azjatami? Nie ma żadnej blokady, wczoraj przykatowałem ostro z nitkiem, który ma wersje PAL do 2:00, także możesz spokojnie ode mnie brać XD
Opublikowano 4 lipca 200816 l Gra jest niczego sobie tylko jedna rzecz bardzo irytuje.Dlaczego wiekszość obronców zaraz po rozpoczeciu rozgrywki rozbiega sie na wszystkie strony mapy? Przyznaje sie ze słaby raczej jestem, ale jesli w okolicach skrzyn zostanie troche osob to jest szansa na zadanie sporych strat przeciwnikowi. W przypadku gdy do obrony dwoch skrzyn zostaje 3-4 kompanów, a i to nie zawsze to efekt jest łatwy do przewidzenia. Rozumiem ze mała dywersja w bazie przeciwnika wprowadza zamieszanie, a ukryty snajper jest w stanie wyeliminować czołg wroga ale to chyba lekka przesada. No chyba ze sie nie znam i tak ma być bo w sumie to moj pierwszy Battlefield.
Opublikowano 4 lipca 200816 l Gra jest niczego sobie tylko jedna rzecz bardzo irytuje.Dlaczego wiekszość obronców zaraz po rozpoczeciu rozgrywki rozbiega sie na wszystkie strony mapy? Przyznaje sie ze słaby raczej jestem, ale jesli w okolicach skrzyn zostanie troche osob to jest szansa na zadanie sporych strat przeciwnikowi. W przypadku gdy do obrony dwoch skrzyn zostaje 3-4 kompanów, a i to nie zawsze to efekt jest łatwy do przewidzenia. Rozumiem ze mała dywersja w bazie przeciwnika wprowadza zamieszanie, a ukryty snajper jest w stanie wyeliminować czołg wroga ale to chyba lekka przesada. No chyba ze sie nie znam i tak ma być bo w sumie to moj pierwszy Battlefield. powiem tak - ja jako atakujący strasznie lubię, jak ekipa broniąca czeka przy skrzyniach - jeden/dwa granaty + wyrzutnia rakiet i juz tak z 50 punktów wpadnie :-) A do tego mam czas żeby dojść do skrzyni i jak dobrze pójdzie to po jednej akcji 80 punkciszów wpadnie... więc rozbieganie się nie jest takie głupie. Pewnie, że czasami dochodzi do kuriozalnych sytuacji (wszyscy atak, a przegrywają bo nie bronią skrzyń), ale ogólnie nie jest to taka głupia taktyka
Opublikowano 4 lipca 200816 l Problem jest taki że atakujący mają w wyposarzeniu wyrzutnię więc trochę głupkowato stać tak po prostu i czekać na atakujących, myślę że defenderzy powinni się skupić jak najbardziej na sobotażach w bazie wroga. Po prostu wszystko w myśl taktyki i zdolności graczy .
Opublikowano 4 lipca 200816 l a mnei denerwuje ze czasem w mojej ekipie jest masa snajperow... i co , gnija gdzie kapiac... i nie atakuja co za debile...
Opublikowano 4 lipca 200816 l a ja w multi gram od tygodnia non stop i nawet kurcze nie uruchomilem na dluzej single. jak dla mnie bomba, teraz mam chwile czasu bo dual shocka kupilem i laduje sie
Opublikowano 4 lipca 200816 l Macie sporo racji ale mi chodzi raczej o to ze w misjach obronnych powinno sie zachować jakies proporcje np. po 3-4 do obrony kazdej ze skrzyn a reszta czyli 3-5 moze biegać i robić zameszanie w szeregech atakujących, po utracie jednej skrzyni podwajamy obrone drugiej. Wiadomo ze w ferworze walki nie jest łatwo trzymać sie danej taktyki ale chociaż starać sie to robić, nie jest fajnie jak wszyscy lecą na baze atakujących a po 5 minutach obie skrzynie sa juz zdobyte. Jesli chodzi o snajperow to czasem mi sie wydaje ze gra była by lepsza bez nich pewnie troche przesadzam, ale tak to według mnie wygląda.Tak czy inaczej gra wciąga, tylko te lagi :wkurzony:
Opublikowano 4 lipca 200816 l po 1 snajperem ciezko zdobyc tyle pkt co grajac w blizszej odleglosci, co z tym idzie wolniej awansujesz i inna frajda, dlatego ja gram wszystkim klasami, w zaleznosci od mapy po 2 nie mam zadnych lagow
Opublikowano 4 lipca 200816 l Grając snajperem moze i awansujesz wolniej ale to nie zmiena faktu ze tak jak pisze Styku sporo osob nimi gra i łazi po krzakach zamiast atakować. Jeśli chodzi o lagi to do wczoraj tez ich nie miałem, ale w tej chwili to nawet nie da rady pograć.
Opublikowano 4 lipca 200816 l Jeśli chodzi o lagi to do wczoraj tez ich nie miałem, ale w tej chwili to nawet nie da rady pograć. normalna sprawa, całe ea, możesz być pewny że lagi będą, i znając życie sytuacja będzie się z czasem pogarszać, zwłaszcza w weekendy
Opublikowano 4 lipca 200816 l A tam franzolicie. Snajper + dobry skill = jeden strzał - jeden frag. Wyczaiłem kilku gości, którzy dobrze grają i od razu biegną w środek bajzli zdejmując niczego nie spodziewających się atakujących debili jeden po drugim. Nawet podbiegając taki do nas nie ma szans gdy się wie jak robić fragi bez przymierzania. A później lista wygląda tak, że 3 pierwsze miejsca okupują panowie z lunetami na swoich długich, zakompleksionych i lśniących lufach. Inna sprawa, że taki przeciwko czołgowi nie ma zbytnio szans. Choć... raz udało mi się skryć NA jednym z nich i robiłem sobie fragi do przeciwników jadących przed nim. Tak też można. ps. Fragi czasami się zdarzą. Ale już przyzwyczaiłem się z nimi żyć ( o dzięki ci UT3 ). Edytowane 4 lipca 200816 l przez t3xz
Opublikowano 4 lipca 200816 l Jak to nie ma szans? Odblokowuje się lornetkę, namierza czołg i leci bomba z nieba Fajna gra, mapy pół na pół, kilka świetnych, kilka dziadowych. Ogólnie preferuje assault, M16 ewentualnie właśnie snajper, z pojazdów ciężki czołg i apach, ale ten jest cienki, piechurem zrobię większą zadymę niż tym złomem.
Opublikowano 5 lipca 200816 l Podczas gry gdy nacisniemy góry na krzyzaku to mamy uploading screenshot ale gdzie sie to uploaduje ??
Opublikowano 5 lipca 200816 l Mnie dobrze się śmiga supportem.Czołgiem można robić niezłą zadymę, jak np skrzynie są już zaminowane i wtedy młócisz w kolesi kręcących się w poblizu,żeby je rozbroić.Później można ewentualnie czołg podreperować, a karabin maszynowy też na małe i średnie odległości nieźle daje radę . No i zawsze apteczka jest pod ręką ...
Opublikowano 5 lipca 200816 l Wczoraj przeszedłem i muszę powiedzieć, że to solidny kop w cztery litery ( trochę jak pierwsze spotkanie z Burnoutem) ! Humor zabójczy, szczególnie w reklamach. Np. dzisiaj na serwisie gry online widnieje taki obrazek: kompania b wychodzi z płonącej wsi niosąc skąpo odzianą blondynkę, a nad nimi slogan " jesteś w kompanii renegatów " ^_^
Opublikowano 5 lipca 200816 l Ale mnie niezapokoiła jedna rzecz że nie można robić privatnego meczu a zatem drugi minus nie da się grać meczy klanowych
Opublikowano 6 lipca 200816 l Mam pytanie dotyczące multi Jaki będę miał ping jeśli mam 1,2 mb ? Edytowane 6 lipca 200816 l przez terror
Opublikowano 6 lipca 200816 l Humor zabójczy, szczególnie w reklamach. Np. dzisiaj na serwisie gry online widnieje taki obrazek: kompania b wychodzi z płonącej wsi niosąc skąpo odzianą blondynkę, a nad nimi slogan " jesteś w kompanii renegatów " ^_^ Taaa... EA sypnęło kaską na marketing i to widać. Dzisiaj wpadł mi w ręce magazyn TopGear z reklamą BC na całą stronę - górna część to wywiad z jakąś "laską miesiąca", którą podniecają wybuchy i mocni faceci demolujący otoczenie... W dolnej części strony stoją chłopaki z BC z ową panną na rękach...
Opublikowano 8 lipca 200816 l Wciąga i to bardzo mi od DEMA póki czekam na fulla też ciężko odejśc. Dozo na PSN Szymek_PL
Opublikowano 9 lipca 200816 l Przyjaciele, a Region 3 będzie latać normalnie online, czy nie będę móc grać z kumplem z Polski? Jak to jest w końcu z blokada regionalną? Edytowane 9 lipca 200816 l przez waldusthecyc
Opublikowano 9 lipca 200816 l Przyjaciele, a Region 3 będzie latać normalnie online, czy nie będę móc grać z kumplem z Polski? Jak to jest w końcu z blokada regionalną? Ja mam region 3 wszystko smiga normalnie, zadna gra nie ma blokady regionalnej, A z tego co wiem tylko Tekken DR ma podzial na serwery (mial tez UT3 ale to naprawili ) Wiec na teraz i na przyszlosc , wszsytkie gry dzialaja na kazdej konsoli Edytowane 9 lipca 200816 l przez karol885
Opublikowano 9 lipca 200816 l dzięki za info - to że gry działają, to wiedziałem...nie wiedziałem tylko co z grą online - czyli bez problemu z kumplem z region 2 pograć mogę. o to mi chodziło pozdro waldus Edytowane 9 lipca 200816 l przez waldusthecyc
Opublikowano 17 lipca 200816 l Ludziska, jeszcze jedno pytanko: (specjalnie w osobnym poście dla odświeżenia tematu) - czy można wyłączyć debili gadających prze headset? - czy można rozmawiać tylko z wybranymi osobami? nie słyszeć całej drużyny, ale gadać tylko z jednym kumplem... z góry thx