qvstra 3 210 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Depaya podkupilo mi PSG Kupilem tez Lucasa Romero do pomocy i od samego poczatku jest wyrozniajaca sie postacia w druzynie, kolejny do mojej listy wonderkidow Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 W drugim sezonie Valencia wygralem lige mistrzow i zdobylem mistrza kraju, wiec czas na cos nowego. Pomyslalem o druzynie srodka tabeli i walki o miejsce premiowane awansem do ligi europy, albo walke o utrzymanie. Wybralem Newcastle, ale po 13 kolejkach jestem trzeci i bardziej wyglada mi to na walke o mistrzostwo kraju, niz to co sobie zalozylem przed sezonem. Chce miec spore wyzwanie, a nie serie meczow bez porazki. I drugie pytanie - ktora liga poza top 5 (anglia, hiszpania, niemcy, francja i wlochy) jest najciekawsza? Portugalska? Holenderska? Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Też zacząłem grać Valencią. Dwa mistrzostwa kraju oraz pół finał LM. Zbyt łatwo idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Ja przez jakis czas zapodawalem lige szwajcarska i bardzo dobrze sie bawilem za kazdym razem. Gra sie tam kazdy z kazdym czterokrotnie, nie ma jakos bardzo dlugiej przerwy, no i biorac ligowego sredniaka mozna miec wyzwanie. Po jakims czasie calkiem calkiem idzie sciagnac ciekawych grajkow, a i o ile pamietam jest tylko 1 miejsce premiowane awansem do LM. Co do wyzwania to ostatnio odpalam moda na nizsze ligi polskie, biore trzecia lige (czwarty poziom rozgrywkowy) i druzyne obok mojego miasta i lecimy az po Champions League, usilujac wczesniej wbic sie do Pucharow poprzez Puchar Polski (moj rekord: wejscie z pierwszej ligii). Polecam, fajna zawaba rowniez a tak w ogole to odstawilem FMa bo za bardzo wkrecal i pozniej siedzialem wkoorvviony ze durny jestem i niewyspany w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zaczalem nowa kariere Lyonem i kupilem Pione Sisto za 6,5mln € (klauzula odejscia). 19 lat, a z marszu wszedl do podstawowego skladu i stal sie kluczowym zawodnikiem. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 brać tego classica na ipada czy nie brać, o to jest pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Tak samo popier,rdolona i oszukująca gra jak na PC. Polecam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 (edytowane) efekty 1000letniej symulacji http://www.squawka.com/news/football-manager-1000-years-simulation-the-stats/434196 Edytowane 14 Sierpnia 2015 przez Qvstra Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Giercuje Ktoś obecnie w FM'a 2015? Ja zacząłem nową grę Valencią, lecę 2 sezon. Pierwszy wyniki kosmos ! Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Ja wrzuciłem sobie aktualizację składów i zacząłem od nowa WHU. Na razie 2x mistrzostwo w dwóch pierwszych sezonach Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 No ja tez zaktualizowalem - Marshall? Ladnie widze, od razu w 1 sezonie WHU mistrzostwo? Wow. Ja Valencia w pierwszym sezonie mistrzostwo Hiszpanii, Puchar Krola i... Liga Mistrzow posprzedawalem kilku podstawowych i zainwestowalem w mlodych na drugi sezon. Polecam Brume na skrzydlo ! Jest tani i rewelacyjny. W polowie sezonu srednia powyzej 8.0 i pelno asyst. Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Oto skład na 3 sezon: Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Sterling? Za ile go wyrwales? Lucasa Romero tez mialem w 1 sezonie. Kupilem za pare baniek, po sezonie za 30 baniek funtow poszedl do PSG. Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Payet po sezonie życia + 10mln ojro i city to odpowiadało Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Jak skladam podobne oferty klubom to zawsze odrzucaja jak bede przy kompoe to pokaze swoj sklad na 2 sezon. Teraz mi dali ponad 100mln funtow ale nie chce kupowac gwiazd dlatego w sumie malo z tego wydalem a jak juz to po pare baniek na jakies talenty. Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Też grałem niedawno Valencią jednak jak zobaczyłem dysproporcje w kasie za tv to zwątpiłem. Real dostawał 150mln za sezon, a ja 30. Musiałbym co sezon sprzedawać za 60 mln żeby utrzymać super topowy zespół. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 ja mam obecnie przerwę od FMa, ale polecam 4 kotow: obrona: eder alvarez balanta pomoc: lucas romero skrzydlo: pione sisto atak: domenico berardi wszyscy oprócz berardiego do dostania za około 15mln ojro Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 A kto ich nie zna? Teraz pierwszych trzech mam w WHU. Berardi poszedł do Arsenalu za 45 mln ojro. Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Z moich dobrych grajkow w FM15: - Gabriel Barbosa (Santos) - w 2019 zrobil mi sie z niego najlepszy pilkarz europy - Luka Jovic (Crvena) - w 2018 roku 21 bramek w 28 meczach - Richairo Zivkovic (Ajax) - do kupienia za grosze, bardzo dobry napastnik, niestety tez u mnie lapie bardzo duzo kontuzji - Mario Fernandes (CSKA) - ciezki do kupienia ale po kilku latach sie robi z niego czolowy obrona w Europie a z drozszych to przede wszystkich Oliver z Atletico gosciu jak kosi to glowa mala, w najlepszym sezonie mial u mnie 29 asyst w 35 meczach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Ktoś się czai na nowego FM-a? Rok temu o tej porze kupiłem klucz za ~90 zł, a teraz wszędzie ~140 zł. Widział ktoś taniej? Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Dokladnie, prowadze jednoczesnie repre Brazyli i u mnie jest tez jednym z czolowych zawodnikow, no w sumie ustepuje ytlko Gabrielowi Barbosie wczesniej prze ze mnie wspomnianym, ktory juz drugi raz z rzedu zotla pilke wlasnie u mnie dostal. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Jakieś wrażenia z bety fm16? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 To teraz trwa beta, a gra ma mieć premierę za tydzień? Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Dokładnie tak. Standardowo jak co roku Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 (edytowane) Czy tak naprawde warto przesiadac sie od razu na FM2016? Moim zdaniem lepiej poczekac i kupic po nowym roku, jak juz jakies patche sie pojawia i jakos to bedzie "gralo". Najgorsze, ze cena FM Praktycznie nie spada przez dlugi czas :< Edytowane 8 Listopada 2015 przez Koleś88 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi