Skocz do zawartości

Klawiatura do PS3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja dysponuję taką klawierką. Jest mała (ma odpinany "podnadgarstnik") i wygodna. Myszka zwyczajna na usb. Do tego wszystkiego 2 przedłużacze usb (3m) i śmiało mogę z kanapy maile pisać.

Na klawiaturę bluetooth poczekam do czasu aż stanieją. Do ps3 logitech wypuścił dedykowaną klawierkę Cordless Mediaboard Pro, może w przyszłości się na nią skuszę.

Opublikowano (edytowane)

w tym momencie nie chodzi o pieniądze, chce mieć bezprzewodowe. Powiedzmy, ze moge przeznaczyć na to troche kasy, znalazłem rozwiązanie :P myślałem że powyżej 300zl będzie kosztować a tu 215 zł krzyczą za tą klawierke ^_^

http://www.allegro.pl/item298683993_salon_...or_ps3_waw.html

pozatym myśle nad myszką, też bezprzewodową ... martwię się jednak że nie każda może działać.

Edytowane przez mlokon
Opublikowano

Ja mam set A4tech bezprzewodowy i działa idealnie [dongle pod USB jest, reszta bez kabla]. Do tego mam Logitech cordless desktop wave i tak samo, wszystko idealnie śmiga, oczywiście full bezprzewodowa xD. Każda na USB mysz i klawierka powinna działać, sprawdzałem też kilka tanich [akyga tracer itp] i wszystkie łapią się pod kompatybilność z PS3.

Opublikowano

Czy ktoś z Was testował już jakąś klawierkę bluetooth i headset bt jednocześnie ?

Bo na taki zestaw bluetooth jak: klawierka, mycha i headset to już 3 urządzenia nadające jednocześnie.

Tzn czy nie będą się gryźć podczas np gry w UT3 :) ?

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

mam zamiar kupic BEZPRZEWODOWĄ klawiature ale BEZ zadnego (pipi) wpinanego pod port USB.

Czy sa jakies klawiatury ktore PS3 widzi bez tego "przekaznika" pod USB ????

Prosze o szybka odpowiedz.

Senkju

• 2 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Temat zaczął się dość dawno i większość linków podanych wcześniej nie działa więc pytam:)

Chcę sobie sprawić zestaw klawiatura + mysz, bezprzewodowe. Klawiatura jakaś mała, poręczna cena do 80zł.

Ja typuję A4Tech GK-520D. Czy ktoś miał z tym styczność? Może są inne lepsze modele?

Z działaniem chyba nie powinno być problemu. Sprawdzałem jakąś bezprzewodową, kupczastą mysz media tech i działa.

Edytowane przez lordpix
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Witam,

Zakupilem klawe Logitecha Mediaboard Pro do PS3 i mam pytanie :) Da sie jakos przypisac dana funkcje do np ktoregos "F6"czy tam "F7" ? Do czego zmierzam brakuje mi na tej klawiaturze 3 rzeczy: PS Button, oraz funkcji z pada przy przegladarce (R1 i L1) czyli wstecz i do przodu z przegladarki.

Dzieki za pomoc

Pozdro

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Kupilem oficjalna klawiature sony, zakladana na duala. sam sprzet jest bardzo dobrze wykonany, plastiki bardzo dobrej jakosci, nic nie trzeszczy, swietnie spasowane. montaz jest bardzo latwy a klawiatura trzyma sie bardzo pewnie i stabilnie. pisanie w koncu jest wygodne (poza kolorowymi klawiszami - niebieskim i pomaranczowym) a touchpad to juz totalny bajer.

jest jednak pewnien problem: klawisze funkcyjne "messages" (po lewej) oraz "friends" (po prawej) dzialaja identycznie. Klawisz Messages przenosi do zakladki Friends i zaznacza ikone Message Box - czy nie powinna od razu wchodzic w nia, zeby widac bylo liste wiadomosci? Klawisz Friends przenosi do zakladki Friends i zaznacza pierwszy kontakt na lisce - tu niby ok. Ale zdarza sie, ze przyciski dzialaja inaczej, tzn: Messages zaznacza pierwszy kontakt zamiast Message Boxa (lub nawet przeniesc bezposrednio do skrzynki) a Friends zaznacza np Players Met, jesli wczesniej taka opcje mialem zaznaczona przy wychodzeniu z zakladki Freinds. Zdarza sie to najczesciej, jesli klawisze zostaly uzyte podczas gry. u Was tak samo to dziala?

Opublikowano

U mnie nigdy tak nie zamieszało, ale z touchpadem mam coś nie tak, bo lata strzałka jak szalona jak go włączę, nie wiem czy nie trzeba go jakoś skalibrować? Ale ogółem jestem z niej bardzo zadowolony, piszę o wiele szybciej, przyciski są troszkę przymałe, ale da radę się przyzwyczaić. Razem z headsetem sprzęcior już wymiata, nic więcej nie potrzeba :)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam, mam następujące pytanie: jakie gry SĄ kompatybilne z podłączoną do PS3 klawiaturą i myszką. Interesuje mnie szczególnie Fallout 3 i wszelkiej maści strzelaniny, np Killzone. Jeżeli tak, jaki model klawiatury działa i jest przez was sprawdzony?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

I dobrze! Sam też wole grać w strzelanki na klawie i myszce ale konsola to konsola i rządzi się swoimi prawami. Na padzie aż tak trudno się nie celuje. Można się spokojnie przyzwyczaić.

Ja zastanawiam się nad kupnem tej :woot:.Warto?

Edytowane przez schab0795
Opublikowano

I dobrze! Sam też wole grać w strzelanki na klawie i myszce ale konsola to konsola i rządzi się swoimi prawami. Na padzie aż tak trudno się nie celuje. Można się spokojnie przyzwyczaić.

Ja zastanawiam się nad kupnem tej :woot:.Warto?

Warto, szkoda tylko że trzyma tak mocno cenę. Chyba od półtora roku koło 200zł stoi i ani mysli potanieć hehe

Opublikowano

No na pewno jest poręczniejsza, podobno przy odrobinie wprawy pisze się tym całkiem przyjemnie.  Też się na nią szykuję jak tylko grosz wpadnie, bo juz mnie kabel od klawy USB denerwuje.

Opublikowano

No to decyzja podjęta :yes: Pojadę do MM i chyba tam ją kupię. Ostatnio jak byłem w media to była po 139zł albo 129zł, no jakoś tak. Na allegro sprawdzałem to nie ma jej w ogóle.