Opublikowano 31 grudnia 200915 l To kiepsko szukasz bo jest ich mnostwo w cenie 124-139zl. Tez sie na nia szykuje,nie przeszkadza to ze sie ja podczepia pod pada? Mi sie wydaje strasznie uciazliwe ze tak trzeba grac
Opublikowano 31 grudnia 200915 l Ja korzystam z klawiatury A4Techa , zwykła klawiaturka, mała bez prawego panela (klawiatury numerycznej, num lock itp). Przy standardowym korzystaniu z klawiatury - tzn. Pisanie wiadomości, buszowanie w necie itp - zwykła klawiatura na USB jest najlepsza Mały wydatek a cieszy
Opublikowano 31 grudnia 200915 l Kabelek był krótki więc kupiłem sobie przedłużacz na USB, taki 2 m - coś takiego http://www.allegro.pl/item870490209_kp1_przedluzka_portu_usb_2m_przedluzacz_a_b.html - przeprowadziłem go sobie pod dywanem tak by doszedł mi do łóżka i tyle. Edytowane 31 grudnia 200915 l przez KainGorn
Opublikowano 1 stycznia 201015 l No faktycznie są na allegro. Nie wiem jak ja szukałem wcześniej Ale cena podobna co w media, + na allegro jeszcze wysyłka. Raczej nie jest uciążliwe. Przecież można pewnie ją odczepić. No i jest bezprzewodowa! A jak z nią jest? Ona czerpie energie z pada tzn. jak pad jest naładowany to ona też? Czy ma może swoją bateryjkę?
Opublikowano 1 stycznia 201015 l Ma swoja bateryjke, ktora trzyma bardzo dlugo. Zupelnie nie przeszkadza w graniu. Pad nawet wydaje sie jeszcze bardziej poreczny nabierajac troche wagi. Najwiekszym problemem jest brak polskich znakow. Co wiecej przy pisaniu na tej klawiaturce nie dziala slownik - uwazam to za powazny blad.
Opublikowano 1 stycznia 201015 l Dzieki za przydatne informacje,chyba zainwestuje w klawiaturke Sony,mysle ze da sie zyc bez polskich znakow.
Opublikowano 1 stycznia 201015 l Ma swoja bateryjke, ktora trzyma bardzo dlugo. Zupelnie nie przeszkadza w graniu. Pad nawet wydaje sie jeszcze bardziej poreczny nabierajac troche wagi. Najwiekszym problemem jest brak polskich znakow. Co wiecej przy pisaniu na tej klawiaturce nie dziala slownik - uwazam to za powazny blad. Zaraz, zaraz panowie. Czy mój mały móżdżek dobrze rozumie? Tej klawiatury nie da się odczepić od pada?!
Opublikowano 1 stycznia 201015 l To ze cos da sie do pada przyczepic nie oznacza ze nie da sie odczepic . Pytanie po co ciagle przyczepiac i odczepiac skoro taka klawiaturka to ma byc ulatwienie zycia? Klawiaturka jest tak zrobiona, ze perfekcyjnie pasuje do pada i absolutnie nie przeszkadza w graniu. Ba! Mam wrazenie, ze pomaga nawet. Mozna ja uzywac i bez pada - tyle ze w moim mniemaniu to bez sensu - to juz lepiej sobie kupic jakas klawiature bluetooth.
Opublikowano 9 stycznia 201015 l Co wiecej przy pisaniu na tej klawiaturce nie dziala slownik - uwazam to za powazny blad. Zaraz, zaraz, czyli dobrze rozumiem że nie ma prawego alta ? Czy pod kombinacja prawy alt + literka nie wyskakuje polski znak ? Zawsze wydawało mi się że to nie od klawy a od oprogramowania zależy czy sa polskie znaki ? Może w opcjach konsoli nie masz ustawionej polskiej klawiatury ?
Opublikowano 10 stycznia 201015 l Ale my mowimy o klawiaturce dolaczanej do pada. Wyobraz sobie ze klawisza z jablkiem badz znaczkiem microsoft tez nie ma
Opublikowano 11 stycznia 201015 l Ale my mowimy o klawiaturce dolaczanej do pada. Wyobraz sobie ze klawisza z jablkiem badz znaczkiem microsoft tez nie ma Ejjj, no ja wiem o jakiej klawierce mowa. Nie zwróciłem uwagi, że nie ma klawisza który by odpowiadał za modyfikację literek na różne, zależne od języka znaki. Brak takowego klawisza to duże niedopatrzenie projektanta. No i alt to nie jest jakiś kosmiczny przycisk, rozumiem ze capslock i shift jest ? jest ! Nie spodziewam się klawisza "windows" ale "alt" czy jakiś tam inny odpowiedzialny za zmianę "języczków) przy literkach to kurna powinien być i basta !
Opublikowano 12 stycznia 201015 l Sa klawisze modyfikujace. Natomiast nie ma znakow polskich,(ani zadnych innych nazwijmy to niestandardowych) bo nie zostalo to zaprogramowane ani przewidziane. Do tego slownik (taki odpowiednik T9) sie wylacza, gdy korzystamy z klawiaturki i to uwazam za najwieksza wade...
Opublikowano 12 stycznia 201015 l Sa klawisze modyfikujace. Natomiast nie ma znakow polskich,(ani zadnych innych nazwijmy to niestandardowych) bo nie zostalo to zaprogramowane ani przewidziane. Do tego slownik (taki odpowiednik T9) sie wylacza, gdy korzystamy z klawiaturki i to uwazam za najwieksza wade... Kurcze, myslę, że spokojnie dało by to się obejść stosownym upgradem FW konsoli, w końcu programowa modyfikacja klawisze to chyba nic tródnego dla "speców" z sony hehe.
Opublikowano 17 września 201014 l Autor wyrwałem w końcu klawe logitech cordless dzisiaj w poznaniu w panoramie byl taki kiosk z grami gość chciał 129 za prawie nową (widać mikroryski pod światło ale ogólnie zaje.bisty stan). Utargowalem na stowke i łyknąłem. Ponawiam pytanie, da sie jakoś przypisać funkcje z pada (przybliżanie strony www, czy PS Button)??? Gdyby nie to to byłby to idealny zakup !!!
Opublikowano 17 września 201014 l Raczej nie: http://manuals.plays...r/shortcut.html TU ang. Edytowane 17 września 201014 l przez Kyo
Opublikowano 21 stycznia 201114 l Sa klawisze modyfikujace. Natomiast nie ma znakow polskich,(ani zadnych innych nazwijmy to niestandardowych) bo nie zostalo to zaprogramowane ani przewidziane. Do tego slownik (taki odpowiednik T9) sie wylacza, gdy korzystamy z klawiaturki i to uwazam za najwieksza wade... sluszna uwaga! chcialbym sie dowiedziec, jak masz przypisane ustawienia[Wiadomosc,Palec, Buska], u mnie nie znacza nic i jeszcze do czego sa przypisane L4-niebieskawy, oraz R4-czerwien ? albo np. jesli przychodzi do ciebie wiadomosc i ty w tym momencie nadusisz szybko "Wiadomosc" to powinno do niej automatycznie przeniesc i otworzyc, czyz nie? swietna sprawa z niej, ale jak narazie niewiele o niej wiem. Edytowane 21 stycznia 201114 l przez mevek