szyper 0 Opublikowano 1 stycznia 2008 Opublikowano 1 stycznia 2008 ja tez pogram, ale tylko z jakimis ludzmi co kumaja tekkena (nie mowie ze w t3 musza byc super, bo ja tez tylko w tego onlina gram). gg: 3608614. z tym, ze ja gram tylko przez p2p, poniewaz grajac przez p2p lagi sa malutkie. moze nie ma poruszania perfekcyjnego czy cos, ale juggle wchodza wszystkie i skarac tez mozna luzno. dam Wam linki: Honamru Tekken 3 online i Plugin by zmienic zwykla Kaillere w P2P Kaillera Plugin wkleic do C:/..../ePSX. jak ktos bedzie mial jakies problemy to na moje gadu moze pisac. jakby co to w p2p jest tez zwykla kaillera wiec nie ma co sie bac ze nie pograsz juz na servie. tyle.. Cytuj
Gość GaScAn Opublikowano 6 stycznia 2008 Opublikowano 6 stycznia 2008 gracie w wersje PAL, NTSC czy bez różnicy? Cytuj
Action 1 Opublikowano 6 stycznia 2008 Opublikowano 6 stycznia 2008 gracie w wersje PAL, NTSC czy bez różnicy? Gramy na zmodowanym RIPie NTSC-J (czytaj: nawet nie probuj grac na innej wersji). Cytuj
Kozera 0 Opublikowano 6 stycznia 2008 Opublikowano 6 stycznia 2008 Łogólnie to długo, żym nie groł, ale ino jokby któś chcioł porypoć na poziomie joko tokim, to zoproszom! hej... ...czy jakoś tak Cytuj
Gość GaScAn Opublikowano 7 stycznia 2008 Opublikowano 7 stycznia 2008 ej no co z wami podłączyłem sie dzisiaj każdy gra jinem i niepozwalacie mi wstać - chamy! Cytuj
Kozera 0 Opublikowano 7 stycznia 2008 Opublikowano 7 stycznia 2008 ej no co z wami podłączyłem sie dzisiaj każdy gra jinem i niepozwalacie mi wstać - chamy! No, skoro nie umiesz. Ps: Czy Jinem, po naładowaniu się, po f,f,f+3 mamy gwarantowane b,f+2 na CH? Cytuj
Aramis 10 Opublikowano 18 stycznia 2008 Opublikowano 18 stycznia 2008 ej no co z wami podłączyłem sie dzisiaj każdy gra jinem i niepozwalacie mi wstać - chamy! No, skoro nie umiesz. Ps: Czy Jinem, po naładowaniu się, po f,f,f+3 mamy gwarantowane b,f+2 na CH? Jest ale nie wiem czy siedzi na wszystkie postacie. Lepiej się bawić w EWGFa Cytuj
mashter 54 Opublikowano 18 stycznia 2008 Opublikowano 18 stycznia 2008 Siedzi we wszystkie, choć 'ładowanie' się podczas versusa nie jest najlepszym rozwiązaniem Cytuj
Gość cameel Opublikowano 18 stycznia 2008 Opublikowano 18 stycznia 2008 ej no co z wami podłączyłem sie dzisiaj każdy gra jinem i niepozwalacie mi wstać - chamy! Nie przejmuj się, to nie jest najgorsze. Najgorzej jak ktos jest tak chamski, ze po podbitce nie daje spaść i bije w powietrzu. No ja nie wiem gdzie ci ludzie mają honor, jak można bić bezbronnego? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi