Opublikowano 1 stycznia 200817 l ja tez pogram, ale tylko z jakimis ludzmi co kumaja tekkena (nie mowie ze w t3 musza byc super, bo ja tez tylko w tego onlina gram). gg: 3608614. z tym, ze ja gram tylko przez p2p, poniewaz grajac przez p2p lagi sa malutkie. moze nie ma poruszania perfekcyjnego czy cos, ale juggle wchodza wszystkie i skarac tez mozna luzno. dam Wam linki: Honamru Tekken 3 online i Plugin by zmienic zwykla Kaillere w P2P Kaillera Plugin wkleic do C:/..../ePSX. jak ktos bedzie mial jakies problemy to na moje gadu moze pisac. jakby co to w p2p jest tez zwykla kaillera wiec nie ma co sie bac ze nie pograsz juz na servie. tyle..
Opublikowano 6 stycznia 200817 l gracie w wersje PAL, NTSC czy bez różnicy? Gramy na zmodowanym RIPie NTSC-J (czytaj: nawet nie probuj grac na innej wersji).
Opublikowano 6 stycznia 200817 l Łogólnie to długo, żym nie groł, ale ino jokby któś chcioł porypoć na poziomie joko tokim, to zoproszom! hej... ...czy jakoś tak
Opublikowano 7 stycznia 200817 l ej no co z wami podłączyłem sie dzisiaj każdy gra jinem i niepozwalacie mi wstać - chamy!
Opublikowano 7 stycznia 200817 l ej no co z wami podłączyłem sie dzisiaj każdy gra jinem i niepozwalacie mi wstać - chamy! No, skoro nie umiesz. Ps: Czy Jinem, po naładowaniu się, po f,f,f+3 mamy gwarantowane b,f+2 na CH?
Opublikowano 18 stycznia 200817 l ej no co z wami podłączyłem sie dzisiaj każdy gra jinem i niepozwalacie mi wstać - chamy! No, skoro nie umiesz. Ps: Czy Jinem, po naładowaniu się, po f,f,f+3 mamy gwarantowane b,f+2 na CH? Jest ale nie wiem czy siedzi na wszystkie postacie. Lepiej się bawić w EWGFa
Opublikowano 18 stycznia 200817 l Siedzi we wszystkie, choć 'ładowanie' się podczas versusa nie jest najlepszym rozwiązaniem
Opublikowano 18 stycznia 200817 l ej no co z wami podłączyłem sie dzisiaj każdy gra jinem i niepozwalacie mi wstać - chamy! Nie przejmuj się, to nie jest najgorsze. Najgorzej jak ktos jest tak chamski, ze po podbitce nie daje spaść i bije w powietrzu. No ja nie wiem gdzie ci ludzie mają honor, jak można bić bezbronnego?