Skocz do zawartości

Nowe serie anime

Jakuza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Tradycyjnie, większość z tego to pewnie będzie durna papka dla niewyżytych małolatów. Być może skuszę się na Dance in the Vampire Bund i Qwaser of Stigmata (fajne majom obraski), a na bank obejrzę finał Nodame Cantabile.

bad religion - z tego co wiem nowe serie ukazują się co sezon, a te które już trwają od jesieni będą szły równolegle z tymi zimowymi.

Edytowane przez Kazuo
Opublikowano (edytowane)

Uff to dobrze bo jest kilka anime w tym sezonie co mi się podobają i szkoda by było żeby się skończyło na 12 epizodach.

W tym nowym to właśnie tylko te Dance in the Vampire Bund i Qwaser of Stigmata przyciągneła mój wzrok.

Edytowane przez bad religion
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Uff to dobrze bo jest kilka anime w tym sezonie co mi się podobają i szkoda by było żeby się skończyło na 12 epizodach.

W tym nowym to właśnie tylko te Dance in the Vampire Bund i Qwaser of Stigmata przyciągneła mój wzrok.

tak tylko oba to manga ciekawe czy bedzie anime...

Opublikowano

Niech przystopują z emitowaniem tych anime, bo jeszcze nie skończyły się jedne, a już trzeba będzie znaleźć czas na kolejne >.>

Jak dla mnie to: Dance in the vampire bund, Qwaser i może hidden god.

Opublikowano

wyszły już te pełnometrażowe filmy Eden Of The East? Pierwszy miał być 28 listopada, ale nie widzę...

edit: a, dobra - trochę sobie poczekam, bo to dopiero w kinie leciało, a nie w tv jak normalne serię, więc nie ma co liczyć na dobrą wersje. To samo z Rebuild of Evengelion...

Opublikowano

Ja nawet spoilerów z pierwszego filmu na /a/ nie widziałem, chyba premiery tych filmów zostały przesunięte...

Czekanie na kinówki z Japonii to prawdziwa kaszana, ostatnio puścili pierwszy film Macross Frontier i też zapewne będzie z rok, albo i dłużej czekania na wersję Blu-ray.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Próbowałem oglądać Chu Bra

Doszedłem do połowy openingu i wyłączyłem.

Sora no Woto zajeżdża K-onem na kilometr, ale ma szanse być całkiem ciekawy

reszty jeszcze nie sprawdzałem

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zgadzam się Durarara jest najlepszą pozycją w tym sezonie.

Oprócz tego dla jaj można obejrzeć Baka to Test to Shoukanjuu, jest tak głupie, że aż śmieszne. No i dla fanservice'u Omamori Himari i Ladies vs Butlers. Dance In The Vampire Bund jak narazie zawodzi i raczej niczym mnie już nie zaskoczy. Również Ookami Kakushi wydaje się być interesujące.

Jak dla mnie z tego co przedstawiłem zostanie wszystko oprócz wampirów, których raczej już nie będę oglądać, no i wylatuje też Seikon no Qwaser, który mnie totalnie zawiódł po dwóch epizodach.

Opublikowano (edytowane)

Za(pipi)ioza ^^

Juz mam 2 tytuly, ktore na bank zobacze (Giant Killing, Shiki). Normalnie preferuje mange ale akurat nowe chaptery do tych 2 serii strasznie wolno sa tlumaczone. Wiec bede "zmuszony" obejrzec anime.

Edytowane przez kubicz
Opublikowano (edytowane)

Wszystko będzie lepsze od od produkcji pokroju Chuu bra czy Hanamaru :F

Ale brakuje mi jakiegoś nowego anime w klimatach wojny kurna ;[

Sądząc po tych skrinach, to nic takiego się nie zapowiada

Za dwa dni Lagann-hen w Japonii. Ciekawe ile na napisy poczekamy

Edytowane przez Zaton.
Opublikowano

Coś ciekawego w nowym sezonie? Bo na papierze wszystko wygląda żałośnie.

Durarara, Sora No Woto oraz Nodame Cantabile Finale (chociaz w tym przypadku trzeba najpierw obejrzec Nodame Cantabile 1, potem Paris Chapter), do tego caly czas wychodza nowe odcinki do To Aru Kagaku no Railgun.

Chu-bra oraz Qwaser of Stigmata to 100% fanserwis. Nie da sie tego kompletnie ogladac.