sprite 1 783 Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 W końcuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Będzie Blade Runner w wersji anime od twórców Cowboya Bebopa Premiera 26 września. Spoko sprawa i jednocześnie spore zaskoczenie, fajnie będzie zobaczyć nowy projekt od Watanabe. Cytuj Odnośnik do komentarza
metalcoola 178 Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Ostatni odcinek Made In Abyss...powiem wprost, jeśli ktoś jest wrażliwy na okrucieństwo, odcinek 13 będzie ciężką przeprawą, osobiście bardzo mną wstrząsnął i nie spodziewałem się, że pokażą co się stało w aż takich szczegółach, dla mnie anime sezonu, bez dwóch zdań Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Dokładnie. Ostatni odcinek(szczególnie pierwsza połowa) był aż za mocny. Odkrycie tego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 (edytowane) Az zerkne co to. O wyglada super, dzieki chlopaki Bedzie co ogladac po Death Parade (znakomite swoja droga) Edytowane 30 Września 2017 przez Velius 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Death parade po pierwszych gościach trochę siadło moim zdaniem ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Kinoji 763 Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Ostatni odcinek Made In Abyss...powiem wprost, jeśli ktoś jest wrażliwy na okrucieństwo, odcinek 13 będzie ciężką przeprawą, osobiście bardzo mną wstrząsnął i nie spodziewałem się, że pokażą co się stało w aż takich szczegółach, dla mnie anime sezonu, bez dwóch zdań Dokładnie. Ostatni odcinek(szczególnie pierwsza połowa) był aż za mocny. Odkrycie tego roku. Oj tak. Pod wieloma względami jedna z najlepszych serii ostatnich lat - rozwój postaci, bezkompromisowość, akcje bohaterów mające realne konsekwencje. Fantastyczna seria, mocno czekam na drugi sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Dokładnie. Ostatni odcinek(szczególnie pierwsza połowa) był aż za mocny. Odkrycie tego roku. Chyba coś przegapiłem, albo po fullmetal alchemist mało co potrafi mnie zaskoczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Obejrzyj to Shen. Serio. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 No obejrzałem i nie wiem co tam było takiego szokującego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 (edytowane) Shen ty nieczuły draniu!! ;) Scena mocna, ale czy wybitnie szokująca? Bywało gorzej. A samo anime - świetne! Napisałbym, że najlepsze w tym roku, ale w tym roku oglądałem tylko Atak Tytanów sezon 2 i Dragon Ball Super, więc konkurencja mizerna. Świetna kreska, fajny klimat i - przede wszystkim - bardzo mało zbędnych wypełniaczy. Przeczepiłbym się tylko do charakteru głównej bohaterki, lolitkowatego wyglądu młodocianych postaci i kilku scen, gdzie mamy typową dla wielu anime zabawę erotycznymi podtekstami. Nieco muzyki na koniec: Edytowane 1 Października 2017 przez Cedric Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 odpuściłem po 6 odcinkach nudne i zbyt wkurzające postaci Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Dobrze piszesz pupcio, jechałem na przewijaniu, żeby dobić do tego ostatniego odcinka co miał mnie zaszokować. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Więcej przewijaj następnym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Dzisiaj rusza 3 sezon Shokugeki no Souma(Food Wars) Cytuj Odnośnik do komentarza
metalcoola 178 Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Muszę w końcu obejrzeć Food Wars :) Dzisiaj mają też premierę: Black Clover: Shounen kreowany na drugie Naruto, tez od Pierrot, zobaczymy, jeśli nie przegną pały z fillerami. Zniszczyli Tokyo Ghoul, ale już Yona była niezła. Juuni Taisen: Seria w stylu Battle Royale napisana przez gościa od serii Monogatari, może być ciekawie :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Kinoji 763 Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Kilka serii zapowiada sie ciekawie w tym sezonie - poza kontynuacjami (Souma, Kekkai Sensen) bedzie Mahoutsukai no Yome (pierwsze epy byly konkretne) i niezle wygladajace Black Clover, Just Because, Inuyashiki. Pewnie jak zwykle kilka bedzie do zaorania, bo okaza sie crapami, ale tez cos dobrego wpadnie z zaskoczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Black Clover będzie trzeba obczaić. Dzięki chłopaki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 552 Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Chyba sobie obejrze te made in abyss. Kreska wyglada calkiem spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 A jakieś anime nie dla dzieci? Jakiś dobry seinen? Skończyłem ostatnio Ajin i Zankyou no Terror, szukam czegoś nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Lepiej manga poczytaj, zwlaszcza Ajin, które w pierwszym sezonie ma malo wspolnego z manga Jestem na 5 epie Made in Abyss, ale juz widze ze trzeba bedzie po mange siegac. Narazie jednak idzie to wooooolnoo i nie dziwie sie ze Shen sobie przewijal, czekam az cos sie zacznie dziac bo premise zayebisty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 (edytowane) https://myanimelist.net/anime/6114/Rainbow__Nisha_Rokubou_no_Shichinin niestety ciąg dalszy tylko w mandze https://myanimelist.net/anime/12431/Uchuu_Kyoudai?q=uch Edytowane 3 Października 2017 przez Pupcio Cytuj Odnośnik do komentarza
Kinoji 763 Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 A jakieś anime nie dla dzieci? Jakiś dobry seinen? Mushishi, Monster, Ping Pong - moze ktoregos z tych nie widziales? Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Pierwszy odcinek Black Clover całkiem spoczko. Możecie spokojnie podbijać Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 A jakieś anime nie dla dzieci? Jakiś dobry seinen? Mushishi, Monster, Ping Pong - moze ktoregos z tych nie widziales? Pierwsze dwa obejrzane i mangi prawilnie kupione, a Ping pong? No sam nie wiem ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi