Velius 5 698 Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Kaiji ogladales? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Tak, nawet polecałem na forumku. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Akagi oglądałeś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Nie, dodane do listy. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 (edytowane) O boziuniu. Jak Ci się podobał Kaiji tak samo jak mi to wsiąkniesz w to po same uszy. Mega sztos edit: Ogarnij sobie zasady Mahjonga przed oglądaniem Edytowane 3 Października 2017 przez sprite Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 A jak sie spodoba to polecam mange, anime konczy sie na 109 chapterze i omija chyba 2 cale tomy. Manga obecnie na 300 chapterze i wydaja ja juz 20 lat z przerwami Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Jak ja bym chciał kiedyś zobaczyć drugi sezon akagi :/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 a to nie wiem czy chce sie brac za cos, co nie jest skonczone. Kolejny sezon Kaiji by sie przydał. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Oglądaj. Anime jest tak samo zaje.biste jak kaiji a główny bohater dla mnie jest jeszcze lepszy. Nie wiadomo czy się doczekamy kiedyś 2 sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kinoji 763 Opublikowano 4 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 A jakieś anime nie dla dzieci? Jakiś dobry seinen? Mushishi, Monster, Ping Pong - moze ktoregos z tych nie widziales? Pierwsze dwa obejrzane i mangi prawilnie kupione, a Ping pong? No sam nie wiem ;p Sprobuj. Moze Ci nie podejsc, bo jest mocno specyficzne, ale jak siadzie to bedziesz zachwycony. Pierwszy odcinek Black Clover całkiem spoczko. Możecie spokojnie podbijać Widzialem wczoraj i drugiego na pewno nie rusze. Sztampowi bohaterowie, jeszcze bardziej sztampowa fabula, kreska i animacja na srednim poziomie. Poza tym ostrzegam - od sluchanbia glownego bohatera mozna dostac raka uszu - po 10min mialem ochote wylaczyc, tak mnie w(pipi)ial darciem ryja. To pierwsza rola tego seiyuu - nie zrobi sobie dobrej reklamy. Do zaorania. Obejrzalem tez 1szy ep Juuni Taisen. Fabularnie tez bedzie kaluza, ale za to kreska i animacja sa juz na takim poziomie, ze przynajmniej przyjemnie sie patrzy. Oryginalny design postaci i zaskakujacy koniec odcinka pewnie zacheca mnie zeby zobaczyc, co bedzie dalej. Kojarzy mi sie to np. z Drifters - taki pure entertainment do kolacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 7 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Obejrzalem Made in Abyss Dobre, bardzo podoba mi sie setting, powolne rozwijanie tajemnicy. Świat mnie wciagnal i zaciekawil, naprawde zapowiada sie ciekawie, zeby tego nie spieprzyli. Troche irytuje ze postacie wygladaja jak lalki i maja 10 lat, no ale co poradzic. 2 ostatnie epki najlepsze. Chyba teraz zabiore sie za mange bo chce zobaczyc co dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Dziś wystartował Inuyashiki, jeszcze nie widziałem ale po mandze łykam w ciemno. Ale musze was ostrzec że pod koniec autor trochę popłynął :( Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Czyli tak jak Gantz widze, dobry poczatek, slaby koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Dziś wystartował Inuyashiki, jeszcze nie widziałem ale po mandze łykam w ciemno. Ale musze was ostrzec że pod koniec autor trochę popłynął :( Obejrzałem pierwszy odcinek i nie jest źle. Zobaczymy co z tego będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
metalcoola 178 Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Zapowiedziano drugi sezon Made In Abyss 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Który to już raz beda opowiadac to samo? xd 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Mam nadzieję, że piła po strzale do bramki doleci szybciej niż w pół odcinka Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 2 sezon Overlorda właśnie ruszył Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 (edytowane) Niedawno ruszyła emisja anime The Junji Ito Collection. Zbiór animowanych wersji historii pana od pokręconych horrorów. Edytowane 15 Stycznia 2018 przez Frantik Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Lepiej poczytac mange, jego kreska jest nie z tej ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kinoji 763 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Pierwszy ep Violet Evergarden swietny. Niby to nic nowego, ze kreska i animacja od KyoAni sa na najwyzszym poziomie, ale i tak JAK TO WYGLADA. Glowna bohaterka ma oczy narysowane i animowane tak, ze budzetem przekraczaja pewnie cale epizody innych serii. Fabula tez zapowiada sie ciekawie, nie moge sie doczekac 2go epa. Kokkoku - tutaj juz nie jest tak ladnie, ale za to nie mniej ciekawie. Bardzo fajny pacing w pierwszym epie i tez bardzo intrygujacy glowny watek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 (edytowane) Obejrzałem pierwsze 3 odcinki Basilisk: Ouka Ninpouchou, czyli kontynuacji Basiliska z 2005 r., no i odczucia mam mocno mieszane, bardziej niestety na minus. Bajka zdaje się cierpieć na problemy typowe dla większości współczesnych kontynuacji starszych anime: 1. Ugrzecznienie, gdzie od startu widać, że mocno przycięto brutalność, a i panie nie epatują tak ochoczo krągłościami jak dawniej 2. Widać, że nowa seria jest robiona po kosztach i pewnie też pod presją czasu. Przejawia się to głównie w bardzo nierównej stronie techniczno-wizualnej. O ile tła wyglądają na ogół niczego sobie, tak od postaci i ich animacji wieje momentami wręcz biedą. 3. Mamy spory przeskok czasowy od zakończenia pierwszej serii, chyba o jedno pokolenie a może nawet i trochę więcej. Z tego tytułu wiele spośród postaci to gówniaki, co też chyba wiąże się ze wspomnianym w punkcie 1 ugrzecznieniem całości. Mam nadzieję, że w dalszej perspektywie nie zrobi się z tego kalka Naruto. 4. Historia póki co nie porywa Edytowane 26 Stycznia 2018 przez Frantik Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 936 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Szkoda, stary Basilisk był super, nie będę sobie psuł wspomnień kontynuacją. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Nowe anime netflixa 2 marzec. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi