Skocz do zawartości

Nowe serie anime

Featured Replies

Opublikowano

Coooooo?!  I jeszcze kilka dni temu skończyłem Ashita no Joe. Ale news :fsg: 

Teraz patrze, że w 2 sezonie będzie 7-letni time jump. Ciekawe jak to rozwiążą. Ajjjj, aż musi nutka wjechać

Edytowane przez sprite

• Odpowiedzi 649
  • Wyświetleń 158 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ponownie przygotowałem opis http://www.ppe.pl/blog-21276-5053-anime_zima_2015___przeglad_nadchodzacych_tytulow.html

• Ktoś jeszcze w ogóle bierze anime na poważnie? W tym medium jest tylko kilka perełek, reszta po prostu beznadziejna.

• Opis jesiennych http://www.ppe.pl/blog-21276-4705-anime_jesien_2014___przeglad_tytulow.html

Opublikowano

Kiedy pojawi się nowy sezon Berserka?

Opublikowano

Spoiler

Podobno zdecydowano się na kontynuacje w formie kinówki, bo materiał który adaptują jest tak brutalny, że odcinki 10 i 13 to były przy tym igraszki, lepiej przyszykować paczkę chusteczek przed seansem..

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gdyby ktoś nie wiedział, to haikyuu już wystartowało:banderas:

Edytowane przez Shen

Opublikowano

Przed nowym sezonem proponuje obejrzeć dwa epy Riku vs Kuu dla szerszej perspektywy :usmiech:

Opublikowano
13 godzin temu, Bartolinsky napisał:

Przed nowym sezonem proponuje obejrzeć dwa epy Riku vs Kuu dla szerszej perspektywy :usmiech:

Ta końcówka II seta w drugim epie :fsg: Ależ tęskniłem za tym anime. Teraz już można się brać za danie główne.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Po traumie Netflixowego trailera "Ghost in the Shell" dla odmiany dwie ciekawie zapowiadającego się produkcje, do których Netflix kupił prawa. Niestety standardowo pojawią się one u nas kilka miesięcy po premierze w japońskim Netflixie.

Jedno anime od Studio Trigger:

Drugie od Wit Studios:

Elegancko :banderas:

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Cyberpunk w duecie ze Studio Trigger. Premiera w 2022 r. na Netflix.

Może być nieźle. :obama:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No i co tam oglądacie/na co czekacie w obecnym sezonie? 

U mnie Enen no Shouboutai s2 i mocno się jaram dzisiejszą premierą The God of High School

Mappa 1

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Strazacy drugi sezon juz? Co?

Ten animec God wyglada spoko, dodane do listy.

Opublikowano

No właśnie gdzieś miałem w głowie tych strażaków (podobno mocny "sexual assault" w pracy :pawel: ). Gdzie to można obejrzeć jeszcze w przyzwoitej jakości oprócz Crunchyrolla z reklamami?

Opublikowano

Spróbuj animezone.pl, ale nie ręczę za jakość. Ja animców online praktycznie nie oglądam, bo quality jest z dwie klasy niżej od dobrych ripów + często jest chuyowe tłumaczenie. A w fireforce jest jeszcze bardzo dużo efektownych walk ze świetnymi efektami dźwiękowymi, więc easy call przy wyborze ;) 

Edytowane przez sprite

Opublikowano

No już mam. Dwa odcinki weszły gładko. Muza, zdjęcia, animacja... wszystko cacy.

No i są cysie, paffu-paffu.

Opublikowano

Pierwszy odcinek God of Highschool na propsie, w(pipi)ia mnie tylko troszke ze kazda silna postac ma czerwonawy menelski nos xD

Opublikowano

No, legancki start(battle royale na wejściu). Najważniejsze, że animacje dają radę i czuć impakt ciosów. Dubstep też idealnie pasuje do całej konwencji 1x No i jak to Mappa, w każdym epie można się szykować na jakieś fajne easter eggi. Liczę na ostrą siekę w następnych odcinkach.

• 1 miesiąc temu...