Opublikowano 17 listopada 20195 l Coooooo?! I jeszcze kilka dni temu skończyłem Ashita no Joe. Ale news Teraz patrze, że w 2 sezonie będzie 7-letni time jump. Ciekawe jak to rozwiążą. Ajjjj, aż musi nutka wjechać Edytowane 17 listopada 20195 l przez sprite
Opublikowano 18 listopada 20195 l Spoiler Podobno zdecydowano się na kontynuacje w formie kinówki, bo materiał który adaptują jest tak brutalny, że odcinki 10 i 13 to były przy tym igraszki, lepiej przyszykować paczkę chusteczek przed seansem..
Opublikowano 10 stycznia 20205 l Gdyby ktoś nie wiedział, to haikyuu już wystartowało Edytowane 10 stycznia 20205 l przez Shen
Opublikowano 10 stycznia 20205 l Przed nowym sezonem proponuje obejrzeć dwa epy Riku vs Kuu dla szerszej perspektywy
Opublikowano 11 stycznia 20205 l 13 godzin temu, Bartolinsky napisał: Przed nowym sezonem proponuje obejrzeć dwa epy Riku vs Kuu dla szerszej perspektywy Ta końcówka II seta w drugim epie Ależ tęskniłem za tym anime. Teraz już można się brać za danie główne.
Opublikowano 27 stycznia 20205 l Po traumie Netflixowego trailera "Ghost in the Shell" dla odmiany dwie ciekawie zapowiadającego się produkcje, do których Netflix kupił prawa. Niestety standardowo pojawią się one u nas kilka miesięcy po premierze w japońskim Netflixie. Jedno anime od Studio Trigger: Drugie od Wit Studios: Elegancko
Opublikowano 25 czerwca 20204 l Cyberpunk w duecie ze Studio Trigger. Premiera w 2022 r. na Netflix. Może być nieźle.
Opublikowano 6 lipca 20204 l No i co tam oglądacie/na co czekacie w obecnym sezonie? U mnie Enen no Shouboutai s2 i mocno się jaram dzisiejszą premierą The God of High School Mappa Edytowane 6 lipca 20204 l przez sprite
Opublikowano 6 lipca 20204 l Strazacy drugi sezon juz? Co? Ten animec God wyglada spoko, dodane do listy.
Opublikowano 6 lipca 20204 l No właśnie gdzieś miałem w głowie tych strażaków (podobno mocny "sexual assault" w pracy ). Gdzie to można obejrzeć jeszcze w przyzwoitej jakości oprócz Crunchyrolla z reklamami?
Opublikowano 6 lipca 20204 l Tylko oglądanie online wchodzi w grę? Bo jak nie, to klasycznie horriblesubs.info
Opublikowano 6 lipca 20204 l Spróbuj animezone.pl, ale nie ręczę za jakość. Ja animców online praktycznie nie oglądam, bo quality jest z dwie klasy niżej od dobrych ripów + często jest chuyowe tłumaczenie. A w fireforce jest jeszcze bardzo dużo efektownych walk ze świetnymi efektami dźwiękowymi, więc easy call przy wyborze Edytowane 6 lipca 20204 l przez sprite
Opublikowano 6 lipca 20204 l No już mam. Dwa odcinki weszły gładko. Muza, zdjęcia, animacja... wszystko cacy. No i są cysie, paffu-paffu.
Opublikowano 9 lipca 20204 l Pierwszy odcinek God of Highschool na propsie, w(pipi)ia mnie tylko troszke ze kazda silna postac ma czerwonawy menelski nos xD
Opublikowano 9 lipca 20204 l No, legancki start(battle royale na wejściu). Najważniejsze, że animacje dają radę i czuć impakt ciosów. Dubstep też idealnie pasuje do całej konwencji No i jak to Mappa, w każdym epie można się szykować na jakieś fajne easter eggi. Liczę na ostrą siekę w następnych odcinkach.
Opublikowano 20 sierpnia 20204 l Great Pretender wylądował w końcu na Netflixie. 14 odcinków już można oglądać. 23 są planowane w pierwszym sezonie. https://myanimelist.net/anime/40052/Great_Pretender