Karas 433 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Tu masz podział na sezony wraz z opisami i ewentualnymi PV : http://randomc.net/2012/09/15/fall-2012-preview/ Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 (edytowane) no to tak jak patrzyłem na własną rękę jedynie "psycho-pass" przykuło moją uwagę. o dziwo od tego samego studia co "guilty crown", które obejrzałem w połowie zeszłej jesieni. no może jeszcze "zetsuen no tempest". ew. "btoom". zakręcę się też za tym jormungandem. Edytowane 1 Października 2012 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
ukk 4 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Z nowych to mi ostatnio ktoś polecił Sword Art Online, podobno dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Area no Kishi mi (pipi) zakonczyli, a tu wychodzi ze nawet nic ciekawego na jego miejsce nie wchodzi <_< Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Sword Art Online oglądam, za(pipi)ioza moim zdaniem ale ja już lubię takie klimaty. Poza tym Accel World ale skończyło się ;< Teraz nie mam co oglądać, po genialnym Guilty Crown ciężko znaleźć coś równie dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza
DreicoPL 1 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 (edytowane) Też własnie oglądam Sword of Art Online czekam z niecierpliwością na dalsze odc. Z Area No Kishi zrobiłem ostatnio przerwę muszę sprawdzić jak sytuacja się rozwija, na szybko mogę polecić Oda Nobuna teraz ma być ostatni 12 odc,akcja dzieje się w erze Sengoku. Mam nadziej że będzie 2S. Przepraszam że piszę w tym dziale ale jak już ktoś napisał ,na co tam spogląda to również napisałem coś od siebie Edytowane 2 Października 2012 przez DreicoPL Cytuj Odnośnik do komentarza
Camillus 242 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 na szybko mogę polecić Oda Nobuna teraz na być ostatni 12 odc,akcja dzieje się w erze Sengoku. Mam nadziej że będzie 2S. Dwunasty odcinek wyszedł tydzień temu. Będzie druga seria. Cytuj Odnośnik do komentarza
DreicoPL 1 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 na szybko mogę polecić Oda Nobuna teraz na być ostatni 12 odc,akcja dzieje się w erze Sengoku. Mam nadziej że będzie 2S. Dwunasty odcinek wyszedł tydzień temu. Będzie druga seria. Faktycznie nie sprawdziłem ale klops :blum2: Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 (edytowane) Co sie stalo z Area no Kishi? Przeciez to sie "skonczylo" w takim momencie ze rece opadaja,bedzie nastepny sezon czy urywaja tak jak z Eyeshield 21? I cieszy mnie ze pojawi sie wkoncu dlugo oczekiwany Initial D,myslalem ze nie dozyje tego. A co do nowych anime poleam Kuroko no Basket, tak mnie wciagnelo ze obejrzalem calosc w 2 dni. Edytowane 11 Października 2012 przez Velius Cytuj Odnośnik do komentarza
Gary 24 Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Ostatnio pojawiło się sporo nowych serii i o dziwo - tym razem co najmniej kilka nadaje się do oglądania. Z tych które zdążyłem ogarnąć: JoJo's Bizarre Adventure - ma to być seria krótkich opowieści dotyczących rodziny Joestar, które mają rozgrywać się na przestrzeni wieków i w różnych miejscach na świecie. Pierwszy odcinek nawet fajny, trochę dramy, zdecydowanie więcej komedii, charakterystyczne postacie i ciekawy styl graficzny. Chyba warto dać szansę. Btooom! - główny bohater to totalny nolife - nie ma pracy, całymi dniami nie wychodzi z domu i jest mistrzem jakiejś śmiesznej online'owej gierki w stylu Bombermana. W pewnym momencie w niewyjaśnionych okolicznościach budzi się na tropikalnej wyspie i musi walczyć o przetrwanie na zasadach żywcem wyciągniętych z jego ulubionej gry - razem z konkurentami obrzuca się bombami. Kto na końcu będzie stał ze wszystkimi kończynami na swoim miejscu, ten wygrywa - może być fajne. Zetsuen no Tempest - dziwne moce, standardowi przemądrzali bishouneni w głównych rolach, trochę akcji, zero oryginalności - obejrzę jeszcze jeden epek i chyba odpuszczam. Jormungand - drugi sezon serialu o handlarzach bronią. Jeżeli ktoś lubi ostrą akcję i trochę poważniejsze podejście do anime, to powinien się za to zabrać. Bardzo mocna konkurencja dla Black Lagoon. Ixion Saga - gówno. Magi: The Labirynth - Alladyn? Ali Baba? Dżin wyskakujący z... fleta? Standardowe japońskie podejście, ale tematyka i klimat dosyć nietypowe. Oglądam póki się nie zniechęcę. Tonari no Kaibutsu-kun - Yoshida to niezrównoważony psychicznie nastolatek, który za nic ma swoją przyszłość. Po serii nieprzyjemnych zajść postanawia olać chodzenie do szkoły. Shizuku jest typową kujonką, która przejmuje się tylko swoimi ocenami. Laska niestety ma pecha i zostaje wysłana przez swoją nauczycielkę, żeby przynieść lekcje Yoshidzie... kolo odbiera to w trochę niejednoznaczny sposób, zako(pipi)e się w dziewczynie i za jej wpływem wraca do szkoły, gdzie przysparza jej sporo wstydu. Przyznam, że postacie z miejsca mi się spodobały, podobnie jak fajny humor i specyficzny wątek miłosny. Gary approves. K - zdecydowanie mój faworyt tego sezonu. Fenomenalna oprawa wizualna, jeszcze lepsza ścieżka dźwiękowa, charyzmatyczne postacie, kozacko zapowiadające się walki, klimat trochę a'la Durarara!! (wielka, nowoczesna metropolia, zwalczające się grupy). Może być perełka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 552 Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Co do Jojo's adventure, polecam tłumaczenie grupy gg. Naprawdę fajnie tłumaczą, tak jakby to naprawdę działo się w tamtych czasach w Anglii. A tego K sobie zobacze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gary 24 Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Przed chwilą jeszcze obejrzałem Psycho-Pass Mroczny klimat, lekkie naleciałości cyber-punku, fabuła budząca skojarzenia z "Raportem Mniejszości". Pierwszy ep dosyć mocny, jest potencjał na killera. Póki co obok "K" najlepiej zapowiadające się anime sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zarathustra 616 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Attack on Titan (Shingeki no Kyojin) http://www.youtube.com/watch?v=KKzmOh4SuBc&hd=1 Nowa seria telewizyjna, która zadebiutuje gdzieś w 2013. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Jakie nowe serie anime warto zobaczyć? Nie oglądałem niczego od czasu nowej serii FMA. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gary 24 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Psycho - Pass, Jormungand, Guilty Crown. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 941 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Psycho - Pass, Jormungand, Guilty Crown. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 (edytowane) Obejrzalem Jormunganda calego, swietna seria, szkoda ze to juz koniec. Psycho-Pass - wreszcie cos ciekawego z nowych tworow, ostatnio japonce za bardzo sie na jakis lolitkach skupiaja i samo (pipi) produkuja, milo wreszcie widziec cos w powazniejszych klimatach. BTOOOM - obczailem pierwszy sezon, fajne anime, nic genialnego, ale warte uwagi biorac pod uwage fakt ze ostatnio japonce nie potrafia nic dobrego zrobic. Czekam z wytesknieniem na kolejny odcinek Hellsing'a OVA i to by bylo na tyle z ogladania. Edytowane 2 Stycznia 2013 przez Bansai Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Jak ktoś nie widział to z tego roku http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=9015 Całe anime niesione jest przez za(pipi)istego głównego bohatera. Czekam na 2 sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza
DreicoPL 1 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 (edytowane) Też właśnie czekam na drugi sezon bo anime godne uwagi, Edytowane 16 Stycznia 2013 przez DreicoPL Cytuj Odnośnik do komentarza
Xantu 147 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Jest już do obejrzenia najnowszy 10 odcinek Hellsinga Ultimate oraz 2 film Berserk - Golden Age Chapter II - The Capture of Doldrey. Ale za(pipi)iście. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Hellsing już chyba od 3 tygodni lata w sieci. Oczywiście polecam, anime świetne, miło mi było zobaczyć finał na ekranie telewizora, bo w mandze ciężko było odróżnić cienie od krwi Cytuj Odnośnik do komentarza
RajuPL 129 Opublikowano 19 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Jest już dostępny pierwszy epizod. Prequel osadzony w alternatywnej rzeczywistości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zarathustra 616 Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Wczoraj obejrzałem sobie pierwszy odcinek KILL la KILL. Anime mające akcję w szkole z natury są tragiczne, ale rozpoczęcie tej serii rozwaliło system. Polecam to pobrać, najlepsze połączenie akcji z komedią w tym roku. Wszystko jest mocno zakręcone, więc jak kogoś odrzuciło Tengen Toppa Gurren Lagann to niech tego nie rusza, bo to od tych samych twórców. Animacja jest naprawdę wyborowa jak na serię TV, jeśli utrzymają ten poziom to będzie MOC. Cytuj Odnośnik do komentarza
bastek66 51 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zaczął się nowy sezon, zrobiłem opis nowych serii http://www.ppe.pl/blog-21276-3224-anime_zima_2014___lista_tytulow.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 dupa, cycki i haremy, tylko Space dandy mnie interesuje z tej listy Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi