Grecoc 2 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Nowy gundam Cytuj Odnośnik do komentarza
Grecoc 2 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 No gundam fight try Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 I co oglądałeś Wojnar? Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 (edytowane) Tak, zupełnie inaczej niż w mandze ale myślę że będzie ciekawie Ale tego openingu to im nie daruję. Edytowane 14 Stycznia 2015 przez wojnar Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 W sumie to trochę się ciesze bo manga po tych wydarzeniach nie za bardzo mi się podobało, opening to wiadomo,tragedia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Wiecie może gdzie da się dorwać Ghost In The Shell: Arise w dobrej wersji pomijając torrenty? Cytuj Odnośnik do komentarza
Grecoc 2 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Jest cos nowego typu gundam lub lbx Cytuj Odnośnik do komentarza
bastek66 51 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zrobiłem opis na nowy sezon http://www.wykop.pl/link/2480147/anime-wiosna-2015-przeglad-nadchodzacych-tytulow/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 W tym roku czekam tylko na GitS: Arise. W ogóle nie wiem co oglądać. Zaraz po świętach mam zamiar ostro zabrać się za Cowboy Bebop (pierwszy odcinek zrobił zarąbiste wrażenie. Taki miks kryminał z lat 70-tych i serialu Firefly) choć jest ciężko z punktu technicznego: jak już ogarnąłem dobry player z kodekami to napisy mi nie chodzą do mojej wersji, a nie widzi mi się z angielskim dubbingiem oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zarathustra 616 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Tego Arise będzie 10 odcinków z czego osiem pierwszych to pocięte 4 OVA, jakie się już ukazały. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 No wiem i ostrzę sobie ząbki głównie na te dwa nowe ale i tak całość obejrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zarathustra 616 Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Z pół roku obsuwy, ale w końcu będzie leciał nowy Lupin. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Dzisiaj miał być chyba pierwszy epek puszczany ale widzę,że jeszcze HorribleSubs nic nie wrzuciło Strasznie jestem podjarany na nowego Lupina bo po zapowiedziach widać było,że szykuje się solidny stuff. Oprócz Lupin będę oglądał Kindaichi Shounen no Jikenbo Returns i nowego Gundama. Mam nadzieję,że po dziadowskim G-Reco znów otrzymamy porządną gundam serię. 3 serie na sezon to sukces biorąc pod uwagę jaki najczęściej syf jest do wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza
bastek66 51 Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 http://www.ppe.pl/blog/21276/6149/anime-jesien-2015---przeglad-nadchodzacych-tytulow.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Pierwszy odcinek dość sympatyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Warto Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 1 odcinek był bardzo spoko. Już 2 jest jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Teraz sobie przeglądam animezone i... pojawił się 1 odcinek 2 sezonu Owari no Seraph. 1 sezon mi się podobał, drugi też łyknę. No i bardzo podobał mi się Overlord, szkoda że prawdopodobnie nie będzie 2 sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza
Zarathustra 616 Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Z tego co gdzieś czytałem koleś, który to rysuje (bo wymyślił i bazgrał z początku ktoś zupełnie inny) jest wielkim fanem twórczości autora Dragon Balla. To kolejna dobra adaptacja studia Madhouse, ogólnie jeśli czytało się mangę można by sobie darować animka, ale animacja jest na tyle dobra, że pewnie każdy fan i tak ogląda, żeby zobaczyć akcje w ruchu.Rzuciłem też okiem na nowego Gundama i mimo obaw nawet ujdzie, dziadowskie PV jakie wypuścili nijak ma się do faktycznej jakości. Walki są całkiem porządnie animowane (przynajmniej w pierwszych dwóch odcinkach, ale wiadomo jak to później bywa). Spodziewałem się ponadto Wingowego pedalstwa, ale prócz typów pilotujących z gołą klatą niczego takiego nie uświadczyłem. Nawet wątek dzieci żołnierzy zdolnych pilotować mechy jest podany lepiej, niż zwykłe "no bo to newtype jest".http://dai.ly/x39qxai Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 (edytowane) Nowy gundam spoko,są szanse na solidną serię. Po wtopie jakim był G-Reco przydałoby się Bandai/Sunrise zrehabilitować. Nadrabiam też pierwszy sezon Kindaichi Shounen no Jikenbo Returns i muszę przyznać,że ogląda się bardzo przyjemnie. Od czasów Detective Conan nie oglądałem niczego w takich klimatach. Jedno co mnie wkurzyło to fakt,że nikt z fansuberów nie pokusił się o robienie napisów do nowego Lupina. To co śmiga na sieci to ledwo 4epki sklecone z włoskiej wersji. To jest w(pipi)iające na maxa,że tona syfu jaka co sezon jest wypluwana na rynek jest tłumaczona, a tak porządna i zasłużona seria jest pomijana. Widać,że nawet na zachodzie w większości dominują z(pipi)ani otaku śliniący się do małych dziewczynek i innego moe shitu. Edytowane 15 Października 2015 przez Paliodor Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Oglądał ktoś One Punch Man? Warto się za to zabrać? Obejrzałem dwa odcinki i spoko, dobre anime z jajem. Cytuj Odnośnik do komentarza
erix 303 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Oglądał ktoś One Punch Man? Warto się za to zabrać? Obejrzałem dwa odcinki i spoko, dobre anime z jajem. OPM jest srogo wyebane w kosmos. Swietna szydera z cliche w anime i mandze, animacja + kreska + muza = cudo Premiera roku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zarathustra 616 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Myślałem z początku, że to jakiś rip off Tytanów, ale żeby było zabawniej nawet studio i reżyser ci sami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Camillus 242 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 W Nipponie miał premierę pilot nowego Macross'a. Ponoć masa marnie wykonanego CGI i idolmoe szajsu... kurduple, czemu mi to robicie Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 (edytowane) Potwierdzam,góvno niesłychane i szkoda,że nawet Macross się zeszmacił.No ale jakie trendy(moe/magicla girls etc shit) takie produkcje sobie serwują pożeracze ryżu. Eh,chyba się już nigdy nie doczekam serii pokroju Macross Plus Dobrze,że chociaż gundamy znów mają dobry poziom. Iron Blood Orphans i Thunderbolt przywróciły mi nadzieję,że jeszcze coś fajnego w ramach gundamów da się zrobić. Edytowane 8 Stycznia 2016 przez Paliodor Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi