Velius 5 698 Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 No wlasnie ogladajac to czulem i wiedzialem ze jest troche sztampowo i shounenowo, ale mimo to cos 'pykło'. Podoba mi sie swiat, swietna muzyka, twisty tu i tam, WYBORNE POSTACI. Nie wiem co ale cos w tym anime sprawia ze to dla mnie jedno z moich ulubionych obecnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 HENDURIKSON! Cytuj Odnośnik do komentarza
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Sekretem Seven Deadly Sins są interakcje pomiędzy postaciami. Każda ma jakaś tajemnice i skaze , czasem nie lubi się z innym członkiem drużyny. Walki są kreatywne , bo mimo że Grzechy są przekoksami to autor zawsze wbija im jakaś szpilę aby nie było tak łatwo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 SDS czytałem do pewnego momentu, ale koniec końców nie porwało mnie na tyle, bym kontynuował. Ale nowego animca pewnie predzej czy pozniej obejrze. Niemniej Escanora szanuje jak poyebany. Do dziś pamiętam premierę jego potęgi. "PRZEPROŚ MNIE ZA TO, ŻE SIĘ URODZIŁEŚ." top 3 tekstów w chińskich kreskówkach Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Jak sobie przypominam jego walkę z Estarossą , to dalej trochę dryga. Polecam obczaić sobie na yt kto nie widział. Ciekawe czy dojadą do tego momentu w anime w tym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Pierwszy epek nowego Tsubasy już do obejrzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Loko_PL 49 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 13 kwietnia powraca po wielu latach Full Metal Panic! Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Jeśli chodzi o premiery kwietniowych anime, przynajmniej tych, które mnie interesują: Tokyo Ghoul: re - dziś, 3 kwietnia;My Hero Academia, sezon 3 - 7 kwietnia;Shokugeki no Soma, sezon... kolejny - 9 kwietnia;Steins;Gate 0 - 12 kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Cudowny kwiecień Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Już dawno nie było tak dobrego sezonu, Chociaż większość to niestety kontynuacje Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Nie można zapomnieć,że wyszedł też remake prawdziwego klasyka sportowych anime czyli Czubasa xD Pamiętam jaranko za guwniaka Cytuj Odnośnik do komentarza
warjato 0 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Ma ktoś jakiś serwis gdzie będzie wrzucany i tłumaczony Tsubasa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Tokyo Ghoul: re po pierwszym odcinku:- Lekka konfuzja. Autentycznie nie jestem w stanie stwierdzić czy i jak ma się to do wcześniejszych sezonów, acz powiedziałbym raczej, że mamy tu zupełnie nową historię.- Inna, bardzo ładna kreska. Trailery wyglądały biednie, ale na szczęście jest lepiej.- Masa postaci, z których żadna się na razie specjalnie nie wyróżnia Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 (edytowane) Ehh no dla mnie jest tragedia ale jestem fanem komiksu a tacy to chyba zawsze marudzą. Akcja dzieje się kilka lat po poprzednim sezonie ( w sumie to nawet nie wiem czy oni liczą ten drugi sezon bo jest tam za dużo głupot których nie odkręcą w :re) wszystko ładnie powinno się połączyć z oryginałem bohaterowie się rozkręcą, to jedyna rzecz jaką mogę obiecać Już potwierdzili że będzie tylko 12 odcinków więc i tak mase rzeczy pominą, w pierwszym odcinku upchnęli 6 chapterów mangi. No nie najlepiej się zachowują. Edytowane 4 Kwietnia 2018 przez Pupcio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Właśnie teraz zajarzyłem, że ten białowłosy typek to bohater wcześniejszych sezonów, tylko chyba jest mniej emo... Czyli nie wszystko jest nowe. Jeszcze trochę i całe lore sobie poskładam z flashbacków. Dziwne, bo oglądałem tylko nieco ponad rok temu. Widać za dużo tych chińskich bajek i się miesza. Cytuj Odnośnik do komentarza
metalcoola 178 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Mahou Shoujo Site - pierwszy odcinek był wyjątkowo brutalny, z góry uprzedzam, nie jest to seria dla kogoś, kto brzydzi się okrucieństwem . Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Mahou Shoujo w tytule i brutalność? No tak średnio bym powiedział. Może sprawdzę jak się zakończy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 552 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 A Madoke widziales? Niby czarodziejki a tez nie tak milo. Cytuj Odnośnik do komentarza
metalcoola 178 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Godzinę temu, Dr1zzt napisał: Mahou Shoujo w tytule i brutalność? No tak średnio bym powiedział. Może sprawdzę jak się zakończy. Ostatnio popularność zdobywają serie dark magical girl Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 9 godzin temu, Killabien napisał: A Madoke widziales? Niby czarodziejki a tez nie tak milo. Ta jest, a potem jeszcze co by sprawdzić ponownie nad czym są zachwyty te 3 filmy i jednak nie należę do grona fanów. Widocznie nie moje klimaty, zdarza się. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Dzisiaj rusza 3 sezon Boku No Hero Academia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 PRUS ULTURA Cytuj Odnośnik do komentarza
metalcoola 178 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Pierwszy odcinek Highschool DXD S4 obejrzany, i bardzo mi się podobał. Do nowej kreski szybko się przyzwyczaiłem, Spoiler Seria resetuje wydarzenia z ostatnich odcinków Born, i akcja dzieje się tak jak w LN. sposób w jaki Issei odzyskał zmysły był genialny, w duchu DXD, mina Valiego była genialna Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 959 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Polecam Megalo Box. Zapowiada się całkiem nieźle i wygląda trochę jak anime z lat 90-tych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Czytałem, że to jakaś reinterpretacja/inspiracja Ashita no Joe także grzecznie poczekam jak się zakończy i obejrzę. Sam klasyk jest niesamowity i dzisiaj dalej wart obejrzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi