Frantik 2 566 Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 (edytowane) Coś dla fanów Hajime no Ippo i ogólnie boksu w anime Wyszły na razie 2 z 13 odcinków i podobno jest nielichy banderas. Kreska z trailera mocno przypomina mi... Cowboya Bebopa? Edytowane 18 Kwietnia 2018 przez Frantik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Dzięki wielkie za cynk. Dzisiaj będzie oglądane Cytuj Odnośnik do komentarza
Hero of Orion 365 Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Wygląda kozacko, świetny trailer Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Jestem po 2 epach i jest świetnie. Ta kreska Dzisiaj ląduje 3 ep jakby co. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zarathustra 616 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Z nowego sezonu jedną z ciekawszych pozycji jest Złoty Kamuj. Może pod względem wykonania nie powala (ten misiek zrobiony w CGI...). Jednak postacie, ich losy i historyczne tło zdecydowanie na plus. Dodatkowo bohaterka z ludu Ajnów imieniem Asirpa jest po części Polką. https://www.youtube.com/watch?v=zI0AqaTpL2c 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Loko_PL 49 Opublikowano 14 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Netflix zapowiedział kolejną oryginalną produkcję anime "Seis Manos" (tytuł roboczy). Akcja ma się ponoć rozgrywać w latach 70. w Meksyku + krótki opis: "Trójka wojowników posługujących się sztukami walki łączy swoje siły z agentem DEA i meksykańskim policjantem aby pomścić śmierć swojego mentora". Premiera zapowiedziana na rok 2019, a studiem odpowiadającym za tą animację jest Powerhouse Animation (Castlevania z 2017). Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 2 sezon B: The Beginning potwierdzony https://news.newonnetflix.info/news/more-anime-heading-to-netflix-with-b-the-beginning-season-2-and-hilda/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 W dniu 13.06.2018 o 18:56, sprite napisał: 2 sezon B: The Beginning potwierdzony https://news.newonnetflix.info/news/more-anime-heading-to-netflix-with-b-the-beginning-season-2-and-hilda/ No jestem ciekaw jak to chcą kontynuować. Kaela będzie ich trolować? Cytuj Odnośnik do komentarza
metalcoola 178 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Fabuła Cells At Work bardzo przypomina mi kreskówkę z dzieciństwa: Było Sobie Życie https://www.animenewsnetwork.com/news/2018-06-17/cells-at-work-anime-video-reveals-more-cast-members/.133025 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 The series is about two human princes from warring lands who form a bond with the elfin assassin sent to kill them. Ale może być kozak Premiera najprawdopodobniej we wrześniu tego roku. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 15 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Obejrzałem dwa odcinki drugiego sezonu Overlorda i straszna zamuła ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 15 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 (edytowane) Teraz już 3 sezon leci. Dużo polityki jest w 2 sezonie. Oglądaj dalej. Edytowane 15 Lipca 2018 przez sprite Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 17 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 (edytowane) Wziąłem się za BANANA FISH - adaptację dość znanej mangi z lat 80-tych. Pierwsze dwa odcinki za mną (tylko tyle jest póki co) i jest naprawdę świetnie . Ciekawa fabuła, fajny klimacik, przemoc i sporo mało wesołych tematów w tle. Relacje między bohaterami zalatują trochę za bardzo przygodą w stylu boy's love, ale na razie nie ma się o co przyczepić. Czekam na kolejne odcinki. Jedyne czego żałuję, że to anime nie powstało z 20 lat wcześniej, gdy jeszcze królowała tradycyjna kreska. Na razie trochę twórcy za często jak na mój gust używają CGI + wszystko wydaje mi się zbyt gładkie. Nie zaszkodziłoby odrobiny chropowatości w stylu. Ale i tak znajdzie się sporo ładnych kadrów. Ogółem polecam. Edytowane 17 Lipca 2018 przez Cedric 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 17 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 (edytowane) Już jest ściągnięte Ja za to obejrzałem 1ep Tenrou: Sirius the Jaegerr - bdb Klimat, setting, postacie, gore. Wszystko tip top. I jeszcze cliffhangerek na koncu. Będzie oglądane. Edytowane 17 Lipca 2018 przez sprite 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 17 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 (edytowane) 45 minut temu, Cedric napisał: Relacje między bohaterami zalatują trochę za bardzo przygodą w stylu boy's love, ale na razie nie ma się o co przyczepić Zastanawiałem się czy oglądać, bo z gatunkiem Shoujo u mnie bywa różnie, ale skoro tragedii nie ma to ściągam EDIT: A dziś wieczór biorę się za odświeżenie FLCL i potem sequel FLCL Progresive. Podobno sequel nie jest tak dobry jak poprzednik, a tego całym serduszkiem polecam. 6 odcinkowa perełka, której soundtrack to bodajże 25 piosenek albumu od The Pillows. Sztos Edytowane 17 Lipca 2018 przez Dr1zzt Cytuj Odnośnik do komentarza
metalcoola 178 Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 (edytowane) Shoujo☆Kageki Revue Starlight: Będąc małą dziewczynką, nasza bohaterka Karen Aijo wraz z przyjaciółką Hikari Kagurą, obejrzały musical/przedstawienie „Starlight”, który tak je zachwycił, że postanowiły, że kiedyś wspólnie w nim wystąpią. Minęło kilkanaście lat. Hikari uczęszcza teraz do żeńskiej szkoły Seisho Music Academy, która kształci przyszłe artystki, i generalnie osoby z teatrem związane. Niedługo zaczynają się przesłuchania do przyszłorocznego, setnego przedstawienia „Starlight”, więc zrozumiałe, że w szkole panuje ekscytacja oraz licytowanie, kto otrzyma jedną z głównych ról... Bardzo udany pierwszy odcinek, animacja zapiera dech w piersiach, historia też jest ciekawa, za reżyserie odpowiada Tomohiro Furukawa, protegowany Ikuhary (Reżyser m.in niektórych odcinków Sailor Moon, Utena i Yuru Kuma) https://www.sakugabooru.com/post?tags=shoujo_kageki_revue_starlight Edytowane 18 Lipca 2018 przez metalcoola Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 23 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 W dniu 15.07.2018 o 21:33, sprite napisał: Teraz już 3 sezon leci. Dużo polityki jest w 2 sezonie. Oglądaj dalej. Rozkręciło się, dobrze się ogląda, chociaz sezon inny od pierwszego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 28 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 29 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 Jutro Sword Gai 2 na Netflixie startuje Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 29 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 (edytowane) Sword Gai > Sidonia Edytowane 29 Lipca 2018 przez sprite 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
metalcoola 178 Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Z tego sezonu polecam: Goblin Slayer: Mroczne fantasy z bardzo odważnymi scenami, chwilami bywa bardzo ostro. Zombieland Saga: Świetna parodia idolek i filmów o umarlakach. Mój kandydat na anime tego sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 31 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 W dniu 18.07.2018 o 14:50, metalcoola napisał: Shoujo☆Kageki Revue Starlight: Będąc małą dziewczynką, nasza bohaterka Karen Aijo wraz z przyjaciółką Hikari Kagurą, obejrzały musical/przedstawienie „Starlight”, który tak je zachwycił, że postanowiły, że kiedyś wspólnie w nim wystąpią. Minęło kilkanaście lat. Hikari uczęszcza teraz do żeńskiej szkoły Seisho Music Academy, która kształci przyszłe artystki, i generalnie osoby z teatrem związane. Niedługo zaczynają się przesłuchania do przyszłorocznego, setnego przedstawienia „Starlight”, więc zrozumiałe, że w szkole panuje ekscytacja oraz licytowanie, kto otrzyma jedną z głównych ról... Bardzo udany pierwszy odcinek, animacja zapiera dech w piersiach, historia też jest ciekawa, za reżyserie odpowiada Tomohiro Furukawa, protegowany Ikuhary (Reżyser m.in niektórych odcinków Sailor Moon, Utena i Yuru Kuma) https://www.sakugabooru.com/post?tags=shoujo_kageki_revue_starlight Obejrzałem całe. Co się w siódmym odcinku odwaliło to łeb mały. Nana mnie po prostu rozyeabua O_o 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kinoji 763 Opublikowano 2 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 W dniu 25.10.2018 o 23:47, metalcoola napisał: Goblin Slayer: Mroczne fantasy z bardzo odważnymi scenami, chwilami bywa bardzo ostro. Ja za to nie polecam. Te bardzo odważne i ostre sceny to tylko słaby shock factor. Poza niezłą muzyką niczego ciekawego to anime nie oferuje. W tym sezonie pojawiła się jedna seria w podobnych klimatach, której pierwsze epy są nieporównywalnie lepsze - Tensei shitara slime datta ken. Lepsza kreska i animacja, ciekawy koncept, świetny lore świata, animacja i muzyka na poziomie, interesujące postaci (smok xdddd), humor. No i jest kolejne, po Haikyuu, sportowe anime od Producion IG Kaze ga tsuyoku fuiteiru na razie dopiero się rozkręca, ale już jest bardzo dobrze, a potencjał ma ogromny. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Top 3 oczekiwanych animców w 2019. Będzie kozak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 (edytowane) 4 sezon Haikyuu!! potwierdzony Premiera jesień 2019!!! Poniżej key visual Jeszcze dali filmik z okazji 5-lecia animca Jezuuu, jaki hyyypeeeee Edytowane 22 Grudnia 2018 przez sprite 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi