Gość Opublikowano 27 września 2009 Opublikowano 27 września 2009 Mnie toczy to jak gile z nosa na tym torrencie. Osiołek nie lepiej. Przydałoby się YT, zwłaszcza że plik waży przeszło 2 gb za nieco ponad godzinę oglądania. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 27 września 2009 Opublikowano 27 września 2009 Szkoda czasu na tego torrenta, jutro pewnie ktoś wstawi na MU albo RS i ściągnie się pełną prędkościa. Cytuj
Gość Opublikowano 27 września 2009 Opublikowano 27 września 2009 Na YT już jest. Jestem właśnie po seansie... Ale części pierwszej. Nie wiem, czy to co jest w pliku 2.3gb to całość, czy to co przed chwilą widziałem to całość. Trochę jestem skołowany, bo akcje urwana od tak sobie i nigdzie nie widać dalszego ciągu. Mam szczerą nadzieje, że jednak jest następna część gotowa i nie trzeba będzie czekać kolejne 3 lata. O_o O samym filmie, jest on świetnie przygotowany. Z MGSowimy momentami, ni mniej, ni więcej niż bym się spodziewał po fanowskiej adaptacji. Scenariusz przyzwoity, efekty również. Trzeba obejrzeć i samemu się przekonać. Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 28 września 2009 Opublikowano 28 września 2009 Więcej! Więcej!!! supcio prawdziwa gratka dla fanów Film przygotowany z zaskakującym rozmachem jak na dzieło "grupki świrów". Powiem tak - nasze rodzime filmy akcji mogą sie schować i cicho płakać. wady - krótkie to, choć treściwe ...i tak - jest to pierwsza część. Niewiadomo jak narazie co z kontynuacją... No i jest parę zgrzytów, ale wybaczam, bo i tak zrobili kawał świetnej roboty PS a to co się dzieje po napisach to małe mistrzostwo świata :D Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 28 września 2009 Opublikowano 28 września 2009 Można obejrzeć już całość na stronie głównej projektu. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 28 września 2009 Opublikowano 28 września 2009 No teraz jakby to ktoś wrzucił na vimeo z polskimi hard-subami byłoby supcio . Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 28 września 2009 Opublikowano 28 września 2009 Podobało się, CG robi wrażenie, akcje kamer git, kilka puszczonych oczek do fanów serii [ape na straganie xD]. Bardzo in plus. Czekam na dalsze części. Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 28 września 2009 Opublikowano 28 września 2009 Zastanawalem sie ogladajac czy caly ten film mial byc powazny czy smieszny bo jesli jednoczesnie i taki i taki to tak srednio to wyszlo. Zarty srednio udane. Lepsze byly te po napisach koncowych. Niby troche z jajem, ale jednak wolalbym calosc stricte powazna, bez zadnego grania w nintendo i tym podobnych bo to tak samo zabawne jak glupi boss na wrotkach z mgs. Technicznie ok chociaz widac i to mocno, ze tlo jest zrobione komputerowo a prawdziwe postacie naniesione, zwlaszcza razi to po galach w samolocie no i snake czasami zachowuje sie nie jak zaolnierz tylko pierwszy lepszy wloczega. Byla opieka jakiegos tam goscia od spraw militarnych wiec mogli dopracowac poruszanie i zachowanie sie zolnierza. Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 29 września 2009 Opublikowano 29 września 2009 Niby troche z jajem, ale jednak wolalbym calosc stricte powazna, bez zadnego grania w nintendo i tym podobnych bo to tak samo zabawne jak glupi boss na wrotkach z mgs Sam sobie to wytłumaczyłeś Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 29 września 2009 Opublikowano 29 września 2009 Zalozenie moglo byc, ze ma byc troche z jajem, jednak te jajo srednio wypalilo i okazalo sie lekko zgnite. Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 29 września 2009 Opublikowano 29 września 2009 etam mnie za to trochę denerwuje, że opracowali trylogię i nie wiedzą kiedy następne części zrobią. Wątki niewyjaśnione zostały (co to za kolo na metal girze, co sie dzieje z tymi zombie ludkami, co jest z elizabeth...). to boli najbardziej Cytuj
Gość Opublikowano 29 września 2009 Opublikowano 29 września 2009 Mnie się humor podobał. Typowo MGSowy, w starym stylu, bez Akiby i (pipi)zki. A to jak ten humor się prezentuje w realnym świecie, to tylko przykład na to, jak bardzo MGS jest absurdalny jeśli patrzeć na niego realistycznie. Ogromna szkoda, że film jest tak urwany. Nie liczę specjalne na kontynuację, przynajmniej nie w najbliższym czasie. Film postawię na równi z Half-Lifem Episode 1. Choć ten jest lepszy, to jednak zdecydowanie krótszy, więc to poniekąd równoważy te produkcje. Chociaż jeśli wyjdzie Episode 2, to Philanthropy spadnie pewnie o poziom niżej. Jednak nie ma co, twórcą należą się gratulacje za rozmach na wszystkich płaszczyznach. Potknięcia są, ale żaden element nie kuleje. Oby zebrali jakąś kasę za to albo znaleźli hojnego sponsora na Part 2. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 29 września 2009 Opublikowano 29 września 2009 Jeżeli ktoś jeszcze nie widział, mnóstwo linków: http://www.rlslog.net/metal-gear-solid-philanthropy-2009-dvdrip-divx-wbz/#comments Cytuj
Fiołek 0 Opublikowano 2 października 2009 Opublikowano 2 października 2009 Raczej poczekają z 2 częścią na sponsora. Liczą na Kojimę? Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 31 października 2009 Opublikowano 31 października 2009 Sciagnalem, zobaczylem, ocenilem Jak na amatorska robote, to pelen szacun. Naprawde kawalek swietnego materialu. Co mi sie nie podobalo - o ile mimika, gestykulacja Snake'a w grze jest ok, tak w wersji fabularnej uwazam ze wyglada bardzo zalosnie i nienaturalnie ( bylo kilka takich motywow w czasie filmu). Sama postac Snake'a nie podobala mi sie ,ale to z wiadomych wzgledow - po prostu ciezko dobrac jakakolwiek postac ktora by odgrywala jego role. Zastanawialem sie nad jakims znanym aktorem, ale zadnego nie wymyslilem...No i ta panna ktora przewija sie obok naszego herosa - nie jest taka super laska jak to ja w filmie oceniaja, ale o gustach sie nie rozmawia ( tylka tez nie ma fajnego). Podsumowujac - jak na amatorska produkcje i z wlasnych srodkow - to swietna robota. Chlopaki moze jak znajda sponsora, to wtedy bedzie juz sam miodzik... Cytuj
bucky 0 Opublikowano 3 listopada 2009 Opublikowano 3 listopada 2009 tak jak koledzy wczesniej juz pisali - amatorska robota, a pelen profesionalizm, ci co szydza ze plewa etc niech sami nagraja cos takiego, a potem oceniaja wielka prace i wklad innych ludzi... osobiscie POLECAM kazdemu kto jeszcze nie ogladal bo warto Cytuj
Widget 306 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 21-go wychodzi druga część Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi