czapa 671 Opublikowano 29 stycznia 2009 Opublikowano 29 stycznia 2009 (edytowane) A ja mam problem z awatarem w sygnaturce. Wczoraj chciałem sobie zmienić wygląd i jak zmieniłem skórkę to mi znikł awatar, jest tylko ten beznadziejny uśmieszek. Do dzisiaj się nie pojawił, nic innego nie zmieniałem. Co z tym zrobić? EDIT: Mieli chyba jakiś problem bo już jest ok. Edytowane 4 lutego 2009 przez czapa Cytuj
newyorkdanzig 2 Opublikowano 8 lutego 2009 Opublikowano 8 lutego 2009 czy można sobie kase do PSS załadować inaczej niż przez kartę kredytową? Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 8 lutego 2009 Opublikowano 8 lutego 2009 Tak, ale tylko na kontach US/Kanada i JP/Azja .....EU nie ma kart z kodami niestety.... Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 21 marca 2009 Opublikowano 21 marca 2009 Witam Czy istnieje możliwość zmiany PSN ID na inne. Poprzednie zakładałem w pośpiechu i przestało mi sie podobać a szkoda mi trofeów które na nim zdobyłem Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Witam Czy istnieje możliwość zmiany PSN ID na inne. Poprzednie zakładałem w pośpiechu i przestało mi sie podobać a szkoda mi trofeów które na nim zdobyłem Nie ma takiej moliwości. Cytuj
Master GiiT 0 Opublikowano 16 czerwca 2009 Opublikowano 16 czerwca 2009 (edytowane) Wytłumaczycie mi jak wbić kartę kredytową zrobiłem karte VISA ale za nic nie potrafię jej wbić na moje konto macie jakiś tutorial?.Wpisuje poprawne dane i nie działa może to wina że nie ma Polskich znaczków a moje nazwisko piszę się przez Ż Kartę mam z Pko bank Pisze dokładnie tak: The credit card information cannot be update Check your PlayStationNetwork account information and then contcat technical support for assistance Edytowane 16 czerwca 2009 przez Master GiiT Cytuj
Berion 207 Opublikowano 20 czerwca 2009 Opublikowano 20 czerwca 2009 Ja mam w imieniu "ł", wpisałem "l" i przyjęło, więc nie w tym rzecz. Ja np. czekałem z miesiąc zanim mi aktywowali kartę w mBanku. Może w tym problem? Nie znam się, nie wiem. ;] Cytuj
porschman 3 Opublikowano 25 czerwca 2009 Opublikowano 25 czerwca 2009 Mam w planie zmianę dysku na większy, czy jeśli go zmienię będę mogł bez problemu skopiować dodatki, gry z PSN, save ? czy będę musiał pobierać ponownie gry (dodatki) tracąc sloty. Cytuj
fazzeer 15 Opublikowano 25 czerwca 2009 Opublikowano 25 czerwca 2009 (edytowane) Z tego co pamiętam, to nie. Można ściągnąć na pięć konsol daną rzecz, a na te pięć nieograniczoną ilość razy. Chyba można też zrobić backup dysku ale to już musisz mieć odpowiednio pojemny nośnik. Edytowane 25 czerwca 2009 przez al fazeer Cytuj
bronku 0 Opublikowano 14 października 2009 Opublikowano 14 października 2009 witam jak mozna usunac konto na psn Cytuj
Boomcio 4 058 Opublikowano 26 października 2009 Opublikowano 26 października 2009 Jak zmienić swoje dane w koncie ? Jak zmienić dane karty płatniczej podanej do konta ? Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 26 października 2009 Opublikowano 26 października 2009 (edytowane) 1. account management 2. dalet biling information w accoun management Edytowane 26 października 2009 przez Szymek_PL_ Cytuj
Boomcio 4 058 Opublikowano 2 listopada 2009 Opublikowano 2 listopada 2009 Jeżeli przekazuję jedno z kont bratu , to on może wprowadzić swoje prawdziwe dane (imię nazwisko, adres) ? Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 2 listopada 2009 Opublikowano 2 listopada 2009 Tak, ale tylko na kontach US/Kanada i JP/Azja .....EU nie ma kart z kodami niestety.... Kiedys rzeczywiscie nie mial. Od jakiegos czasu ,Sakiu,juz mozna.( np. link) Cytuj
gigant84 2 Opublikowano 6 listopada 2009 Opublikowano 6 listopada 2009 Witam! Mam pewien błahy problem Nie wiedziałem pod który temat się podpiąć, więc piszę tutaj. Jak ustawić avatar??? Wszyscy moi znajomi mają jakieś grafiki, a ja mam taką buźke. Gdzie to się ustawia? Cytuj
Boomcio 4 058 Opublikowano 6 listopada 2009 Opublikowano 6 listopada 2009 Jak odzyskać utracone, zapomniane hasło ? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 6 listopada 2009 Opublikowano 6 listopada 2009 Witam! Mam pewien błahy problem Nie wiedziałem pod który temat się podpiąć, więc piszę tutaj. Jak ustawić avatar??? Wszyscy moi znajomi mają jakieś grafiki, a ja mam taką buźke. Gdzie to się ustawia? Account Menagement -> Avatar, chyba nic nie ma pomiędzy Jak odzyskać utracone, zapomniane hasło ? Przy logowaniu jest 'Forgot Password' czy coś podobnego, próbowałeś tym ? Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 6 listopada 2009 Opublikowano 6 listopada 2009 To,ze sie nie da zmienic nicka-wiadomo.czy da sie jednak zmienic wielkosc liter w nicku.A moze napisac do Sony? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 11 listopada 2009 Opublikowano 11 listopada 2009 Witam mam parę pytań już zadawałem je ale coś nie tak jest z tym forum bo nie które z moich tematów zniknęły... i przepraszam za lamerskie pytanie ale dopiero na dniach będę miał konsole więc nawet nie wiem jak to wszystko wygląda na konsolach bo o lat byłem w obozie blaszaków .... 1. Mam pytanie co do PSS rozumiem że dany tytuł mogę ściągnąć na pięć różnych kont. Każda konsola ma konto więc gdzie gra ląduje na koncie "server" czy konto jest powiązanie z konsolą 2. Rejestracja w PSS czytałem że są ow wyboru US,EU,JAP jakie są korzyści i wady danego z nich. Wiem że te pytania już pewnie były ale forum jest trochę chaotyczne i trudno w nim cokolwiek znaleźć Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 11 listopada 2009 Opublikowano 11 listopada 2009 1. Każdą gre / dodatek można ściągnąć na pięć różnych konsol z jednego konta. Wszystko ściągniete z PSS jest dostępne na każdym koncie konsoli, w praktyce wygląda to tak że masz np dwa konta na konsoli, jedno na którym grasz i drugie na którym kupujesz, na którym się nie zalogujesz masz dostęp do całego dysku. 2. Róznica jest w zawartości i niekiedy w cenach. Najlepiej jest mieć po jednym koncie na EU, US/Canada i opcjonalnie JAP. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 12 listopada 2009 Opublikowano 12 listopada 2009 Dzięki za odpowiedz jak widać w sygnaturce pojawiło się moje ID czyli stałem się szczęśliwym posiadaczem PS3 na razie założyłem jedno konto jako PL następne pewnie będzie to US i na nim będę pewnie kupował Cytuj
Guti 2 Opublikowano 7 stycznia 2010 Opublikowano 7 stycznia 2010 (edytowane) Mam dziwny problem. Nowicjuszem w zakładaniu i udostępnianiu kont nie jestem, ale mimo to konto z demkiem GoW3 nie chcę u nikogo zadziałać. Nikt nie może na nie wejść, nawet hasło zmieniłem na łatwiejsze i dalej to samo. Nie ma żadnego błędu tylko standardowe, że mail lub hasło nieprawidłowe. Kasowałem i wpisywałem dane z trzy razy, żeby się upewnić, ja się loguję na te konto normalnie. Konto zakładałem wczoraj, ma to jakiś związek z tym? Raczej nie, bo kilka razy świeże konto podawałem dalej... Spotkał się ktoś kiedyś z takim beznadziejnym nie mającym prawa istnieć problemie? Edytowane 7 stycznia 2010 przez Guti Cytuj
Walker 1 Opublikowano 7 stycznia 2010 Opublikowano 7 stycznia 2010 Wydaje mi się, że gdzieś słyszałem, że demo GoW 3 jest ograniczone do jednej konsoli. Cytuj
Guti 2 Opublikowano 7 stycznia 2010 Opublikowano 7 stycznia 2010 (edytowane) No raczej na odwrót, wszystkie dema, czyli w tym demo Gow3 mają nieskończoną ilość pobrań. Poza tym w listopadzie jak rozsyłali kody do dema GoW3, to na forach były akcje udostępniania kont, na tym forum też. Edytowane 7 stycznia 2010 przez Guti Cytuj
Boomcio 4 058 Opublikowano 24 stycznia 2010 Opublikowano 24 stycznia 2010 Jak to zrobić Kochani : jeden chłopak zakłada konto na kanadyjskim pss (bo tam mieszka). Udostępnia teraz to konto nam . Podaje do niego mail,passy .Teraz my zakładamy swoje konta na Kanadę i robimy standartową procedurę "new user" i zasysamy na tych passach , czy jest możliwość wchodzenia z tego nowego konta bezpośrednio do pss ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi