Skocz do zawartości

Zakładanie konta na PS Store

berr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

A ja mam problem z awatarem w sygnaturce. Wczoraj chciałem sobie zmienić wygląd i jak zmieniłem skórkę to mi znikł awatar, jest tylko ten beznadziejny uśmieszek. Do dzisiaj się nie pojawił, nic innego nie zmieniałem. Co z tym zrobić?

EDIT: Mieli chyba jakiś problem bo już jest ok.

Edytowane przez czapa
  • 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam

Czy istnieje możliwość zmiany PSN ID na inne. Poprzednie zakładałem w pośpiechu i przestało mi sie podobać a szkoda mi trofeów które na nim zdobyłem ;)

Nie ma takiej moliwości.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Wytłumaczycie mi jak wbić kartę kredytową zrobiłem karte VISA ale za nic nie potrafię jej wbić na moje konto macie jakiś tutorial?.Wpisuje poprawne dane i nie działa może to wina że nie ma Polskich znaczków a moje nazwisko piszę się przez Ż

Kartę mam z Pko bank

Pisze dokładnie tak:

The credit card information cannot be update

Check your PlayStationNetwork account information and then contcat technical support for assistance

Edytowane przez Master GiiT
Opublikowano

Ja mam w imieniu "ł", wpisałem "l" i przyjęło, więc nie w tym rzecz.

Ja np. czekałem z miesiąc zanim mi aktywowali kartę w mBanku. Może w tym problem? Nie znam się, nie wiem. ;]

Opublikowano (edytowane)

Z tego co pamiętam, to nie. Można ściągnąć na pięć konsol daną rzecz, a na te pięć nieograniczoną ilość razy. Chyba można też zrobić backup dysku ale to już musisz mieć odpowiednio pojemny nośnik.

Edytowane przez al fazeer
  • 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam!

Mam pewien błahy problem Nie wiedziałem pod który temat się podpiąć, więc piszę tutaj. Jak ustawić avatar??? Wszyscy moi znajomi mają jakieś grafiki, a ja mam taką buźke. Gdzie to się ustawia?

Opublikowano

Witam!

Mam pewien błahy problem Nie wiedziałem pod który temat się podpiąć, więc piszę tutaj. Jak ustawić avatar??? Wszyscy moi znajomi mają jakieś grafiki, a ja mam taką buźke. Gdzie to się ustawia?

Account Menagement -> Avatar, chyba nic nie ma pomiędzy

Jak odzyskać utracone, zapomniane hasło ?

Przy logowaniu jest 'Forgot Password' czy coś podobnego, próbowałeś tym ?

Opublikowano

Witam mam parę pytań już zadawałem je ale coś nie tak jest z tym forum bo nie które z moich tematów zniknęły... i przepraszam za lamerskie pytanie ale dopiero na dniach będę miał konsole więc nawet nie wiem jak to wszystko wygląda na konsolach bo o lat byłem w obozie blaszaków ;) ....

1. Mam pytanie co do PSS rozumiem że dany tytuł mogę ściągnąć na pięć różnych kont. Każda konsola ma konto więc gdzie gra ląduje na koncie "server" czy konto jest powiązanie z konsolą

2. Rejestracja w PSS czytałem że są ow wyboru US,EU,JAP jakie są korzyści i wady danego z nich.

Wiem że te pytania już pewnie były ale forum jest trochę chaotyczne i trudno w nim cokolwiek znaleźć

Opublikowano

1. Każdą gre / dodatek można ściągnąć na pięć różnych konsol z jednego konta. Wszystko ściągniete z PSS jest dostępne na każdym koncie konsoli, w praktyce wygląda to tak że masz np dwa konta na konsoli, jedno na którym grasz i drugie na którym kupujesz, na którym się nie zalogujesz masz dostęp do całego dysku.

2. Róznica jest w zawartości i niekiedy w cenach. Najlepiej jest mieć po jednym koncie na EU, US/Canada i opcjonalnie JAP.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Mam dziwny problem. Nowicjuszem w zakładaniu i udostępnianiu kont nie jestem, ale mimo to konto z demkiem GoW3 nie chcę u nikogo zadziałać. Nikt nie może na nie wejść, nawet hasło zmieniłem na łatwiejsze i dalej to samo. Nie ma żadnego błędu tylko standardowe, że mail lub hasło nieprawidłowe. Kasowałem i wpisywałem dane z trzy razy, żeby się upewnić, ja się loguję na te konto normalnie. Konto zakładałem wczoraj, ma to jakiś związek z tym? Raczej nie, bo kilka razy świeże konto podawałem dalej... Spotkał się ktoś kiedyś z takim beznadziejnym nie mającym prawa istnieć problemie?

Edytowane przez Guti
Opublikowano (edytowane)

No raczej na odwrót, wszystkie dema, czyli w tym demo Gow3 mają nieskończoną ilość pobrań. Poza tym w listopadzie jak rozsyłali kody do dema GoW3, to na forach były akcje udostępniania kont, na tym forum też. :P

Edytowane przez Guti
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak to zrobić Kochani : jeden chłopak zakłada konto na kanadyjskim pss (bo tam mieszka). Udostępnia teraz to konto nam . Podaje do niego mail,passy .Teraz my zakładamy swoje konta na Kanadę i robimy standartową procedurę "new user" i zasysamy na tych passach , czy jest możliwość wchodzenia z tego nowego konta bezpośrednio do pss ?