Boomcio 4 058 Opublikowano 24 stycznia 2010 Opublikowano 24 stycznia 2010 tak, ale "new user" robię z tego kanadyjskiego konta rozumiem. Dalej zassałem teraz ten 6 KB klucz (demo -trial miałem wcześniej)a gra jak była demo,tak jest .Możliwe ,że klucz się nie zaistaluje , bo gra na profilu EU, a klucz zassany na profil CA ?. Cytuj
Boomcio 4 058 Opublikowano 24 stycznia 2010 Opublikowano 24 stycznia 2010 Co do kluczy, dodatków i patchy - możesz być pewien, że nie zadziałają ze sobą wersje z różnych regionów. i o to właśnie mi chodziło (trzeba triala jeszcze raz zassaź ,ale z tamtego regionu,żeby całość działała . pozdro i thx !! Cytuj
MEVEK 3 513 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 wszystko fajnie, ale.. czy rejestrował sie ktoś na koncie np. Japońskim z zachowaniem tamtejszej pisowni? chciałem własnie założyć, ale występują błędy, a przecież pisownia jest nieważna? wiec nie rozumiem.. (próbowałem przez PC), znowuż na pleyu się nie da, ponieważ w okienku "wpisz ID" sa zwykle znaki, wiec nawet zastosowanie Japońskiego Menu w konsoli nic nie zmienia. Cos poradzicie? Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 2 października 2010 Opublikowano 2 października 2010 Ja mam konto na japońskim PSS. Wszystkie PSN ID, email, kod pocztowy i co tam jeszcze żółtki mają - wpisałem po japońskiu. Tymi ich literkami, a właściwie krzaczkami. Bez problemów. 10 min i konto założone Cytuj
MEVEK 3 513 Opublikowano 2 października 2010 Opublikowano 2 października 2010 (edytowane) Ja mam konto na japońskim PSS. Wszystkie PSN ID, email, kod pocztowy i co tam jeszcze żółtki mają - wpisałem po japońskiu. Tymi ich literkami, a właściwie krzaczkami. Bez problemów. 10 min i konto założone wybacz za niewiarę, ale chciałbym zobaczyć FOTKĘ (: Edytowane 2 października 2010 przez 4 mE Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 2 października 2010 Opublikowano 2 października 2010 Da się załozyć konto na PSS JAP. Sam mam dostęp do dwóch kont od znajomych Cytuj
MEVEK 3 513 Opublikowano 2 października 2010 Opublikowano 2 października 2010 Da się załozyć konto na PSS JAP. Sam mam dostęp do dwóch kont od znajomych to zależy, co przez to rozumiesz? Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 2 października 2010 Opublikowano 2 października 2010 Najlepiej jak założysz sobie konto na np. angielskim PSS i zapamiętasz co gdzie wpisać. albo porób foty i bedziesz wiedzieć co gdzie wklepać. Kod pocztowy, miasto i ulice (?) chyba wziąłem z wiki, a reszte wpisałem na pałkę. Naciskałem cały czas jeden guzik ;D Cytuj
MEVEK 3 513 Opublikowano 3 października 2010 Opublikowano 3 października 2010 nie mam z tym problemu o czym piszesz powyżej. problem jest z wykreowaniem poczty z "KRZACZKAMI" nie znam japońskich portali - ot co. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 3 października 2010 Opublikowano 3 października 2010 Co do poczty to wpisuj gbednibetb@fdipbd.com - tylko że tymi ich krzaczkami. Pewnie chodzi o adres zamieszkania albo kod pocztowy. Weż adres jakiegoś miasta z wikipedii. Cytuj
MEVEK 3 513 Opublikowano 3 października 2010 Opublikowano 3 października 2010 podaj konkretnie, cos w stylu "Yahoo Japan" - z tym, ze ta sie wiesza Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 3 października 2010 Opublikowano 3 października 2010 Spróbuj pierwszy lepszy hotel w Tokio. Cytuj
MEVEK 3 513 Opublikowano 3 października 2010 Opublikowano 3 października 2010 (edytowane) Co do poczty to wpisuj gbednibetb@fdipbd.com - tylko że tymi ich krzaczkami. Pewnie chodzi o adres zamieszkania albo kod pocztowy. Weż adres jakiegoś miasta z wikipedii. nie mogę wpisać przypadkowego maila, ponieważ zaraz w trakcie rejestracja trzeba na niego wejść i potwierdzić rejestracje klikając w niego. a po 2 nie dochodzę do formularza z adresem, bo już z Nick'iem mam problemy.. to znaczy nie przyjmuje mi "krzaczków", owszem inne wchodzą, jak np. "puptraker" ale żaden pokroju " ?? " - to po koreańsku dla przykładu. już rozumiecie? Edytowane 3 października 2010 przez 4 mE Cytuj
Elninio 141 Opublikowano 21 października 2010 Opublikowano 21 października 2010 Co do kont mam konto na PSN czy to jest równoznaczne z kontem na PSS? Czy da się kupować grzy przez WWW czy trzeba przez konsole? Jak to wygląda bo chciałem kupić 2 tytuły z PSOne classic, a nie wiem za bardzo jak Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 21 października 2010 Opublikowano 21 października 2010 Co do kont mam konto na PSN czy to jest równoznaczne z kontem na PSS? Czy da się kupować grzy przez WWW czy trzeba przez konsole? Jak to wygląda bo chciałem kupić 2 tytuły z PSOne classic, a nie wiem za bardzo jak Nie da się kopować gry przez www. Po prostu zaloguj się na swoim koncie PSN na ps3. I jak się zalogujesz wejdź na PS Store. Potem już możesz sobie kupować co chcesz Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 25 października 2010 Opublikowano 25 października 2010 moze ktos mnie przeprowadzić przez proces zakladania konta na koreańskim psn? tam na koncu trzeba wpisac jakiś kod/numer... nie wiem. no chyba, ze sie nie da :< Cytuj
MEVEK 3 513 Opublikowano 3 listopada 2010 Opublikowano 3 listopada 2010 moze ktos mnie przeprowadzić przez proces zakladania konta na koreańskim psn? tam na koncu trzeba wpisac jakiś kod/numer... nie wiem. no chyba, ze sie nie da :< dlaczego akurat Korea, a nie Japonia? Cytuj
walek 96 Opublikowano 16 lipca 2011 Opublikowano 16 lipca 2011 Da sie przywrocic stare konto? Jak?... Dzieki za jakakolwiek pomoc, pozdro Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 16 lipca 2011 Opublikowano 16 lipca 2011 Tworzysz użytkownika i logujesz się na konto wpisujac maila i hasło ot co. Cytuj
MEVEK 3 513 Opublikowano 25 listopada 2011 Opublikowano 25 listopada 2011 dlaczego konto sworzone przez PC: https://register.qriocity.com/pc/login.action nie dziala na konsoli a w tresci wyskakuje opis ze nie mozna go uzyc? ktos sotkal sie juz z takim przypadkiem? Cytuj
mishka 5 Opublikowano 1 stycznia 2012 Opublikowano 1 stycznia 2012 ja mam dzisiaj taki cyrk, mialem 2 profile, jeden z kontem angielskim, drugi z polskim. dzisiaj uznalem ze dwa mi nie potrzebne, kasuje jeden profil + konto angielskie aby miec normalnie jeden profil + konto polskie. a tu mi hoooye ze nie moge uzywac danych innego uzytkownika, co z tego ze juz skasowalem tamto konto a ten dalej swoje... Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 2 stycznia 2012 Opublikowano 2 stycznia 2012 ja mam dzisiaj taki cyrk, mialem 2 profile, jeden z kontem angielskim, drugi z polskim. dzisiaj uznalem ze dwa mi nie potrzebne, kasuje jeden profil + konto angielskie aby miec normalnie jeden profil + konto polskie. a tu mi hoooye ze nie moge uzywac danych innego uzytkownika, co z tego ze juz skasowalem tamto konto a ten dalej swoje... ja mam dzisiaj taki cyrk, mialem 2 profile, jeden z kontem angielskim, drugi z polskim. dzisiaj uznalem ze dwa mi nie potrzebne, kasuje jeden profil + konto angielskie aby miec normalnie jeden profil + konto polskie. a tu mi hoooye ze nie moge uzywac danych innego uzytkownika, co z tego ze juz skasowalem tamto konto a ten dalej swoje... To chyba logiczne, gry które ściągałeś z tamtego konta, nie będą Ci działać, jeśli usuniesz konto z konsoli. Załóż je z powrotem, to wszystko będzie działać, przecież nikt nie każe Ci grać na angielskim koncie. Cytuj
mishka 5 Opublikowano 4 stycznia 2012 Opublikowano 4 stycznia 2012 nie chodzi o gry, chodzi o mozliwosc zalogowania na przemian dwoch roznych kont na jednym profilu. a co z grami itp to jestem tego swiadom Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 4 stycznia 2012 Opublikowano 4 stycznia 2012 No na jednym profilu możesz być zalogowanym tylko na jednym koncie. Aby zalogować się na innym musisz zdezaktywować konto i dopiero wpisać się do PSN na to drugie. Cytuj
mishka 5 Opublikowano 4 stycznia 2012 Opublikowano 4 stycznia 2012 o, trofea itd oczywiscie zostaja? powiedz mi jeszcze dobry czlowieku, jak to wykonac? poprzez pc? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi