Skocz do zawartości

Zakładanie konta na PS Store

berr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak, ale "new user" robię z tego kanadyjskiego konta rozumiem. Dalej zassałem teraz ten 6 KB klucz (demo -trial miałem wcześniej)a gra jak była demo,tak jest .Możliwe ,że klucz się nie zaistaluje , bo gra na profilu EU, a klucz zassany na profil CA ?.

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Co do kluczy, dodatków i patchy - możesz być pewien, że nie zadziałają ze sobą wersje z różnych regionów.

i o to właśnie mi chodziło (trzeba triala jeszcze raz zassaź ,ale z tamtego regionu,żeby całość działała .

pozdro i thx !!

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

wszystko fajnie, ale..

czy rejestrował sie ktoś na koncie np. Japońskim z zachowaniem tamtejszej pisowni?

chciałem własnie założyć, ale występują błędy, a przecież pisownia jest nieważna?

wiec nie rozumiem.. (próbowałem przez PC), znowuż na pleyu się nie da, ponieważ w okienku "wpisz ID" sa zwykle znaki, wiec nawet zastosowanie Japońskiego Menu w konsoli nic nie zmienia. Cos poradzicie?

Opublikowano

Ja mam konto na japońskim PSS. Wszystkie PSN ID, email, kod pocztowy i co tam jeszcze żółtki mają - wpisałem po japońskiu. Tymi ich literkami, a właściwie krzaczkami. Bez problemów. 10 min i konto założone

Opublikowano (edytowane)

Ja mam konto na japońskim PSS. Wszystkie PSN ID, email, kod pocztowy i co tam jeszcze żółtki mają - wpisałem po japońskiu. Tymi ich literkami, a właściwie krzaczkami. Bez problemów. 10 min i konto założone

wybacz za niewiarę, ale chciałbym zobaczyć FOTKĘ (:

Edytowane przez 4 mE
Opublikowano

Najlepiej jak założysz sobie konto na np. angielskim PSS i zapamiętasz co gdzie wpisać. albo porób foty i bedziesz wiedzieć co gdzie wklepać. Kod pocztowy, miasto i ulice (?) chyba wziąłem z wiki, a reszte wpisałem na pałkę. Naciskałem cały czas jeden guzik ;D

Opublikowano (edytowane)

Co do poczty to wpisuj gbednibetb@fdipbd.com - tylko że tymi ich krzaczkami. Pewnie chodzi o adres zamieszkania albo kod pocztowy. Weż adres jakiegoś miasta z wikipedii.

nie mogę wpisać przypadkowego maila, ponieważ zaraz w trakcie rejestracja trzeba na niego wejść i potwierdzić rejestracje klikając w niego.

a po 2 nie dochodzę do formularza z adresem, bo już z Nick'iem mam problemy..

to znaczy nie przyjmuje mi "krzaczków", owszem inne wchodzą, jak np. "puptraker" ale żaden pokroju " ?? " - to po koreańsku dla przykładu.

już rozumiecie?

Edytowane przez 4 mE
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Co do kont mam konto na PSN czy to jest równoznaczne z kontem na PSS? Czy da się kupować grzy przez WWW czy trzeba przez konsole? Jak to wygląda bo chciałem kupić 2 tytuły z PSOne classic, a nie wiem za bardzo jak :/

Nie da się kopować gry przez www. Po prostu zaloguj się na swoim koncie PSN na ps3. I jak się zalogujesz wejdź na PS Store. Potem już możesz sobie kupować co chcesz :teehee:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

moze ktos mnie przeprowadzić przez proces zakladania konta na koreańskim psn? tam na koncu trzeba wpisac jakiś kod/numer... nie wiem.

no chyba, ze sie nie da :<

dlaczego akurat Korea, a nie Japonia?

• 8 miesięcy temu...
  • 4 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ja mam dzisiaj taki cyrk, mialem 2 profile, jeden z kontem angielskim, drugi z polskim. dzisiaj uznalem ze dwa mi nie potrzebne, kasuje jeden profil + konto angielskie aby miec normalnie jeden profil + konto polskie. a tu mi hoooye ze nie moge uzywac danych innego uzytkownika, co z tego ze juz skasowalem tamto konto a ten dalej swoje...

Opublikowano

ja mam dzisiaj taki cyrk, mialem 2 profile, jeden z kontem angielskim, drugi z polskim. dzisiaj uznalem ze dwa mi nie potrzebne, kasuje jeden profil + konto angielskie aby miec normalnie jeden profil + konto polskie. a tu mi hoooye ze nie moge uzywac danych innego uzytkownika, co z tego ze juz skasowalem tamto konto a ten dalej swoje...

To chyba logiczne, gry które ściągałeś z tamtego konta, nie będą Ci działać, jeśli usuniesz konto z konsoli. Załóż je z powrotem, to wszystko będzie działać, przecież nikt nie każe Ci grać na angielskim koncie.

Opublikowano

No na jednym profilu możesz być zalogowanym tylko na jednym koncie. Aby zalogować się na innym musisz zdezaktywować konto i dopiero wpisać się do PSN na to drugie.