Square 8 604 Opublikowano 4 stycznia 2012 Opublikowano 4 stycznia 2012 (edytowane) Po zalogowaniu na PS3 wbijasz w Account Management -> System Activation -> PS3 -> Game -> Deactivate. Chyba nic nie pominąłem, a na PC to tutaj jakby co, ale u nas nie działa jeszcze ta usługa. Dobra rada ode mnie: zostaw sobie dwa profile na konsoli, ten twój na którym grasz i drugi na USA czy gdzie tam masz. No trofea zostają na profilu. Edytowane 4 stycznia 2012 przez Square Cytuj
mishka 5 Opublikowano 4 stycznia 2012 Opublikowano 4 stycznia 2012 (edytowane) wielkie dzieki w sumie zrobilem to co wypisales, dostalem newsa "deactivation completed" i ... nic. dalej wszystko chodzi jak chodzilo Edytowane 4 stycznia 2012 przez mishka Cytuj
Gość Vesper Opublikowano 14 sierpnia 2012 Opublikowano 14 sierpnia 2012 Jest jakiś sposób na odzyskanie konta do którego nie pamięta się maila? Pamiętam jedynie nazwę konta i hasło do jego odzyskiwania. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 14 sierpnia 2012 Opublikowano 14 sierpnia 2012 Jezeli podales prawdziwe dane podczas rejestracji to mozesz zadzwonic do Sony, moze pomoga. Cytuj
Gość Vesper Opublikowano 14 sierpnia 2012 Opublikowano 14 sierpnia 2012 Chyba to jedyne wyjście, z tego co wyczytałem na necie. Nawet podczas składania formularza, w którym zgłasza się problem z kontem PSN trzeba ten e-mail podać. Tylko właśnie nie wiem, czy podawałem prawdziwe dane przy rejestracji. Trudno, nic ważnego na nim nie ma. Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 10 sierpnia 2013 Opublikowano 10 sierpnia 2013 Siema Mam taki oto problem. Założyłem konto na PSStore za pomocą PSVity. Mam na tym koncie wykupionego Plusa. Chce się teraz zalogować do PS3 za pomocą tego samego adresu E-mail i mam taki oto komunikat: " Nie można wpisywać się przy użyciu identyfikatora wpisu innego użytkownika" Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 11 sierpnia 2013 Opublikowano 11 sierpnia 2013 Siema Mam taki oto problem. Założyłem konto na PSStore za pomocą PSVity. Mam na tym koncie wykupionego Plusa. Chce się teraz zalogować do PS3 za pomocą tego samego adresu E-mail i mam taki oto komunikat: " Nie można wpisywać się przy użyciu identyfikatora wpisu innego użytkownika" 1 uzytkownik = 1 konto. jezeli chcesz stworzyc kolejne konto to musisz stworzyc kolejnego uzytkownika w konsoli ps3(na koncu po lewej). Nie mozna tak poprostu zmienic maila i zalogowac sie na inne konto, poniewaz te na ktorym chcesz to uczynic jesy juz przypisane do tego uzytkownika. Stworz nowego. Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 11 sierpnia 2013 Opublikowano 11 sierpnia 2013 Siema Dzięki za prywatną wiadomość Co do konta to po prostu utworzyłem użytkownika o tej samej nazwie co na Vicie i po problemie. Mam konto i Plusa z Vity. Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 3 października 2015 Opublikowano 3 października 2015 (edytowane) Witam, mam mały problem z usunięciem konta z PS3. Jest to konto mojego kumpla, którego mi użyczył do ściagania gier z plusa. Usuwam to konto ponieważ chciałem je założyć na innej konsoli i na niej z niego korzystać. Usunąłem więc konto z konsoli, założyłem na nowej, ale kiedy chcę pobrać grę z plusa, pojawia sie informacja, że to konto nadal jest aktywne na dwóch sprzętach i oczywiście nie mogę pobrać gry. Jak to możliwe, skoro usunąłem je z mojej konsoli? Prócz usunięcia konta w menu konsoli trzeba je jeszcze usunąć online? Z góry dziękuję za pomoc. EDIT: Przeczytałem też o opcji "dezaktywacja konta" dostępnej z zakładki "playstation network", ale ta opcja usunie konto tylko z konsoli czy w ogóle? Bo jeśli w ogóle, to kumpel pozbawi mnie moich cojones jesli straci wszystkie trofki. P.S.W ogóle jak teraz mam dezaktywować konto z zakładki "playsttaion network", skoro usunałem profil? Mam założyć jeszcze raz żeby go usunać? Edytowane 3 października 2015 przez ciwa22 Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 3 października 2015 Opublikowano 3 października 2015 Jeszcze raz wpisz sie na to konto, które skasowałeś. Z PS3 dezaktywuj konto. Teraz możesz konto wywalić z PS3:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi