LiSoQuan 23 Opublikowano 14 lutego 2008 Opublikowano 14 lutego 2008 Na PL store działa na UK i US nie przyjmuje Cytuj
boski_karol 2 Opublikowano 15 lutego 2008 Opublikowano 15 lutego 2008 To ciekawe, ja mam Visę i podobno Visy muszą mieć taki sam adres, żeby działać, a właśnie Mastery nie mają takich wymogów (znaczy nie weryfikują adresów). A tu u Ciebie jakby zaprzeczenie... Jak się zdecyduje na zakup MK, to udostępnię Ci moje konto to sobie ściągniesz, oki? Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 15 lutego 2008 Opublikowano 15 lutego 2008 Boski Karolu.. jestes Boski ok dzieki, juz dodaje Cie do frendsów na PSN Cytuj
xenionq 0 Opublikowano 15 lutego 2008 Opublikowano 15 lutego 2008 Jak dać do ściągnięcia kilka dem na raz? Chciałem sobie ściągnąć demo. Wchodzę na PS STORE, szukam demka Motorstorma i daję download. Pojawia się takie coś. Jak dam "Perform in Background" to przestaje mi się ściągać. jak zrobić aby ściągały mi się dema i dało się gać w single player np w R:FoM? Cytuj
Katana 0 Opublikowano 15 lutego 2008 Opublikowano 15 lutego 2008 No, powinno wystarczyć kliknąć "Perform in Background" i wtedy w zakładce Network masz "Download Status" (czy jakoś tak) i tam możesz podejrzeć aktualny stan pobieranych plików, spauzować je lub usunąć pobieranie. Cytuj
xenionq 0 Opublikowano 15 lutego 2008 Opublikowano 15 lutego 2008 (edytowane) Ok. Działa to. Nie mogłem wcześniej znaleźć zakładki Download Status, ale teraz już wszystko jest OK. Dzięki za pomoc. Edit/ Jakie macie transfery z PS Store? Jak ja sciagam to tylko ok 20-30 KB/s przy łączu 1 Mbit. Dlaczego tak słabo ściąga? Edytowane 16 lutego 2008 przez xenionq Cytuj
Sojer 6 Opublikowano 16 lutego 2008 Opublikowano 16 lutego 2008 w ostatnim czasie zaliczam niezlego zonka, chcac sciagnac cos z ps store - jesli zazancze "sciaganie w tle" nic nie siorbie, jesli natomiast jestem caly czas w ps store to zasysa, az milo. wtf? ps. reset ustawien konsoli nie pomaga, ech. pozdro Cytuj
xenionq 0 Opublikowano 17 lutego 2008 Opublikowano 17 lutego 2008 Można tak ustawić aby się ściągały dwa lub więcej dem na raz? Cytuj
neospiderman 6 Opublikowano 17 lutego 2008 Opublikowano 17 lutego 2008 Nie , tylko jedna rzecz może się ściągać w danym momencie reszta musi czekać w kolejce. Cytuj
szeni 114 Opublikowano 17 lutego 2008 Opublikowano 17 lutego 2008 Da radę w Europie ściągnąć dodatek Shivering Isles do Obliviona? Za ile? Cytuj
ArturNOW 7 Opublikowano 17 lutego 2008 Autor Opublikowano 17 lutego 2008 Da radę w Europie ściągnąć dodatek Shivering Isles do Obliviona? Za ile? Jeżeli by się dał to za tyle ile się nie opłaca 30Euro. Ale chyba na PS3 nie wyszła wersja do ściagania w ogole... Cytuj
szeni 114 Opublikowano 17 lutego 2008 Opublikowano 17 lutego 2008 Dzięki. Wyszła i z tego co pamiętam od listopada czy grudnia można było to zrobić, ale nie wiem, czy jeszcze można i za ile w Europie. Cytuj
Katana 0 Opublikowano 17 lutego 2008 Opublikowano 17 lutego 2008 Póki co jest chyba tylko w USA. Bodajże za 30$. Nie kompatybilna z wersją gry EUR. Cytuj
ArturNOW 7 Opublikowano 17 lutego 2008 Autor Opublikowano 17 lutego 2008 W europie chyba nie wyjdzie, co i tak nie było by opłacalne. 30Eurosów za dodatek. Lepiej opylić podstawkę i kupić GOTY edition. Cytuj
szeni 114 Opublikowano 17 lutego 2008 Opublikowano 17 lutego 2008 Cholera, no to ładnie. Kupiłem za 110 podstawową PALówkę, nie miałem środków już na GOTY, to myślałem, że sobie elegancko potem za pół roku dociągnę dodatek. W takim razie będę musiał wtedy opchnąć albo się z nim pożegnać. Dzięki Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 18 lutego 2008 Opublikowano 18 lutego 2008 Ok. Działa to. Nie mogłem wcześniej znaleźć zakładki Download Status, ale teraz już wszystko jest OK. Dzięki za pomoc. Edit/ Jakie macie transfery z PS Store? Jak ja sciagam to tylko ok 20-30 KB/s przy łączu 1 Mbit. Dlaczego tak słabo ściąga? witam jak sprawdzić jaki mam transfer? pozdrawiam waldi Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 18 lutego 2008 Opublikowano 18 lutego 2008 na 'oko'. Ewentualnie jak w sieci to programikiem ala Netlimiter. Ja mam zawsze max speed, jak nie ssam na kompie [ustawiłem priorytet]. Cytuj
artex 28 Opublikowano 20 lutego 2008 Opublikowano 20 lutego 2008 Mam pytanie. Jak zarejestrować się na innym ps store , jak jestem już zarejestrowany na polskim ?? Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 20 lutego 2008 Opublikowano 20 lutego 2008 Stwórz nowy login i podczas rejestracji do sieci podawaj po prostu dane z USA czy japoni. Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 26 lutego 2008 Opublikowano 26 lutego 2008 Ma ktoś listę stuffu z PS store jap? Chodzi mi o wszystko co tam jest do dnia dzisiejszego, może ktoś prowadzi archiwum jakieś? z góry dzięki. Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 4 marca 2008 Opublikowano 4 marca 2008 Hej, macie jakiś sposób na wyciągnięcie hasła z konta? Jestem autozalogowany, ale za cholerę nie pamiętam hasła do konta... ><, aplet od haseł nie za wiele daje, bo wpisałem pierwszą lepszą datę, a teraz się o nią pyta xD... Jakieś pomysły? Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 4 marca 2008 Opublikowano 4 marca 2008 no to moze zaznacz opcje "zapomniałem hasła" i na emaila wysla Ci... ?? Standard Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 4 marca 2008 Opublikowano 4 marca 2008 W tym rzecz, że nie wysyła haseł, sam spróbuj. Trzeba podać kilka rzeczy [min, datę urodzin i security question np]. Ale mam już pomysł, jak wrócę do domu, to już po sprawie będzie, mimo wszystko dzięki Cytuj
zajman 18 Opublikowano 4 marca 2008 Opublikowano 4 marca 2008 Chciałem tylko napisać że nie ściąga z ps stora w background jak gram w gre z ps2 ;[ Strasznie mnie to irytuje bo głównie gram teraz w pesa 2008 z ps2 ver. Cytuj
nemix 36 Opublikowano 6 marca 2008 Opublikowano 6 marca 2008 Dostałem ekarte tą z rybką i wczoraj nie mogłem nic kupić na polskim PS Store.Karta była załadowana 100 zł wszystko poprawnie wypełniłem i wywalało ciągle jakieś błędy.W amerykańskim sklepiku wpisując te same dane za pierwszym razem udało mi się dokonać zakupu.O co chodzi ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi