Gość Kyo Opublikowano 16 grudnia 2008 Opublikowano 16 grudnia 2008 "We are terrible sorry, dear sir, but the service is temporarily unavailable due to maintenance", instead of "An error has occurred. (80023017)" Może coś dodają, może coś zmieniają, może wrzucają filmik z GOW'a 3... Cytuj
_tomek 2 Opublikowano 16 grudnia 2008 Opublikowano 16 grudnia 2008 Właśnie, bo kupiłem zdrapkę już, chciałem teraz się rzucić na SFII HD Remix, a tu kloc. Mam nadzieję, że szybko to zrobią :o Cytuj
Ralfus 0 Opublikowano 20 grudnia 2008 Opublikowano 20 grudnia 2008 Wiadomo czy Street FighterII HD remix pojawi sie na uk store?? Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 21 grudnia 2008 Opublikowano 21 grudnia 2008 Sorki ale czegos nie rozumiem. Zeby zarejestrowac sie na usa psstore trzeba ustawic miejscowosc w ktorej mieszkamy jako usa. Posiadam karte platnicze vise, ktora zalozylem w uk. W psstore uk bez problemu ja mi przyjmuje bo wszystko sie zgadza (karta i adres). W jaki sposob mam zrobic bym mogl placic nia w psstore usa? Zmieniajac dane w moim koncie usa nie mozna zmienic z jakiego panstwa pochodze, bo mieszkamy niby w USiA i w ten o to sposob nie chce przyjac mi karty. Help Cytuj
Katana 0 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 Sorki ale czegos nie rozumiem. Zeby zarejestrowac sie na usa psstore trzeba ustawic miejscowosc w ktorej mieszkamy jako usa. Posiadam karte platnicze vise, ktora zalozylem w uk. W psstore uk bez problemu ja mi przyjmuje bo wszystko sie zgadza (karta i adres). W jaki sposob mam zrobic bym mogl placic nia w psstore usa? Zmieniajac dane w moim koncie usa nie mozna zmienic z jakiego panstwa pochodze, bo mieszkamy niby w USiA i w ten o to sposob nie chce przyjac mi karty. Help Kurde, poczytaj kilka postów do tyłu, ciągle to samo piszecie ludzie... Nie zmieniasz na koncie ŻADNYCH danych. Wpisujesz normalnie dane karty do tego konta, bo dane karty i konta nie muszą się zgadzać wzajemnie. W przypadku mojej karty (polskiej) musi się zgadzać TYLKO ulica, a pozostałe części danych nie muszą być zgodne. Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 Problem w tym ze juz tak probowalem Dlatego wlasnie sie dziwilem ze wam akceptuje a mi nie =/ Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 Witam chciałem się do wiedzieć czy mogę zarejestrować ps3 na kraj POLSKĘ ? czy tak jak w przypadku xboxa trzeba rejestrować się na inny kraj i jeśli jest możliwość rejestrowania na Polskim pss to czy są tam takie same rzeczy do kupienia co na Usa lub UK szczególnie chodzi mi o piosenki do ROCK BAND I GUITAR HERO Cytuj
ACAB 3 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 Zarejestrujesz się bez problemu,co do tych piosenek to niech ktoś lepiej poinformowany się wypowie,zawartość ps store różni się zależnie od kraju/kontynentu. Cytuj
Katana 0 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 Witam chciałem się do wiedzieć czy mogę zarejestrować ps3 na kraj POLSKĘ ? czy tak jak w przypadku xboxa trzeba rejestrować się na inny kraj i jeśli jest możliwość rejestrowania na Polskim pss to czy są tam takie same rzeczy do kupienia co na Usa lub UK szczególnie chodzi mi o piosenki do ROCK BAND I GUITAR HERO Na polskim PSStore nie ma piosenek do Rock Band'a (bo nie było jego premiery w Polsce), ale są do Guitar Hero. Jak chcesz piosenki do RB w wersji EU, to spróbuj konto na Niemcy. Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 23 grudnia 2008 Opublikowano 23 grudnia 2008 Jaki stan w Kanadzie nie ma podatku w Storze?? Albo jaki ma najmniejszy. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 23 grudnia 2008 Opublikowano 23 grudnia 2008 Jaki stan w Kanadzie nie ma podatku w Storze?? Albo jaki ma najmniejszy. Alberta. Do każdej gry 0,5 dolca. Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 23 grudnia 2008 Opublikowano 23 grudnia 2008 Ok wiec sprawdzilem. Zrobilem nowe konto na psstore usa, z nowym emailem. Dane ktore dalo sie zrobic wzielem z adresu karty kredytowej UK i dupa. Po prostu nie chce mi mojej UK karty przyjac w USiA Btw: Chce sobie zalozyc polska karte platnicza. Jaka na 100% mi przyjmie polski Psstore wraz z UK i USiA ? Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 23 grudnia 2008 Opublikowano 23 grudnia 2008 (edytowane) Ok wiec sprawdzilem. Zrobilem nowe konto na psstore usa, z nowym emailem. Dane ktore dalo sie zrobic wzielem z adresu karty kredytowej UK i dupa. Po prostu nie chce mi mojej UK karty przyjac w USiA Btw: Chce sobie zalozyc polska karte platnicza. Jaka na 100% mi przyjmie polski Psstore wraz z UK i USiA ? UK na 100% NIE przyjmie polskiej ale USA łyknie na 99% Redmitsu - jak dodawałeś karte 3 razy i każda próba była nieudana to od Sony dostajesz bana na 24h na kartę. Także od tym pamiętaj. Jak co chwile próbujesz i się nie udaje to nie wina karty już. Odczekaj ze 2 dni i sprawdź wtedy. Edytowane 23 grudnia 2008 przez Kyo Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 23 grudnia 2008 Opublikowano 23 grudnia 2008 Wiec smialo moge sobie zalozyc Visa'e? ;p Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 24 grudnia 2008 Opublikowano 24 grudnia 2008 (edytowane) Pewnie że tak. A jaki Bank? BTW: Ja mam z WBK i mBank'u i obie świetnie działają Edytowane 24 grudnia 2008 przez Kyo Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 24 grudnia 2008 Opublikowano 24 grudnia 2008 (edytowane) Myslalem o PKO albo mBank'u ;p Ogolnie o bankach to jestem zielony, musialbym zobaczyc, ktorzy maja najciekawsza oferte ;d @edit Otworze sobie eKonto w mBank'u i mam nadzieje ze rowniez bede mogl sie cieszyc pobierajac gry z psstore pl i z usa ;d Najwyzej zaloze jeszcze milion innych kont ;d Edytowane 24 grudnia 2008 przez Redmitsu Cytuj
QTF 8 Opublikowano 24 grudnia 2008 Opublikowano 24 grudnia 2008 doszliscie juz jaki kraj na PSS przyjmuje polskie karty?? (chodzi o wersje PAL) Cytuj
Masher 2 Opublikowano 27 grudnia 2008 Opublikowano 27 grudnia 2008 Można już kupić karty 20$, żeby doładować konta? A jak tak to gdzie? Z góry dzięki za pomoc Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 27 grudnia 2008 Opublikowano 27 grudnia 2008 Można już kupić karty 20$, żeby doładować konta? A jak tak to gdzie? Z góry dzięki za pomoc Można - na ebay masz tego pełno. Cytuj
Masher 2 Opublikowano 27 grudnia 2008 Opublikowano 27 grudnia 2008 Dzięki, jak patrzyłem np. na Amazonie to nie było ;/ Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 27 grudnia 2008 Opublikowano 27 grudnia 2008 W UE już rok temu powinni "zdrapki" wprowadzić - nie wiem ale czy to takie trudne? Cytuj
Masher 2 Opublikowano 27 grudnia 2008 Opublikowano 27 grudnia 2008 Mam nadzieję, że się sprężą, a jak nie... :catfight: Cytuj
Saunter 3 Opublikowano 1 stycznia 2009 Opublikowano 1 stycznia 2009 Nie otrzymałem odpowiedzi w PS3 FAQ więc pytam tutaj. Czy jest możliwość legalnego i bezpiecznego (co by mi się jakiś syf nie wdarł się do PS3) ściągnięcia dem nie przez PS Store, a np jakąś stronkę w Necie i przerzucenie dema pendrivem? Bo mam kłopoty z netem w konsolce, a chciałbym posprawdzać w miarę szybko jakieś gierki. Proszę o pomoc Cytuj
krak2610 0 Opublikowano 1 stycznia 2009 Opublikowano 1 stycznia 2009 Nie otrzymałem odpowiedzi w PS3 FAQ więc pytam tutaj. Czy jest możliwość legalnego i bezpiecznego (co by mi się jakiś syf nie wdarł się do PS3) ściągnięcia dem nie przez PS Store, a np jakąś stronkę w Necie i przerzucenie dema pendrivem? Bo mam kłopoty z netem w konsolce, a chciałbym posprawdzać w miarę szybko jakieś gierki. Proszę o pomoc Nie ma. Cytuj
PiotrB 9 Opublikowano 9 stycznia 2009 Opublikowano 9 stycznia 2009 Na którym z europejskich PS Store można kupować przy użyciu polskiej karty? Już próbowałem na koncie na UK i Irlandię. Nie da się z tego samego powodu. Adres musi być na ten sam kraj co karta. Chcę kupić pack do Race Driver: GRID, którego nawet po miesiącu nie ma na polskim PS Store. Już tracę cierpliwość . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi