Opublikowano 13 stycznia 200916 l pytanie: Znajomy ściągnął gre wipeout hd. Co zrobić żebym za pomocą jego konta, ja mógł zassać tą gre na swoją konsolę. Jak on ma mi udostępnić ściągnięcie tej gry ? Bo jak loguje się u siebie na konsoli jako on, to mi wyskakuje, że nie można drugiego maila i hasła podawać, czy coś w tym stylu
Opublikowano 14 stycznia 200916 l pytanie: Znajomy ściągnął gre wipeout hd. Co zrobić żebym za pomocą jego konta, ja mógł zassać tą gre na swoją konsolę. Jak on ma mi udostępnić ściągnięcie tej gry ? Bo jak loguje się u siebie na konsoli jako on, to mi wyskakuje, że nie można drugiego maila i hasła podawać, czy coś w tym stylu Było wiele razy wałkowane na forum - najpierw robisz nowego użytkownika - lewa strona XMB - potem się na niego przełączasz i logujesz na konto koleg, wybierasz co ściągnąć w zakładce Downloads w PSS. Potem przełącz na siebie i pamiętaj aby nowego usera nie kasować bo gra przestanie dziąłać.
Opublikowano 15 stycznia 200916 l Czy w Crash Team Racing sciagnietym z PSS jest multi split screen ? Pamietam, ze na PSX byl do 4 osob, a tutaj nie wiem.. Z gory dzieki za odp ^_^
Opublikowano 15 stycznia 200916 l Czy w Crash Team Racing sciagnietym z PSS jest multi split screen ? Pamietam, ze na PSX byl do 4 osob, a tutaj nie wiem.. Z gory dzieki za odp ^_^ Oczywiście, że jest. To jest TA SAMA gra co na PSX, niczym się nie różni.
Opublikowano 18 stycznia 200916 l mam pytanie czy jak na moim koncie mam juz wybrany kraj UK to moge go zmienic na polske ???. Moge wpisywac tylko adres i kod pocztowy i takie tam, a nie moge nigdzie znalesc jak zmienic kraj ???/ Help. wszystkie ceny mam w funtach ;]
Opublikowano 19 stycznia 200916 l mam pytanie czy jak na moim koncie mam juz wybrany kraj UK to moge go zmienic na polske ???. Moge wpisywac tylko adres i kod pocztowy i takie tam, a nie moge nigdzie znalesc jak zmienic kraj ???/ Help. wszystkie ceny mam w funtach ;] Nie da się! Nowe konto musisz mieć założone na PL (na nowym użytkowniku). Edytowane 19 stycznia 200916 l przez Kyo
Opublikowano 24 stycznia 200916 l Mam problem z MP3 marki Sony.Podłączam empetróje do portu USB w PS3.W zakładce Music mi się pojawia WALKMAN.Wchodzę w WALKMAN a nic dalej nie mogę zrobić.Chyba kilka razy próbowałem.Przypominam sobie,że za pierwszym razem to miałem opcje Delete,play,copy itp...W swojej głupocie nacisnąłem copy a przecież się nie da kopiować z MP3 na twardy dysk PS3.Co mam zrobić żeby posłuchać na piosenek z MP3 na PS3?Jakby co to mam wersję 80 GB.
Opublikowano 25 stycznia 200916 l Mam problem z MP3 marki Sony.Podłączam empetróje do portu USB w PS3.W zakładce Music mi się pojawia WALKMAN.Wchodzę w WALKMAN a nic dalej nie mogę zrobić.Chyba kilka razy próbowałem.Przypominam sobie,że za pierwszym razem to miałem opcje Delete,play,copy itp...W swojej głupocie nacisnąłem copy a przecież się nie da kopiować z MP3 na twardy dysk PS3.Co mam zrobić żeby posłuchać na piosenek z MP3 na PS3?Jakby co to mam wersję 80 GB. To nie ten temat! A tak BTW: da się kopiować - najedź na tą empetrókje i naciśnij trójkąt i daj Display All Edytowane 27 stycznia 200916 l przez Kyo
Opublikowano 27 stycznia 200916 l mam ps3 wersje 80GB moje pytanie odnosnie tego miejsca gdzie niby maja znajdywac sie wejscia do kart pamieci ? ma to sie noby znajdowac obok wejscia na płyte ale jak otworzyc ten element ? Moze w mojej wersji nie ma czytnika kart pamieci ?
Opublikowano 27 stycznia 200916 l mam ps3 wersje 80GB moje pytanie odnosnie tego miejsca gdzie niby maja znajdywac sie wejscia do kart pamieci ? ma to sie noby znajdowac obok wejscia na płyte ale jak otworzyc ten element ? Moze w mojej wersji nie ma czytnika kart pamieci ? W twojej wersji nie ma czytnika pamięci (były montowane tylko 60 GB)
Opublikowano 28 stycznia 200916 l Ludzie - nie róbcie burdelu w temacie. Przeciez to temat z pomocą odnośnie Playstation Store! A nie o czytnikach, mp3, i innych bzdetach... Edytowane 28 stycznia 200916 l przez Kyo
Opublikowano 28 stycznia 200916 l Witam potrzebuje pomocy w wyborze karty do zakupów w PSS. Najlepiej taką która działa z PSS UK i US(no i oczywiście PL). Jaką byście polecali ??
Opublikowano 29 stycznia 200916 l hejka mam kłopot z dodaniem karty na koncie z hong kongu. mam kartę kredytową visa z wbk i karte z inteligo, na wszystkich innych kontach tzn usa kanada polska karty mogę spokojnie dodawać tylko nie na hk, czy ktoś może miał taki problem? Kurcze LBP mam z HK a dzisiaj paczka wyszła. A jeszcze jedno najlepsze jest to że raz już dodałem kartę na dodatek do lbp z mgs i było ok. Może ktoś sprawdzić czy możecie dodać kartę? Mi wyskakuje cały czas że dane karty się nie zgadzają
Opublikowano 31 stycznia 200916 l Czy to normalne ze kupując grę za 9,99$ (w przeliczeniu na PLN jakieś 28zł) na kanadyjskim PSS pociągnęło mi te 10$ plus dodatkowe 14 za transakcję? Bo złapałem niezłego zonka.
Opublikowano 31 stycznia 200916 l Czy to normalne ze kupując grę za 9,99$ (w przeliczeniu na PLN jakieś 28zł) na kanadyjskim PSS pociągnęło mi te 10$ plus dodatkowe 14 za transakcję? Bo złapałem niezłego zonka. Nie mogło Ci pobrać AŻ 14$ dodatkowo, musiałeś coś źle wybrać. W Kanadzie jest podatek, ale nie tak znaczny
Opublikowano 31 stycznia 200916 l Tfu źle się wyraziłem. Nie 14$ tylko zł. Co nie zmienia faktu, że przeyebałem nieźle w stosunku do polskiego PSS...
Opublikowano 31 stycznia 200916 l Tfu źle się wyraziłem. Nie 14$ tylko zł. Co nie zmienia faktu, że przeyebałem nieźle w stosunku do polskiego PSS... Mozliwe,ze masz karte,ktora jest przystosowana na zakupy internetowe w Euro,wtedy gdy kupujesz na USa albo Kanadzie to najpierw Ci zlotowki ida na euro a potem zamieniaja euro na dolary,ale 14 zl by za ciula nie zjadlo;D
Opublikowano 1 lutego 200916 l Tfu źle się wyraziłem. Nie 14$ tylko zł. Co nie zmienia faktu, że przeyebałem nieźle w stosunku do polskiego PSS... Mozliwe,ze masz karte,ktora jest przystosowana na zakupy internetowe w Euro,wtedy gdy kupujesz na USa albo Kanadzie to najpierw Ci zlotowki ida na euro a potem zamieniaja euro na dolary,ale 14 zl by za ciula nie zjadlo;D Zdecydowanie to jest dużo za dużo. Możesz masz jakieś dodatkowe prowizje o których nie pamiętasz/nie wiesz?
Opublikowano 1 lutego 200916 l Może masz złodziejską prowizję? Ja mam kartę pre paid z WBK i ta jeszcze sie opłaca do zakupów w Dolarach czy innych walutach, bo nie przewalutowuje, tylko nabija 5% prowizji od tranzakcji jeśli nie jest w PLN lub Euro....naprawdę warto czytać te śmieszne ulotki co dostajesz do karty....
Opublikowano 1 lutego 200916 l Tfu źle się wyraziłem. Nie 14$ tylko zł. Co nie zmienia faktu, że przeyebałem nieźle w stosunku do polskiego PSS... Mozliwe,ze masz karte,ktora jest przystosowana na zakupy internetowe w Euro,wtedy gdy kupujesz na USa albo Kanadzie to najpierw Ci zlotowki ida na euro a potem zamieniaja euro na dolary,ale 14 zl by za ciula nie zjadlo;D Zdecydowanie to jest dużo za dużo. Możesz masz jakieś dodatkowe prowizje o których nie pamiętasz/nie wiesz? Najwyraźniej nie doczytałem warunków umowy z Inteligo. Tylko śmieszy mnie jedno, że najpierw przysłali mi obciążenie konta 1zł (standard na PSS, który zwracają po dniu lub dwóch), później właściwe 28zł, a na końcu (pipi)e 14zł...
Opublikowano 10 lutego 200916 l Mam kartę płatniczą z mBanku, chciałem ją dodać w polskim PSS; wybrałem Visa, wpisałem dane i numery. Najpierw był komunikat o nieprawidłowych danych, a teraz, że informacje o karcie nie mogą być aktualnione. Co mam zrobić, jeśli w nazwisku mam polskie litery? Wpisać np. n zamiast ń? Pominąć te litery? Musze teraz czekać te 24h zanim znowu spróbuje dodać kartę? Edytowane 10 lutego 200916 l przez Sikor
Opublikowano 11 lutego 200916 l Mam kartę płatniczą z mBanku, chciałem ją dodać w polskim PSS; wybrałem Visa, wpisałem dane i numery. Najpierw był komunikat o nieprawidłowych danych, a teraz, że informacje o karcie nie mogą być aktualnione. Co mam zrobić, jeśli w nazwisku mam polskie litery? Wpisać np. n zamiast ń? Pominąć te litery? Musze teraz czekać te 24h zanim znowu spróbuje dodać kartę? W mbanku musisz wyrobic sobie "eKarte" do platnosci tylko w internecie. Jest to praktycznie sam nr karty (choc dostajesz plastik z tym nr) który podajesz np na psstore (nr cvv czyli 3 ostatnie cyfry numeru nie są napisane na karcie, musisz je odczytać z twojego konta internetowego: rachunki/eKarta/podaj nr cvv [czy jakoś tak ] )