CoATI 1 051 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Opublikowano 8 sierpnia 2009 wylacz proxy w ustawieniach Cytuj
Look4z 16 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Opublikowano 8 sierpnia 2009 wylacz proxy w ustawieniach nie używam proxy Cytuj
kaczor_kg_PL 1 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 (edytowane) Witam mam pytanie- czy jak ściągnę dlc do jakiejkolwiek gry kupionej w Polsce, w szwedzkim PS Store, będzie działać? Musi być ten sam kraj czy różnica jest tylko między PAL, NTSC i JAP? Edytowane 20 sierpnia 2009 przez kaczor_kg_PL Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Mam pytanie - właśnie dostaliśmy update PS Store. Gdzie jest konferencja z gamescom? Miała być. Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 No właśnie. <_< No nic, dzięki za odpowiedź. Miało być, bo jak patrzałem na listę zapowiedzi, to było tam "Sony Press Conference". Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Mam pewien problem. Zrzuciliśmy się z kolegami na BZB już jakiś czas temu no i 5 nas ( w tym ja) grę już ściągnęło. PO pewnym czasie zrypało mi się PS3 i w międzyczasie zrzucaliśmy się na Fp i BF 1943. PO otrzymaniu konsoli spróbowałem ściągnąć BZB, FP i BF 1943 i z wszystkich 3 gier udało mi się pobrać tylko BF 1943, pomimo tego że mój slot na FP nie został wykorzystany. I tu jest moje pytanie- Czemu nie mogę ściągnąć FP pomimo tego że mój slot się nie zmarnował ? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 zrob format hdd albo deaktywuj i aktywuj konto psn na swojej konsoli Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Opublikowano 26 sierpnia 2009 A istnieje jakaś 3 alternatywa ? Dezaktywowałem i aktywowałem PS3 i nic... Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Witam mam pytanie- czy jak ściągnę dlc do jakiejkolwiek gry kupionej w Polsce, w szwedzkim PS Store, będzie działać? Musi być ten sam kraj czy różnica jest tylko między PAL, NTSC i JAP? Powinno dzialac. Zwykle roznica jest tak jak piszesz PAL/NTSC, sa jednak jeszcze wersje gier (takie numerki na grzbiecie) i wtedy moze byc roznica - np. FIFA ma chyba dwie badz trzy wersje na Europe bo DLC rozrozniali. Cytuj
mikro 48 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Mam problem z kartą na polskim PSS. Jest to zwykła karta bankomatowa z mBanku (izzyKonto - nie eKonto). Według mBanku izzyKartą też można płacić przez internet, wystarczy aktywować taką usługę na mLinii. Karta jest świeżo aktywowana, więc tu problemu być nie powinno. Dalej - w 'Card Type' w PSS wybieram 'Visa' 'Cardholder's Name' - moje nazwisko (polskie litery w nazwisku mogą być problemem? Czy zamiast Ł wystarczy wpisać L ?) 'Card Number" - wiadomo, nr karty bez spacji 'Expires On' - miesiąc i rok podane na karcie 'Card Security Code' - 3 ostatnie cyfry z odwrotu karty. I narazie wszystko jest wporzo - klikając Continue przechodze do następnego okna: 'Street Address 1' - Kubicy xx/xx 'Street Address 2' - pusto 'Street Address 3' - pusto 'City' - Tychy 'State/Province' - pusto 'Postal Code' - 43-100 'Country/Region' Poland i teraz klikając Continue wyskakuje błąd - 'The credit card information is not valid. Please check your entries carefully.' Może mi ktoś pomóc ? Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Opublikowano 31 sierpnia 2009 czasem blahostki sa przeszkoda,zamiast Kubicy ul. Kubicy albo ulica Kubicy. Cytuj
mikro 48 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Opublikowano 31 sierpnia 2009 (edytowane) Teraz coś pozmieniałem z tym adresem i wyskakuje inny błąd - 'The credit card information cannot be updated. Check your Playstation Network account information and then contact technical support for assistance'. Any idea? @Grigori Mam i mieszkam ale to Walenty Kubica, a nie Robert Edytowane 31 sierpnia 2009 przez mikro Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Jeżeli dobrze pamietam to musisz poczekać 24h. Cytuj
Hajdziu 1 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 mam podobny problem co mikro. Przed wgraniem firmware 3.00 wszystko działało. Teraz po aktualizacji moja karta kredytowa jest nieprawidłowa:/ Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 4 września 2009 Opublikowano 4 września 2009 (edytowane) Mam problem z kartą na polskim PSS. Jest to zwykła karta bankomatowa z mBanku (izzyKonto - nie eKonto). Według mBanku izzyKartą też można płacić przez internet, wystarczy aktywować taką usługę na mLinii. Karta jest świeżo aktywowana, więc tu problemu być nie powinno. Zadzwoń na mLinię i zapytaj się o limity ilościowe (kwotowe sam możesz zmienić przez www - ilościowe tylko dzwoniąc) - miałem parę lat temu problem a wystarczyło zmienić limity. Być może limity są ok. a chodzi o polskie znaki - spróbuj dodać kartę przez https://store.playstation.com/login.gvm Pamiętaj że po 3 nieudanych próbach blokują dodawanie karty do konta na 24h Czasem także jak nie masz środków na koncie to nie możesz dodać karty (ja z eKontem nie mam z tym problemu) To są tylko prawdopodobne powody które w tej chwili przychodzą mi do głowy - powodzenia [quote name='mikro' date='31 August 2009 - 06:19 PM' timesta Edytowane 5 września 2009 przez Kyo Cytuj
mikro 48 Opublikowano 4 września 2009 Opublikowano 4 września 2009 Dzięki wszystkim za pomoc Spróbowałem jeszcze raz po tych 24h i o dziwo załapała Cytuj
pilot 0 Opublikowano 9 września 2009 Opublikowano 9 września 2009 Orientuje się ktoś, czy na angielskich Playstation Network Card będzie można kupować w PSS Pl? Z góry dziękuje za odpowiedź! Cytuj
Taikun 60 Opublikowano 9 września 2009 Opublikowano 9 września 2009 Kolega ostatnio kupował przy pomocy USA karty Cytuj
pilot 0 Opublikowano 9 września 2009 Opublikowano 9 września 2009 Kolega ostatnio kupował przy pomocy USA karty Dziękuję za szybką odpowiedz! Pozdrawiam! Cytuj
gianbuffon 11 Opublikowano 12 września 2009 Opublikowano 12 września 2009 moglby mi ktos polecic jakas karte, zeby moc kupowac w PSN? zastanawiam sie nad mbank, skok i lucas. tylko, zeby nie bylo zadnych kosztow bede bardzo wdzieczny za pomoc Cytuj
mikro 48 Opublikowano 13 września 2009 Opublikowano 13 września 2009 moglby mi ktos polecic jakas karte, zeby moc kupowac w PSN? zastanawiam sie nad mbank, skok i lucas. tylko, zeby nie bylo zadnych kosztow bede bardzo wdzieczny za pomoc Ja jak wyżej pisałem mam karte w mBanku. Zwykła izzyKarta, za którą się nic nie płaci. Na początku miałem problemy ale to przez to, że wpisywałem dane adresowe inne niż na umowie:). Jedyne co musisz zrobić to zadzwonic na mLinie i aktywować płatności internetowe. No i za prowadzenie konta też nie płacisz nic (jest ubezpieczenie za 1,70zł na miesiąc, ale nie trzeba go płacić). Z innymi kartami nie miałem doczynienia więc nie wiem pozdro Cytuj
gianbuffon 11 Opublikowano 13 września 2009 Opublikowano 13 września 2009 (edytowane) ale izzykonto, to jest chyba do 18 roku zycia. ja mam 20... wiec mam brac eKonto? na stronie widze, ze jest sama karta wirtualna eKonto i rachunek osobisty eKonto. czym to sie rozni? Edytowane 13 września 2009 przez gianbuffon Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 14 września 2009 Opublikowano 14 września 2009 Ja mam eKonto. bierz spokojnie. Wszystko śmiga, do tego mam kartę wirtualną do zakupów w USA i ogóle w całym wszechświecie. Cytuj
gianbuffon 11 Opublikowano 14 września 2009 Opublikowano 14 września 2009 na innym forum pisza, ze maja eKONTO w mbanku i nie moga kupowac w PSS to jak to jest? ja juz zlozylem wniosek o eKONTO z eKARTA i dodatkowo wzialem karte debetowa VISA Electron. wiec bede mogl kupowac? dzieki! Cytuj
Gość Opublikowano 14 września 2009 Opublikowano 14 września 2009 Można. Mam eKartę - korzystam. W PL i w USiA. Nigdzie nie ma problemów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi