Opublikowano 20 grudnia 201014 l Kupujący podaje Ci hasło do konta PSN na którym kupił tą gierkę, a Ty potem sobie spokojnie ściągasz :]
Opublikowano 21 grudnia 201014 l Kupujący podaje Ci hasło do konta PSN na którym kupił tą gierkę, a Ty potem sobie spokojnie ściągasz :] To ja tez glupie pytanie zadam:) jak juz ja sciagne to czy bede mogl grac tylko z udostepnionego konta czy ze swojego tez? nie chcialbym np tracic statow z bc gdybym musial zaczynac grac na nowym koncie.
Opublikowano 21 grudnia 201014 l Możesz grać we wszystko na swoim głównym koncie. Dwie osoby nie mogą być zalogowane jednoczesnie na to samo konto.
Opublikowano 21 grudnia 201014 l Musisz tylko założyć nowego usera PS Store 22.12.2010 http://www.ppe.pl/news-4711-PS_Store_22122010.html Masa świetnych dem Edytowane 22 grudnia 201014 l przez Square
Opublikowano 25 grudnia 201014 l Jest tego wszystkiego masa i nie chce mi się szukać więc zapytam tutaj i proszę o krótką oraz konkretną odpowiedź. Chcę założyć konto w mbanku, czy jak wybiorę kartę MasterCard to będe mógł bez problemu robić transakcje na PSStore oraz płacić przez Paypal?
Opublikowano 26 grudnia 201014 l Jest tego wszystkiego masa i nie chce mi się szukać więc zapytam tutaj i proszę o krótką oraz konkretną odpowiedź. Chcę założyć konto w mbanku, czy jak wybiorę kartę MasterCard to będe mógł bez problemu robić transakcje na PSStore oraz płacić przez Paypal? Jak już zalozysz konto w mBanku, to ja polecam darmowa eKarte do płatności w internecie. Korzystam z niej w ramach Paypal, PSN, i wielu, bardzo wielu innych płatności online. A ze samodzielnie regulujesz sobie ile kasy masz na karcie, Twoje finanse są bezpieczne.
Opublikowano 29 grudnia 201014 l ej o tej godiznie juz dawno powinna byc aktualizacja amerykanskiego PSS a z tego co widze to nie ma nic nowego, na ps3blog też nie ma spisu nowych rzeczy, wtf?
Opublikowano 29 grudnia 201014 l ej o tej godiznie juz dawno powinna byc aktualizacja amerykanskiego PSS a z tego co widze to nie ma nic nowego, na ps3blog też nie ma spisu nowych rzeczy, wtf? @Yano - w zeszłym tygodniu była "bycza" aktualizacja, w tym tygodniu ponoć ma nie być w ogóle
Opublikowano 29 grudnia 201014 l kurde to prawda że poprzednio była mocna rzecz i fajne demka, ale bez przesady , jaja sobie z nas robią na europjskim tez nic nie bedzie?
Opublikowano 29 grudnia 201014 l Szykujemy większą zrzutę z kumplami. Chcemy kupić 4 zdrapki za 100 zł. Jednak tytuły, na które chcemy się zrzucić kosztują łącznie 401 zł. Czy można dorzucić z karty płatniczej pozostałe 1 zł? A może można przelać z jakiegoś innego konta PSNowego?
Opublikowano 29 grudnia 201014 l Nie, nie można przelać z innego konta. Będziecie musieli załadować konto dodatkowo za 20zł - takie jest minimum jakie PSS "pobiera" z kart.
Opublikowano 29 grudnia 201014 l Ok. Dzięki za szybką odpowiedź. Zdecydowaliśmy jednak zrezygnować z Alien Breed i zostawić 33 zł na koncie na coś innego teraz, bądź za jakiś czas.
Opublikowano 4 stycznia 201114 l Ja mam takie pytanie ad prędkości z jaką się ściąga stuff z psn. Ostatnio sporo pobieram(wyprzedzam pytanie, mam 10mb) i zauważyłem,że ściąganie nie dochodzi nawet czasami do 200 kb/s, czasem jest szybciej. Powiedzcie-norma? Serwery sony są tak wolne,że nie mogą full łącza mi pociągnąć czy problem leży po mojej stronie?
Opublikowano 5 stycznia 201114 l ja mam 20mb łącze i zawsze mam maks łącza wykorzystywane gdy ściągam z PL czy Kanadyjskiego sklepu, wolniej idzie mi z JP. Dodam, że mam PS3 kablem podłączone do Routera, a ty?
Opublikowano 5 stycznia 201114 l PS Store 5.01.2011: http://www.ppe.pl/news-4919-PS_Store_5012011.html Borderlands
Opublikowano 6 stycznia 201114 l ja mam 20mb łącze i zawsze mam maks łącza wykorzystywane gdy ściągam z PL czy Kanadyjskiego sklepu, wolniej idzie mi z JP. Dodam, że mam PS3 kablem podłączone do Routera, a ty? Też mam kablem do routera. Teraz np z rana ściągało full łączem, widocznie mam niefart bo jak mi zależy to się wlecze.
Opublikowano 6 stycznia 201114 l Hello, mam małe pytanie związane z płaceniem. Słyszałem sporo o "karcie przedpłaconej" z banku ing, chciałem jutro się tam przejść i sobie zakupić. Ale mógłby mnie ktoś bardzej oświecić, jeśli chodzi o tą kartę. Nie mam konta w ing i nie chcę zakładać, mam w innym banku, dadzą mi karte bez problemu i będę mógł jej używać bez problemu? Czy jeśli będe chciał kupić coś, co kosztuje 14 zł, to mam na tą karte przedpłaconą przelać równe 14 zł czy troche więcej?
Opublikowano 6 stycznia 201114 l Co do karty to nie pomogę, ale jeżeli będziesz chciał coś kupić za 14 złociszy to musisz przelać 20 PLN bo takie jest minimalne doładwanie na PSS.
Opublikowano 6 stycznia 201114 l nie no, jak płaci się kartą za coś bezpośrednio to ci ściąga chyba z karty tyle ile trzeba... chyba że czegoś nie wiem
Opublikowano 6 stycznia 201114 l Nie, minimalna kwota do ściągnięcia z karty to 20 zł. Jak kupisz coś za 10 zł to ściągnie 20 i 10 zostanie w portfelu PSS. Edytowane 6 stycznia 201114 l przez SzczurekPB
Opublikowano 6 stycznia 201114 l Taka jest poprostu zasada na PSS. Jeżeli masz konto w innym banku to nalepiej załatwić sobie w nim karte do płatności w necie.
Opublikowano 6 stycznia 201114 l aha, to wielkie dzieki bo do tychczas po prostu prosiłem kogoś żeby mi portfel doładowywał za 20 - 40 zł, więc niech lepiej tak pozostanie
Opublikowano 7 stycznia 201114 l Nie, minimalna kwota do ściągnięcia z karty to 20 zł. Jak kupisz coś za 10 zł to ściągnie 20 i 10 zostanie w portfelu PSS. nie no bez jaj - kupiłem już dawno temu Castle Crashers i napisało teoretycznie, że ściągnie minimum, ale kartę obciążyło tylko na kwotę gry a w portfelu jest zero
Opublikowano 7 stycznia 201114 l Jak kupujemy jakąś grę, która kosztuje więcej niż 2 dychy to można doładować portfel taką kwotą ile mamy płacić. Przykład: kupujemy Dead Nation (47zł) i tyle właśnie nam weźmie z konta. Jeżeli kupuje coś za powiedzmy 14zł, to ściąga nam 20PLN, i 6zł zostaje w portfelu na potem. Co do Castle Crashers, to ta pozycja kosztuje chyba więcej niż 20 złociszy.