Square 8 710 Opublikowano 5 czerwca 2011 Opublikowano 5 czerwca 2011 Używałeś zdrapki przeznaczonej na rynek US ? Jeżeli tak to jaki masz komunkat ? Jeżeli jesteś pewny że nie została wykrzystana to skontaktuj się ze sklepem w którym kupileś. Cytuj
damian_s 0 Opublikowano 5 czerwca 2011 Opublikowano 5 czerwca 2011 Witam Mam problem z gra Hustle King od roku gralem bez problemowo. Od 2 miesiecy nie gralem, Wiec dzis wlaczam a przy uruchamianiu informacja ze: "aby uzyskac dostep do tego materialu, nalezy odnowic licencja w PPS i odsyla mnie do slkepiku. O co chodzi bo nieman pojecia. Gra byla zakupiona z konta od kuzyna. Wczoraj kupilem dodatek snookera z mojego konta ale na konsoli kuzyna. On gra bez problemowo. A u mnie cos nie tak. Zgory dzieki za pomoc. PS. sory za pisownie, pisze z PS3. Cytuj
wirusek 1 Opublikowano 5 czerwca 2011 Opublikowano 5 czerwca 2011 za nic w świecie nie mogę ściągnąć gierek za free, naciskam na button pss welcom back i nic się nie dzieje:( Jak cholera te gry ściągnąć? Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 5 czerwca 2011 Opublikowano 5 czerwca 2011 Witam Mam problem z gra Hustle King od roku gralem bez problemowo. Od 2 miesiecy nie gralem, Wiec dzis wlaczam a przy uruchamianiu informacja ze: "aby uzyskac dostep do tego materialu, nalezy odnowic licencja w PPS i odsyla mnie do slkepiku. O co chodzi bo nieman pojecia. Gra byla zakupiona z konta od kuzyna. Wczoraj kupilem dodatek snookera z mojego konta ale na konsoli kuzyna. On gra bez problemowo. A u mnie cos nie tak. Zgory dzieki za pomoc. PS. sory za pisownie, pisze z PS3. Masz na konsoli konto z którego ściągałeś gre ? Cytuj
wirusek 1 Opublikowano 5 czerwca 2011 Opublikowano 5 czerwca 2011 Nie, załączyłem usługę playstation plus, ale nie mogę wejść na pss welcom ani na , button z tymi wypisanymi 5 grami. Cytuj
darkknight 54 Opublikowano 5 czerwca 2011 Opublikowano 5 czerwca 2011 Po zalogowaniu : 1-Account Management 2-Transaction Managment 3-Services list 4-PSN promotions Tam powinny byc te gry. 2 Cytuj
wirusek 1 Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 Po zalogowaniu : 1-Account Management 2-Transaction Managment 3-Services list 4-PSN promotions Tam powinny byc te gry. Dzięki. Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 8 czerwca 2011 Opublikowano 8 czerwca 2011 (edytowane) Dzisiaj pojawił się update w sklepiku a trochę się pogubiłem w tym. Rozumiem, że teraz normalnie będą już updajty jak przed awarią w te same dni? Tyle, że między updejtami będą wrzucać zaległy stuff? Przy okazji nie wiem czy było to przed awarią ale teraz można sobie podejrzeć (preview) dynamic theme. Edytowane 8 czerwca 2011 przez SłupekPL Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 8 czerwca 2011 Opublikowano 8 czerwca 2011 Przy niektórych się dało przy niektórych nie, oczywiście tych na "nie" było więcej. Cytuj
Lukas_AT 1 209 Opublikowano 8 czerwca 2011 Opublikowano 8 czerwca 2011 (edytowane) Czy Wy też możecie pobrać tylko jedną grę z Welcome Back? Pobrałem Dead Nation, ale drugiej już nie mogę. O co chodzi? Miały być przecież dwie gry. W wybór darmowych pozycji nie mogę wejść, tylko w PS Plus. @down: dzięki, wybaczcie, że nie chciało mi się spojrzeć na wcześniejsze posty. Edytowane 9 czerwca 2011 przez Lukas_AT 1 Cytuj
Neo3016 8 Opublikowano 9 czerwca 2011 Opublikowano 9 czerwca 2011 Ponoc awki kupione w PSS na innym koncie (lecz na tej samej konsoli) mozna je uzywac na swoim glownym profilu.Pobralem 2 awatary z US PSS zeby sprawdzic i nici,nie mam ich wogole na glownym koncie.Te konta musza byc w tej samej strefie (US-US , EU-EU) czy ja cos musze jeszcze ustawic? Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 9 czerwca 2011 Opublikowano 9 czerwca 2011 Avatary są dostępne tylko na tym koncie na którym zostały kupione. Cytuj
Lukas_AT 1 209 Opublikowano 11 czerwca 2011 Opublikowano 11 czerwca 2011 Po zalogowaniu : 1-Account Management 2-Transaction Managment 3-Services list 4-PSN promotions Tam powinny byc te gry. Tak zrobiłem w końcu, ale wcześniej dałem radę pobrać jedną grę z PS Store. Gdy wszedłem w PSN promotions, miałem do wyboru dwie gry do pobrania mimo, że ściągnąłem już jedną wcześniej. Poza tym jeszcze dwie pobrałem z amerykańskiego PS Store, czyli razem 5 gier za free. Plus Burnout Paradise z PS Plus, czyli razem 6 gier za darmo. Cytuj
metalcoola 178 Opublikowano 11 czerwca 2011 Opublikowano 11 czerwca 2011 Mam problem z kartą kredytową,próbowałem kupić SSFIV AE,i wyświetliła się informacja,Your Credit Card is not valid,wszedłem na konto,i ponownie wpisałem informacje z karty,i wyświetla The credit card information cannot be updated,try again few days later :confused: Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 12 czerwca 2011 Opublikowano 12 czerwca 2011 Musiz poczekać 24h godziny zanim spróbujesz dodać ponownie karte. Po trzech nieudanych próbach trzeba czekać. Cytuj
Ed Hunter 28 Opublikowano 12 czerwca 2011 Opublikowano 12 czerwca 2011 witam już na poprzedniej stronei był problem poruszany, ale ponowie bo przepadł bez echa... znalazłem w special offers pierwsze dwie części assassins creed za 9,99$, tyle, że... nie mogę doładować konta US. odrzuca mi 3 różne karty, z czego z dwóch już kiedyś korzystałem. albo error 8xxx albo komunikat ze nie udało się doładować portfela... miał ktoś podobny problem? a może komuś udało się to pokonać? Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 12 czerwca 2011 Opublikowano 12 czerwca 2011 (edytowane) PSS US nie akceptuje polskich kart od ktoregoś tam FW. Pozostają kart zdrapki. Edytowane 13 czerwca 2011 przez Square bo tak Cytuj
Ed Hunter 28 Opublikowano 13 czerwca 2011 Opublikowano 13 czerwca 2011 a znasz może jakiś sklep gdzie można kupić sam kod? bez wysyłania pudła? Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 13 czerwca 2011 Opublikowano 13 czerwca 2011 http://xboxonline77.pl chyba najlepszą cenę ma. A tak to jeszcze można je znaleźć na Allegro / ebay. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 13 czerwca 2011 Opublikowano 13 czerwca 2011 Wiadomo coś na temat japońskiego store? Kiedy ma ruszyć? Cytuj
Luk248 104 Opublikowano 16 czerwca 2011 Opublikowano 16 czerwca 2011 Czy kupując kartę zdrapkę w Niemczech mogę doładować polskie konto w PS Store? Cytuj
maciucha 11 649 Opublikowano 16 czerwca 2011 Opublikowano 16 czerwca 2011 No jeśli kupisz kartę, któa doładuje konto w złotówkach to chyba oczywiste że tak. Jeśli kupisz w ojro to niby jak miało by ci to przeliczyc :potter: ? Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 19 czerwca 2011 Opublikowano 19 czerwca 2011 Po awarii PSN przestalo mi łapać karte, ma ktos podobny problem ? Mam karte z Inteligo, wczesniej nie mialem problemow a teraz mi jej nie akceptuje jak chce dodac kase. Dziwne jest to ze złotówke przy autoryzacji mi pobiera a pozniej wyskakuje ze nie mozna dodac kasy. Ktos wie oco chodzi ? Cytuj
Nonname 71 Opublikowano 19 czerwca 2011 Opublikowano 19 czerwca 2011 Tez tak mam z tym że mam całkowicie nową karte i po awarii juz raz dokonałem zakupu.Kiedys ze starą kartą też tak miałem i ,,przeszło'' samo po jakichś 2 miesiacach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi