chlewik12 24 Opublikowano 20 czerwca 2011 Opublikowano 20 czerwca 2011 działa już japoński psstore? Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 22 czerwca 2011 Opublikowano 22 czerwca 2011 Czy jeśli będę miał kod do DLC np. do inFamous 2 z włoskiej czy jakiejkolwiek innej edycji to czy po wpisaniu w PL PSS mi on zadziała? Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 22 czerwca 2011 Opublikowano 22 czerwca 2011 (edytowane) Wersja US nie przejdzie na EU/PL (i odwrotnie), wydaje mi się że IT też nie będzie działać (chociaż teoretycznie powinna). Należy tylko pamiętać aby gra była z tego samego regionu co DLC. Edytowane 22 czerwca 2011 przez Square Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 22 czerwca 2011 Opublikowano 22 czerwca 2011 No właśnie... z RDR nie było problemów ale tam te kody się wpisywało w grze (wewnętrzne kody Rockstar) a tutaj mamy do czynienia nie dość że z wersjami językowymi gier z tego samego regionu to jeszcze był by to typowy Redeem Code... Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 22 czerwca 2011 Opublikowano 22 czerwca 2011 inFamous to gra od SCE to może napisz do Sony Poland i Ci wymienią kod na polski :potter: Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 22 czerwca 2011 Opublikowano 22 czerwca 2011 (edytowane) No właśnie dzwoniłem - nie wymienią i nie będą mieli możliwości weryfikacji kodu (jeśli jest np. przeznaczony tylko na rynek włoski, niemiecki itp.). Na infolinii nie wiedzieli do końca jak to jest ponieważ pojawiła się teraz regionalizacja i dane kody mogą tylko działać w danych (np. kilku) krajach w UE... Thx anyway za odpowiedzi P.S. Zatem kupienie/dostanie w PL jakiegoś premierowego DLC do iF2 graniczyć będzie z cudem xD Edytowane 22 czerwca 2011 przez Kyo Cytuj
saptis 620 Opublikowano 23 czerwca 2011 Opublikowano 23 czerwca 2011 Mam konto na Japonie, ale nie moge sie dostac na Store. Jak trzeba bylo to zmienilem haslo, loguje mi sie do samego PSN, ale na Store nie da sie wejsc, nie wiem co jest grane. Jakis czas temu myslalem, ze moze nie uruchomili tam jeszcze Store, ale teraz to juz pewnie dziala. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 28 czerwca 2011 Opublikowano 28 czerwca 2011 Do kiedy jest promocja na Undead Nightmare? Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 29 czerwca 2011 Opublikowano 29 czerwca 2011 Wiadomo do kiedy można skorzystać z Welcome Back? Bo na razie mi się nie śpieszy, ale też nie chcę żeby mi to przepadło. Cytuj
keetiv 5 Opublikowano 29 czerwca 2011 Opublikowano 29 czerwca 2011 kupował już ktoś z Was kody US na xboxonline77.pl? Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 29 czerwca 2011 Opublikowano 29 czerwca 2011 Kilkanaście postów wcześniej jest polecana ta strona, więc możesz śmiało kupować. Cytuj
ArturNOW 7 Opublikowano 30 czerwca 2011 Autor Opublikowano 30 czerwca 2011 (edytowane) Znów PS Store mnie irytuję. Chcę kupić coś w nim za pomocą karty kredytowej. A ten ich system zamiast pozwolić mi kupić, chce do portfela dodać ileś kasy, za to kupić, aby w portfelu coś zostało. Obecnie w Portfelu mam całe 0, i to mi się podoba. Czy to normalne? Sorka. Poszukałem i znalazłem, że jak poniżej 20zł się kupuje to zawsze doładowuje do portfela, a chciałem kupić Braida w promocji :-) Edytowane 30 czerwca 2011 przez ArturNOW Cytuj
bartek-brt 0 Opublikowano 11 lipca 2011 Opublikowano 11 lipca 2011 Mam jakiś błąd HTTP CODE 403 w momencie kiedy chce ściągnąć coś z download list, wiecie może o co chodzi? Cytuj
Jazdaone 3 Opublikowano 12 lipca 2011 Opublikowano 12 lipca 2011 Wiadomo do kiedy można skorzystać z Welcome Back? Bo na razie mi się nie śpieszy, ale też nie chcę żeby mi to przepadło. w regulaminie jest napisane ze jest na to 30dni liczac od dnia kiedy moznabylo pierwszys raz sciagnac darmowe gierki. Cytuj
__bercik07 202 Opublikowano 13 lipca 2011 Opublikowano 13 lipca 2011 Witam, Spotkałem się dzisiaj z dziwnym problemem, mianowicie zdezaktywowałem u siebie slot z gra Tomb Raider: GOL w celu podzielenia się z sąsiadem. Ku mojemu zdziwieniu konsola u niego poinformowała mnie, ze wszystkie sloty są zajęte. Wróciłem wiec szybko do domu i okazało się, ze slot był jednak wolny bo ja bez problemu aktywowałem grę. Orientuje się ktoś gdzie może leżeć problem ? Kolega ma najnowszy soft 3.66 Cytuj
orzel 2 Opublikowano 13 lipca 2011 Opublikowano 13 lipca 2011 Mam takie pytanie z kategorii tych głupich.Czy da rade załadowac amerykański psn kodem doładowującym zakupionym w Polsce? Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 13 lipca 2011 Opublikowano 13 lipca 2011 Tak da się. Jak kupisz kod przeznaczony na rynek US Cytuj
flubin69 0 Opublikowano 15 lipca 2011 Opublikowano 15 lipca 2011 (edytowane) Mam pytanie miałem konto na PSN przed jego prawie 2 miesięczną awarią, przez kilka mies. nie używałem playstation 3 teraz kiedy do niego wróciłem okazuje się że SONY chce wynagrodzić mi "niemożność korzystania z Plastation Network za pomocą akcji "Welcome Back" Niestety nie umiem się do niego dostać aby pobrać darmowe gry, nie mam dużych umiejętności w korzystaniu z PSS ;] Będę wdzięczny jeśli ktoś wskaże mi właściwą drogę. Z góry dziękuję ;] Kilka postów wyżej masz odpowiedź, już za późno. /Square Chłamstwo! Ale cóż... życie ;[ Ja to mam pecha... Jest jakikolwiek inny sposób aby wykorzystać Welcome Back? Edytowane 16 lipca 2011 przez flubin69 Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 22 lipca 2011 Opublikowano 22 lipca 2011 Wybrałem sobie w pierwszych dniach lipca (ostatnie dni programu Welcome Back) PlayStation Plus z nadzieją, że będę mógł skorzystać z oferty PS+ przewidzianej na lipiec. No i teraz widzę, że z okazji rocznicy PS+ są zniżki na Deathspanka, na NHL Arcade itp. Chciałem zakupić, wraz z Limbo po niższej cenie, ale liczy mi wszystko po normalnej cenie. A przy moim avatarze nadal mam znaczek Plusa, więc teoretycznie jestem członkiem PS+, ale nie mogę skorzystać z nowych promocji - nadal do ściągnięcia mam tylko full wersję Burnouta oraz Magic the Gathering... Rozumiem, że to celowe działanie Sony i mogę skorzystać tylko z promocji z czerwcowego PS+ i nic za bardzo nie mogę zrobić? Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 22 lipca 2011 Opublikowano 22 lipca 2011 Dokładnie tak, była mowa o tym że WB zaoferuje tylko dostęp do czerwca. Cytuj
IslandClaws 0 Opublikowano 23 lipca 2011 Opublikowano 23 lipca 2011 Assasin's Creed z PSStore posiada wersje PL (dubbing) ? Cytuj
xMAFIA_PLxMICHAL 46 Opublikowano 29 lipca 2011 Opublikowano 29 lipca 2011 witam na portalu aukcyjnym ludzie sprzedają karty 50 usd po około 95 PLN czyli kurs za 1 USD = 1,88 PLN jak to możliwe że oni jeszcze na tej transakcji zarabiają ? Cytuj
A.L.I 9 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Opublikowano 4 sierpnia 2011 (edytowane) Niech mi ktoś wyjaśni. Chce zrobić składke na pss, mam karte, a można wpłacać tylko pełne kwoty np. 20, 200 itp. potrzebuje tam wpłacić 209. Czy 11zł które mi zostanie da rade jakoś zwrócić na konto karty? EDIT: Nvm juz wiem ze jak podam dane do karty na konto to przy zakupie odejmie mi tylko tyle z konta karty ile trzeba. Edytowane 4 sierpnia 2011 przez A.L.I Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi