MichAelis 5 618 Opublikowano 28 listopada 2012 Opublikowano 28 listopada 2012 Tak Online pass + te misjeDLC. Gra jest na USA. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 28 listopada 2012 Opublikowano 28 listopada 2012 Sprawdź czy BLES (czy jakie tam oznaczenie mają w USA) jest taki sam. Jak tak to zadziała. Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 1 grudnia 2012 Opublikowano 1 grudnia 2012 Nie wiedziałem gdzie to pytanie zadać Otóż jak mam jedną kartę podpięta(bzwbk) pod PS STORE to mogą ją usnąć i bez żadnych problemów podpiąć moją drugą kartę(mbank)? Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 1 grudnia 2012 Opublikowano 1 grudnia 2012 Tak, ja wymieniałem na zmianę płacę 3 kartami i zawsze działa bez problemu. Cytuj
Olsen 60 Opublikowano 5 grudnia 2012 Opublikowano 5 grudnia 2012 Czy wie ktoś jakie będą następne oferty w tej świątecznej promocji? Widziałem gdzieś, że ludzie wiedzą co bedzie już wkrótce, tylkp nie wiem gdzie to było. Koles trafnie wytypował tokyo jungle na dziś, a na ostatni dzień podobno ma być coś związanego z far cry. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 5 grudnia 2012 Opublikowano 5 grudnia 2012 Czy wie ktoś jakie będą następne oferty w tej świątecznej promocji? Widziałem gdzieś, że ludzie wiedzą co bedzie już wkrótce, tylkp nie wiem gdzie to było. Koles trafnie wytypował tokyo jungle na dziś, a na ostatni dzień podobno ma być coś związanego z far cry. W ps store masz zakladke 12 deal of chirstmas i sa tam ksztalty zamazane. Wiekszosc jest prosta do zgadniecia, Cytuj
grabipl 150 Opublikowano 5 grudnia 2012 Opublikowano 5 grudnia 2012 (edytowane) podobno można wywnioskować z obrazka z pss w zakładce 12 Christmas Deal(info od zaq123456), ponadto na na europejskim blogu sony kolesie wydedukowali tak: #4 One Piece Pirate Warriors #5 Sleeping Dogs #6 MOH: Warfighter #7 NBA2K13 #8 Most Wanted 2 (not sure, generic car so could be any race game) #9 LBP Karting #10 Unfinished Swan #11 Hitman Absolution #12 Far Cry 3 o, zaq był ciut szybszy:) Edytowane 5 grudnia 2012 przez grabipl Cytuj
MEVEK 3 549 Opublikowano 5 grudnia 2012 Opublikowano 5 grudnia 2012 (edytowane) myślę, ze tu jest odpowiednie miejsce na to pytanie, wiec pytam.. jeżeli mam kilka konsol na jamie, które nalezą tylko do mnie, ale sony może o tym nie wiedzieć i wziąć mnie, za oprycha, który kupuje gry, za pomocą składek z innymi użytkownikami i tu robi sie gorąco... czy ktoś juz został pokarany, za takie przewinienie, a jesli tak to w jakiej formie? czy te składki w ogóle sa pewne i jak to działa ? pytam bo kumpel kupuje pleya i moze w przyszlosci bede chial z tej opcji skorzystac, ale nie wiem, czy warto tak na dluzsza mete? o siebie sie nie boje, bo to w koncu moje konsolki, ale tak na przyszlosc Edytowane 6 grudnia 2012 przez MEVEK Cytuj
saptis 620 Opublikowano 6 grudnia 2012 Opublikowano 6 grudnia 2012 Nie moge sie przyzwyczaic do tego nowego PSS, wszystko jest utrudnione - pobieranie zwyklego dema trwa bardzo dlugo bo trzeba dodac do koszyka, pozniej checkout i dopiero potwierdzenie pobierania. Do tego calosc laduje sie bardzo dlugo, mialem nadzieje, ze to poprawia, ale nadal trzeba czekac dlugo po uruchomieniu zanim sie zaladuje. Cytuj
adamst85 96 Opublikowano 6 grudnia 2012 Opublikowano 6 grudnia 2012 Ten nowy sklep mnie wkur.wia strasznie. Dla siostrzeńca chce znależć wszystkie stoły do Zen Pinball 2 (nawet te z marvela czy zena 1) i ciuuul ciągle wersje Vita znajduje albo niedostępne. Wyszukiwarka z dupy a przy Zen pinball 2 jako dodatki bodajże 2 rzeczy... Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 6 grudnia 2012 Opublikowano 6 grudnia 2012 Ten nowy sklep mnie wkur.wia strasznie. Dla siostrzeńca chce znależć wszystkie stoły do Zen Pinball 2 (nawet te z marvela czy zena 1) i ciuuul ciągle wersje Vita znajduje albo niedostępne. Wyszukiwarka z dupy a przy Zen pinball 2 jako dodatki bodajże 2 rzeczy... Do Zen pinball 2 musisz sciagac stoły z poziomu gry, wchodzac najpierw w wersje trial danego stolu - jest tam opcja kupna pelnej wersji ktora automatycznie otworzy ci PS store z danym stolem. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 6 grudnia 2012 Opublikowano 6 grudnia 2012 Powinni dac opcje wyboru wersji sklepu po zmianie layoutu bo ja zdecydowanie wole ten stary, byl przynajmniej szybki i co najwazniejsze mozna bylo wszystko bez problemu znalezc. Cytuj
humanno 201 Opublikowano 6 grudnia 2012 Opublikowano 6 grudnia 2012 chyba jeszcze nie czytalem pozytywnej opinii o nowym pss, powinni chyba wziąć sobie do serca opinie użytkowników. Dla mnie nowy pss to też kicha, dziala o wiele gorzej od starego, co to za ulepszenie? Chyba tylko wizualne. Cytuj
Pejas123 8 Opublikowano 6 grudnia 2012 Opublikowano 6 grudnia 2012 (edytowane) Chciałem sobie wykupić PS+ na święta, posiadam konto w UK, czy mogę płacić kartą z mbanku w psstore? Kiedyś (przed aferą z włamaniami na witrynę PSN) wszystko funkcjonowało na moim koncie i wszystkie zakupy szły z mojego konta w mbanku. Niestety już to nie działa i otrzymuje jakiś komunikat błędu. Wiecie o co chodzi? Komunikat: The funds could not be added to your wallet (56) Edytowane 6 grudnia 2012 przez Pejas123 Cytuj
saptis 620 Opublikowano 7 grudnia 2012 Opublikowano 7 grudnia 2012 W wybranym kraju na ktore jest zalozone konto musisz placic okreslona tam waluta, wiec w UK. zaplacisz tylko funciakami. Niestety nie mozna zmienic kraju rejestracji konta, wiec pozostaje tylko zalozenie innego. Mysle, ze mozna zrobic tak - jesli chcemy placic w zlotowach to gry kupowac na konto PL. zalozone wlasnie do kupowania, a grac na tym z UK. - dodam, ze nie sprawdzalem czy to dziala, ale w koncu przeciez mozna dzielic gry na wiecej niz jedno konto, wiec powinno byc ok. Niestety Sony nie przewidzialo opcji i nie wzielo pod uwage, ze wlasciciel konsoli moze sie przeprowadzic do innego kraju - fail. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 7 grudnia 2012 Opublikowano 7 grudnia 2012 Polskimi kartami można płacić w euro, dolcach, funtach itd. ale Sony zablokowało dawno temu używanie polskich kart w np. amerykańskim PSS. Nie wiem jak z angielskim sklepem, ale skoro Pejas pisze że kiedyś kupował tam normalnie to wnioskuje, że też są zablokowane (no chyba że nie miał funduszy na koncie). Jak chcesz płacić w złotówkach, to kupuj wszystko na polskim koncie, wiedz tylo że dodatki mogą nie działąc z grami kupionymi w UK (musi być ten sam BLES czy tam inne oznaczenie). Cytuj
Biały 55 Opublikowano 7 grudnia 2012 Opublikowano 7 grudnia 2012 (edytowane) Istnieje jakaś strona internetowa, na której można przeglądać zawartość europejskiego (a najlepiej polskiego) PSS`a, wraz z aktualnymi cenami? Nie mogę czegoś takiego znaleźć, a np. stron o aplikacjach na urządzenia Apple, świetnie aktualizowanych, jest multum. Nie mam po prostu czasu posługiwać się sklepem z poziomu konsoli - tragicznie jest zoptymalizowany, a wyszukiwarkę tworzyli chyba w 5 min. Z góry dzięki za pomoc! Edytowane 7 grudnia 2012 przez Biały Cytuj
_mike 318 Opublikowano 7 grudnia 2012 Opublikowano 7 grudnia 2012 Wystartował, chyba nawet dzisiaj, Web SEN Store (czyli PSS w przeglądarce): https://store.sonyentertainmentnetwork.com/ Ale słabo śmiga i nie chce mnie zalogować. Do tego autopobieranie jeszcze nie działa, na PS3 trzeba wybierać z Download List żeby coś pobrać. Cytuj
adi 189 Opublikowano 7 grudnia 2012 Opublikowano 7 grudnia 2012 chyba jeszcze nie czytalem pozytywnej opinii o nowym pss, powinni chyba wziąć sobie do serca opinie użytkowników. Dla mnie nowy pss to też kicha, dziala o wiele gorzej od starego, co to za ulepszenie? Chyba tylko wizualne. No przecież Mendrek uzasadnił,że nowy PSS jest super Cytuj
Pejas123 8 Opublikowano 7 grudnia 2012 Opublikowano 7 grudnia 2012 Mój błąd, faktycznie do zakupów kiedyś miałem drugie PL konto, a wszystkie trofea mam na UK, stąd też PL nie używałem( i zapomniałem o nim). Cóż tak sony traktuje klientów - kiedyś nie było PL do wyboru w psstore jeśli dobrze pamiętam więc człowiek był zmuszony do kombinowania podczas rejestracji wybierając inny kraj. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 Dzisiaj po raz pierwszy ściągnąłem coś ze sklepu (demo DMC) od momentu wprowadzenia nowej wersji i od początku do końca ściąganie leciało pełną prędkością. Poprawili ten aspekt czy był to po prostu jeden z lepszych momentów działania ? Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 Poprawili - już przy postatnim upie sklepu mi szło na maxa. Wcześniej też się ściągało z maksymalną prędkością jak nie dawało się do ściągania w tle - teraz z tego co widzę nie ma to znaczenia. Za to ten PSS chodzi tragicznie. Tak jak już wiele razy było wspomniane - prócz wyglądu to w nim nie poprawili a wręcz całą resztę spieprzyli. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 Lepiej późno niż wcale Szkoda, że nie można sobie wybrać w jakiej formie ma się sklepik odpalać, bo nowy zanim się włączy to ze stargo już wychodziłem, bo załączylem do ściągania to co chciałem, a teraz jeszcze się trzeba naklikać żeby coś zassać. Cytuj
adamst85 96 Opublikowano 10 grudnia 2012 Opublikowano 10 grudnia 2012 mam obie konsole i jak sobie porównam nowy dashboard 360 zintegrowany ze sklepem i jeszcze reklamy czy trailery filmów w tle lecą - i jak to śmiga na tym samym łączu. A póxniej wchodzę w sklep PSS - gdzie samo wejście to kilkadziesiąt sekund, i to mulenie i wyszukiwarka - no ranyyyyy a tam nawet żadnych filmów w tle nie ma ani nic. Szybkość obsługi, intuicyjność i wyszukiwarka (mogłaby być tylko, że ona nieraz ni cholere nie znajduje tego co chce) - to katastrofa. Sony zaszalało z Plusem ale i ze sklepem też tylko w drugą stronę. Cytuj
Stunik 1 402 Opublikowano 10 grudnia 2012 Opublikowano 10 grudnia 2012 Nie wiem o co wam chodzi może to przez zapełnione dyski bo ja mam łącze 2mb i sklep otwiera się 5-7 sekund a kupowanie itp chodzi płynnie... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi