ścierpła mi noga 74 Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 jak przedłużyć konto ps plus z portfela, mam tam 43 zł i chce wziąć na kolejny miesiąc. Pisze że do 28 lutego mam konto, ale nieda się dodać do koszyka, tylko wyskakuje żeby karte zarejestrować, ale nie chce tego robić, bo nawet niemam takiej która zadziała. Czy pobierze mi z konta po wygaśnięciu subskrybcji ? z portfela ? Czy 29 uda mi się kupić nową subskrybcje nic z tego nie kumam Cytuj Odnośnik do komentarza
Fuji 1 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 (edytowane) Zapewne pytanie padło, ale nie mogę znaleźć dokładnie tego czego szukam. Rozumiem, że ja kupie grę na US to działa mi ona na moim polskim koncie, tak? A jak to wygląda później z DLC. Musze je kupować na US, czy z polskiego sklepiku będą działać normalnie? Chcę kupić Assassina za 60 dolców bo jak patrze na 300zł to mnie oczy bolą. Edytowane 17 Kwietnia 2014 przez Fuji Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 DLC musi mieć ten sam kod BLES/BCES/itd. co gra, żeby śmigało, więc na 99,9% dodatek też musisz kupić w USS. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 (edytowane) Ktoś wie gdzie wcięło zakładkę z grami PSX/PS2, która wcześniej była normalnie dostępna w PS Store z poziomu konsoli?? EDIT: Bez jaj, w SCEP siedzą naprawdę kumaci ludzie :confused: Napisałem też do nich zapytanie, do działu pomocy i dostałem wyczerpująca odpowiedź: Raz na jakiś czas dokonujemy zmian w PlayStation Store, celem dostosowania usług do potrzeb i oczekiwań naszych użytkowników.Bardzo nam przykro jeżeli dokonane przez nas zmainy nie są satysfakcjonujące.W razie jakichkolwiek pytań proszę o ponowny kontkat. Czyli co? (pipi)? Nie wiem komu przeszkadzała zakładka z grami PSX/PS2. Po cholerę mieć listę gier pod ręką jak można się męczyć i je ręcznie wyszukiwać. Idiotyzm. :confused: EDIT2: Ja pierdzielę, co za pajace. Zapytałem zatem, czy zakładka z grami powróci i otrzymałem kolejną super odpowiedź: Jeżeli chodzi o zawartość PlayStation Store to zawiera on tylko wersje cyfrowe gier, a co za tym idzie gry na platformy PS ONE oraz PS2 nie są dostępne. Co za niekompetentni ludzie tam pracują Edytowane 22 Kwietnia 2014 przez Emtebe Cytuj Odnośnik do komentarza
QstomPL 83 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Przelalem 5 zeta, wszystko wpisalem i ciagle wyskakuje "nieprawidlowy numer karty" Niestety nie działają karty Visa Electron z BZWBK...już. Kiedyś szło bez problemu nawet na konto USA ale teraz już niestety nie. Maestro i Mastercard wchodzą jak złoto. Mam kartę MasterCard i za nic w świecie nie mogę nic kupić za jej pomocą z PS Store... Kupuję gry z Humble Bundle, GoG itd. wszystko śmiga, a na PS3 od dawien dawna, odkąd pamiętam zawsze problemy. Nie wiem coś źle wpisuję? Może ktoś powiedzieć jak to dokładnie zrobić Czytałem że wszystko wielką literą, że bez polskich znaków, potem że niby dokładnie tak jak w banku, a przecież w banku mam polskie znaki. A co np. z polem województwo jak mieszkam w wamińsko-mazurskim, też pewnie nie wiadomo jak pisać, a w banku nigdzie tego nie mam wpisanego. Paranoja jakaś, chcę dać im kasę a oni nie chcą jej przyjąć, nic tylko piracić Cytuj Odnośnik do komentarza
vip77 237 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 takie wybredne jest playstion. czesto ludzie wlasnie pisza ze gdzie indziej dziala a w pss niechce. jak dla mnie to te wszystkie ulice, miasta, wojewodztwa to sa niewazne, znaczy trzeba cos tam wpisac ale jak ma przejsc weryfikacje to z "glupotami" przejdzie. tu tylko tak na prawde chodzi o numer karty, date waznosci i kod CVV2 lub CVC2 ta karte masz kredytowa czy taka "zwykla" z banku? Cytuj Odnośnik do komentarza
QstomPL 83 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 "zwykła" z banku Cytuj Odnośnik do komentarza
QstomPL 83 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Adres email mam podany inny niż na koncie pod które chciałem podpiąć, nie wiem, może to to? Już się czepiam czegokolwiek ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Numer karty, imię, nazwisko i adres (ulica, miasto) oraz trzy cyfrowy kod. Więcej informacji nie trzeba podawać. Wpisujesz to co jest na karcie, bez polskich znaków. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Imię, nazwisko i adres - nie jest wymagane przy podawaniu danych.Ja tam wpisałem "abc" i poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 No to jeszcze łatwiej. A jest w ogóle do wyboru Master Card z listy? Może w tym problem. Cytuj Odnośnik do komentarza
vip77 237 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 jak dezaktywujesz na konsoli konto, to zadne gry zakupione z tego konta nie odpala sie @Square na pewno jest mastercard do wyboru @QstomPL taka zwykla karta dodawana do konta to raczej nie zadziala w pss, moze jakies platnosci internetowe trzeba wlaczyc czy cus (tak wiem ze w innych miejscach Ci dziala) zadzwon, odwiedz swoj bank cos sie moze dowiesz btw. ja polecam karte przedplacona, dziala bez problemu, udaje kredytowke i smiga jak ta lala Cytuj Odnośnik do komentarza
QstomPL 83 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 No nic, powalone to jest jakieś. Zostają zdrapki Cytuj Odnośnik do komentarza
kaz1115 426 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 panowie mam problem, mianowicie naszło mnie żeby kupić sobie residenta w promocji i wszystko pięknie potwierdziłem zakup i czekałem aż zatwierdzi ale wyskoczył błąd że chwilowo nie moge i żebym spróbował pózniej, spróbowałem za chwile i tym razem mi się udało, ale weszłem zaraz po tym na konto bankowe i okazuje się że pieniądze mi dwa razy pobrali z karty kredytowej. i tu moje pytanie czy można liczyć na zwrot tych niesłusznie pobranych pieniędzy ? Cytuj Odnośnik do komentarza
vip77 237 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 na pewno, przeciez tez musza widziec ze gra dwa razy kupiona. zadzwon jutro na infolinie i powiedz o co chodzi tel. 22 387 89 24 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 panowie mam problem, mianowicie naszło mnie żeby kupić sobie residenta w promocji i wszystko pięknie potwierdziłem zakup i czekałem aż zatwierdzi ale wyskoczył błąd że chwilowo nie moge i żebym spróbował pózniej, spróbowałem za chwile i tym razem mi się udało, ale weszłem zaraz po tym na konto bankowe i okazuje się że pieniądze mi dwa razy pobrali z karty kredytowej. i tu moje pytanie czy można liczyć na zwrot tych niesłusznie pobranych pieniędzy ? moj znajomy za taki myk dostał rekompensatę od sony. czyli sumując: zwrot kasy + wybor dowolnej gry za free(z tym, ze nie hitu z tego roku). pochwal sie, co tobie zaoferują 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Mi ku*wy kazali zapłacić 10zł za telefon. Taki bonus dostałem.Sony takie niedobre. Cytuj Odnośnik do komentarza
kaz1115 426 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 panowie mam problem, mianowicie naszło mnie żeby kupić sobie residenta w promocji i wszystko pięknie potwierdziłem zakup i czekałem aż zatwierdzi ale wyskoczył błąd że chwilowo nie moge i żebym spróbował pózniej, spróbowałem za chwile i tym razem mi się udało, ale weszłem zaraz po tym na konto bankowe i okazuje się że pieniądze mi dwa razy pobrali z karty kredytowej. i tu moje pytanie czy można liczyć na zwrot tych niesłusznie pobranych pieniędzy ? moj znajomy za taki myk dostał rekompensatę od sony. czyli sumując: zwrot kasy + wybor dowolnej gry za free(z tym, ze nie hitu z tego roku). pochwal sie, co tobie zaoferują koniec końców w ciągu 30 dni oddadzą mi pieniądze ale niestety żadnych bonusów nie przewidzieli dla mnie i mimo wszystko dobrze że mam darmowe połączenia bo troche zajeło dojście do tego że faktycznie było tak jak było. Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Jeszcze nic nie kupowałem z amerykańskiego sklepu, rozumiem że jak kupie gre, ściągne i zainstaluje, po przelogowaniu bede mogl w nia grac na koncie europejskim? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Tak, wszystko będzie działać pod warunkiem, że nie skasujesz konta z konsoli na którym kupiłeś grę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Uncharted 3 w singlu za free: http://lowcygier.pl/darmowe/uncharted-3-drakes-deception-single-player-dostepny-darmo/ Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Już nie działa, dodatkowo podobno usuwają grę z kont ludziom, którzy zdążyli to pobrać. W sumie to średnia okazja jeśli gra od dawna jest w europejskim PS+ jako stała gra . Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 (edytowane) Edit: nvm, juz mam. Edytowane 4 Czerwca 2014 przez Guernica Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Musisz utworzyć nowego użytkownika i na nim się zalogować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Robisz na konsoli nowego usera, przełączasz się na niego i tam na nowy adres email zakładasz konto na USA. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi