Skocz do zawartości

PS Store FAQ

ArturNOW

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Chcę zakupić DLC dostępne tylko na angielskim PS Store. Czy mogę skorzystać z karty ze zdrapką przeznaczoną na polski PS Store? A jeśli nie, to gdzie mogę zaopatrzyć się w kartę z kodami na angielską wersję sklepu? Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

Nie można.

Ja kody kupuję w jednym z tych 3 sklepów - poszukaj, może będą mieli:

inexus.pl
fabrykakluczy.pl
keye.pl

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Cześć,

Od czwartku nie działa mi PS Store. Już zdążyłem go odinstalować i zainstalować. Ktoś ma podobny problem ? U mnie to wygląda tak że konsola się zawiesza albo wchodzi do Store i po chwili wychodzi.

Pozdro

Opublikowano

Jak dzwoni się na infolinie PlayStation to nawet jest o tym komunikat (zdają sobie z tego sprawę).

Opublikowano

fw 2.0 do ps4 tez nie widac, a zawsze juz byly juz od rana dostepne wiec cos jest na rzeczy - od jakiegos czasu psn jest na skraju

edit - ok, 2.0 juz jest

Opublikowano

Ps store dziala. Sciaga jakiegos pacza 1.14 (czy cos takiego) i sie w koncu uruchamia. A to, ze chodzi jak ch.uj w beczce smoly to inna kwestia.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Wczoraj wygasla mi subskrypcja ps+. Zawsze mialem na rok, kupowalem kase pre-pad, doladowywalem portfel, kupowalem w sklepiku usluge na rok i dzialalo. Dzis chcialem kupic ps+ na miesiac za 27zl, w portfelu mam 70zl, proboje przez psn a mnie pytaja o jakies dane do karty kredytowej... O co biega? Nie moge normalnie kupic za kase w portfelu?

• 1 miesiąc temu...