Gość Kyo Opublikowano 6 września 2010 Opublikowano 6 września 2010 (edytowane) Ja mam takie pytanie... może nie trafne ale zapytać zawsze warto. Da się zmienić swój login konta pss ? Po prostu zmienić jego nazwę ? pozdr Nie rozumiem. Loginem jest e-mail to raz. A dwa nie ma loginu PSS (Playstation Store) tylko PSN (Playstation Network). Jeśli dobrze się domyślam chodzi Ci o nick - nie da się go zmienić. Edytowane 6 września 2010 przez Kyo Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 6 września 2010 Opublikowano 6 września 2010 Tak mozna zmienic maila. Cytuj
QTF 8 Opublikowano 8 września 2010 Opublikowano 8 września 2010 wiadomo jaki dzisiaj update w EU PSS? MAM Ku..wa nadzieje ze Castle Crushers w koncu sie pojawi u nas!! Cytuj
77rpm 32 Opublikowano 8 września 2010 Opublikowano 8 września 2010 Ja mam takie pytanie... może nie trafne ale zapytać zawsze warto. Da się zmienić swój login konta pss ? Po prostu zmienić jego nazwę ? pozdr Nie rozumiem. Loginem jest e-mail to raz. A dwa nie ma loginu PSS (Playstation Store) tylko PSN (Playstation Network). Jeśli dobrze się domyślam chodzi Ci o nick - nie da się go zmienić. Dziękuję - o to mi chodziło. pozdr ponownie Cytuj
sprite 1 784 Opublikowano 9 września 2010 Opublikowano 9 września 2010 wiadomo jaki dzisiaj update w EU PSS? MAM Ku..wa nadzieje ze Castle Crushers w koncu sie pojawi u nas!! PS Store 08.09: http://www.ppe.pl/news-2734-PS_Store_08092010.html Nie ma CC Cytuj
77rpm 32 Opublikowano 14 września 2010 Opublikowano 14 września 2010 A zapytam bo słyszałem przeróżne opinie. Kupując grę z PSS w 5 osób - te osoby są na stałe powiązane z tym kontem ? Czy np kupując grę nr 2 może ją pobrać np ja i zupełnie inne 4 osoby niż wcześniej ? Chyba że osoby są powiązane z kontem i już żadna inna osoba spoza tej piątki nic z tego konta nie będzie mogła pobrać. jak to jest ? Dziękuję za odp. Cytuj
TakeshiX 50 Opublikowano 14 września 2010 Opublikowano 14 września 2010 są powiązane z kontem i już żadna inna osoba spoza tej piątki nic płatnego/zakupionegoz tego konta nie będzie mogła pobrać... dopóki ktoś z tej 5tki nie zwolni jednego slota, poprzez dezaktywacje konta, blokując sobie możliwość uruchomienia wcześniej zakupionych gier na to konto. Cytuj
77rpm 32 Opublikowano 14 września 2010 Opublikowano 14 września 2010 Czyli kupując grę z innymi osobami jest potrzebne nowe konto tak ? C(pipi) to wygląda w takim razie... mogli zablokować po prostu do 5 pobrań. Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 14 września 2010 Opublikowano 14 września 2010 Ja pier.dole masz możliwość kupienia gry za 1/5 ceny i jeszcze Ci (pipi) mało. Zachowanie niektórych po prostu przechodzi ludzkie pojęcie. A tak swoją drogą to masz odpowiedni temat dotyczący sklepiku. Cytuj
77rpm 32 Opublikowano 14 września 2010 Opublikowano 14 września 2010 Nie marudzę - po prostu pytam. Dziwnym jest fakt posiadania 16 kont dla 16 gier - co gdy mi się skończą a do danej gierki będę chciał wrócić ? O kolejne pytanie - czy kasując konto i logując się na nie ponownie mogę pobrać starą gierkę ? Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 14 września 2010 Opublikowano 14 września 2010 (edytowane) Nie marudzę - po prostu pytam. Dziwnym jest fakt posiadania 16 kont dla 16 gier - co gdy mi się skończą a do danej gierki będę chciał wrócić ? O kolejne pytanie - czy kasując konto i logując się na nie ponownie mogę pobrać starą gierkę ? No to Ty jesteś dziwny że chcesz mieć 16 kont do 16 gier. Wątpię czy ktokolwiek na forum tak ma. I to Twój problem jak będziesz chciał do niej wrócić - jak napisał Grześ - niektórym w (pipi)e się już powoli przewraca... Co do pytania - tak, możesz usunąć konto, potem do niego się zalogować i ściągnąć grę tyle razy ile zechcesz... Edytowane 15 września 2010 przez Kyo Cytuj
QTF 8 Opublikowano 15 września 2010 Opublikowano 15 września 2010 a tak swoją droga z checią bym się dowiedział czy czy w końcu u nas pojawi się Castle Crushers na PSS...? Cytuj
sprite 1 784 Opublikowano 15 września 2010 Opublikowano 15 września 2010 a tak swoją droga z checią bym się dowiedział czy czy w końcu u nas pojawi się Castle Crushers na PSS...? Pojawić to pojawi się na pewno. Pytanie tylko kiedy? Cytuj
QTF 8 Opublikowano 15 września 2010 Opublikowano 15 września 2010 juz wiadomo ze napewno nie dzisiaj... (pipi) nie mam pytan do tych cwokow ktorzy przez 2 tyg nie potrafia odpowiednio zaktualizowac PSS. Cytuj
sprite 1 784 Opublikowano 22 września 2010 Opublikowano 22 września 2010 PS Store 22 09 http://www.ppe.pl/news-2972-PS_Store_22092010.html Nowy DeathSpank miażdży system. Castle Crashers znów się nie pojawiło. Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 22 października 2010 Opublikowano 22 października 2010 Czy przy zakupach ze składek w 5 osób, jest możliwość zalogowania się na to samo konto PSS w tym samym czasie, bez ryzyka bana? Czy można zalogować się, włączyć ściąganie gry, wylogować, a ściąganie nadal będzie leciało w tle? Pytam, bo zbliża się premiera God of War Collection, które zajmie ok. 12 GB i na niektórych łączach ściąganie może trochę potrwać. Lepiej (bezpieczniej) przekazać dane do konta następnej osobie po uprzednim ściągnięciu całości, czy można, tak jak wyżej, włączyć ściąganie i od razu dać konto drugiej osobie bez większego ryzyka? Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 22 października 2010 Opublikowano 22 października 2010 Możesz dać od razu dane następnej osobie. A w tym samym czasie nie da się aby dwie osoby były zalogowane, zawsze wywala tą pierwszą. Cytuj
schabek 5 330 Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 Jaki jest czas na ściągnięcie gry po dodaniu do listy pobieranych? Bo na liście pobieranych mam pare fajnych gierek ale mam słabego neta i wolno się ściągają. Dodałem je w lipcu i co jakiś czas ściągnę kilka, kilkanaście mega. Za nie cały rok kończy mi się umowa z tym dostawcą neta to sobie pościągam, a teraz pododaję do listy. Tylko nie wiem czy jest jakiś limit czasowy na ich ściągnięcie. Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 Nie ma chyba takiego limitu. Zciekawosci zapytam, jakiego masz neta i ile zajmuja te gry ? Cytuj
schabek 5 330 Opublikowano 24 października 2010 Opublikowano 24 października 2010 Niby jest 2mb ale rozsiane po trzech domach. Transfer przy pobieraniu na PS3 - 10-15kb/s. A gry to róznie. Od 600mb do 2-3gb. Ostatnio demo PES 2011 (1,6gb) ściągałem 3 noce ;/ Cytuj
dżar 166 Opublikowano 27 października 2010 Opublikowano 27 października 2010 Nie wiem czy temat dobry ale i tak się spytam. Mam kartę kredytową i to nią załatwiam praktycznie wszystkie zakupy na PSN jednak ostatnio wyskoczył mi zonk. Używałem jej zarówno na europejskim i us PSNie i było gyt, teraz chciałem z niej skorzystać znowu by zakupić dlc na us psn do blazblue(w euro nie ma bo gra jeszcze nie wyszła) i za cholere nie chce mi jej przetrawić(musiałem zakupić przez allegro kartę) wie ktoś o co kaman? Działało i nie działa. Cytuj
nemix 36 Opublikowano 27 października 2010 Opublikowano 27 października 2010 Zablokowali nam mozliwość kupowania gier i dlc z US PSS. Cytuj
metalcoola 178 Opublikowano 27 października 2010 Opublikowano 27 października 2010 Kupiłam grę Scott Pilgrim vs The World na Playstation Store,niestety zrobiłam to przed kliknięciem Add Funds,teraz mam grę,ale w moich funduszach dalej widnieje 40 zl,czy sklep sam po pewnym czasie pobierze odpowiednią kwotę? Mam nadzieje,że nie będę miała żadnych problemów z tego powodu Cytuj
nemix 36 Opublikowano 27 października 2010 Opublikowano 27 października 2010 Kupiłam grę Scott Pilgrim vs The World na Playstation Store,niestety zrobiłam to przed kliknięciem Add Funds,teraz mam grę,ale w moich funduszach dalej widnieje 40 zl,czy sklep sam po pewnym czasie pobierze odpowiednią kwotę? Mam nadzieje,że nie będę miała żadnych problemów z tego powodu Ja to rozumiem tak że zapłaciłaś za grę kartą a fundusze na koncie zostały jak były. Cytuj
Sikor 1 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 Czy ktoś zakładał dzisiaj konto na PSN? Co to jest ten błąd 80023017? To tylko chwilowa sprawa? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi