Opublikowano 5 czerwca 201113 l Używałeś zdrapki przeznaczonej na rynek US ? Jeżeli tak to jaki masz komunkat ? Jeżeli jesteś pewny że nie została wykrzystana to skontaktuj się ze sklepem w którym kupileś.
Opublikowano 5 czerwca 201113 l Witam Mam problem z gra Hustle King od roku gralem bez problemowo. Od 2 miesiecy nie gralem, Wiec dzis wlaczam a przy uruchamianiu informacja ze: "aby uzyskac dostep do tego materialu, nalezy odnowic licencja w PPS i odsyla mnie do slkepiku. O co chodzi bo nieman pojecia. Gra byla zakupiona z konta od kuzyna. Wczoraj kupilem dodatek snookera z mojego konta ale na konsoli kuzyna. On gra bez problemowo. A u mnie cos nie tak. Zgory dzieki za pomoc. PS. sory za pisownie, pisze z PS3.
Opublikowano 5 czerwca 201113 l za nic w świecie nie mogę ściągnąć gierek za free, naciskam na button pss welcom back i nic się nie dzieje:( Jak cholera te gry ściągnąć?
Opublikowano 5 czerwca 201113 l Witam Mam problem z gra Hustle King od roku gralem bez problemowo. Od 2 miesiecy nie gralem, Wiec dzis wlaczam a przy uruchamianiu informacja ze: "aby uzyskac dostep do tego materialu, nalezy odnowic licencja w PPS i odsyla mnie do slkepiku. O co chodzi bo nieman pojecia. Gra byla zakupiona z konta od kuzyna. Wczoraj kupilem dodatek snookera z mojego konta ale na konsoli kuzyna. On gra bez problemowo. A u mnie cos nie tak. Zgory dzieki za pomoc. PS. sory za pisownie, pisze z PS3. Masz na konsoli konto z którego ściągałeś gre ?
Opublikowano 5 czerwca 201113 l Nie, załączyłem usługę playstation plus, ale nie mogę wejść na pss welcom ani na , button z tymi wypisanymi 5 grami.
Opublikowano 5 czerwca 201113 l Po zalogowaniu : 1-Account Management 2-Transaction Managment 3-Services list 4-PSN promotions Tam powinny byc te gry.
Opublikowano 7 czerwca 201113 l Po zalogowaniu : 1-Account Management 2-Transaction Managment 3-Services list 4-PSN promotions Tam powinny byc te gry. Dzięki.
Opublikowano 8 czerwca 201113 l Dzisiaj pojawił się update w sklepiku a trochę się pogubiłem w tym. Rozumiem, że teraz normalnie będą już updajty jak przed awarią w te same dni? Tyle, że między updejtami będą wrzucać zaległy stuff? Przy okazji nie wiem czy było to przed awarią ale teraz można sobie podejrzeć (preview) dynamic theme. Edytowane 8 czerwca 201113 l przez SłupekPL
Opublikowano 8 czerwca 201113 l Przy niektórych się dało przy niektórych nie, oczywiście tych na "nie" było więcej.
Opublikowano 8 czerwca 201113 l Czy Wy też możecie pobrać tylko jedną grę z Welcome Back? Pobrałem Dead Nation, ale drugiej już nie mogę. O co chodzi? Miały być przecież dwie gry. W wybór darmowych pozycji nie mogę wejść, tylko w PS Plus. @down: dzięki, wybaczcie, że nie chciało mi się spojrzeć na wcześniejsze posty. Edytowane 9 czerwca 201113 l przez Lukas_AT
Opublikowano 9 czerwca 201113 l Ponoc awki kupione w PSS na innym koncie (lecz na tej samej konsoli) mozna je uzywac na swoim glownym profilu.Pobralem 2 awatary z US PSS zeby sprawdzic i nici,nie mam ich wogole na glownym koncie.Te konta musza byc w tej samej strefie (US-US , EU-EU) czy ja cos musze jeszcze ustawic?
Opublikowano 11 czerwca 201113 l Po zalogowaniu : 1-Account Management 2-Transaction Managment 3-Services list 4-PSN promotions Tam powinny byc te gry. Tak zrobiłem w końcu, ale wcześniej dałem radę pobrać jedną grę z PS Store. Gdy wszedłem w PSN promotions, miałem do wyboru dwie gry do pobrania mimo, że ściągnąłem już jedną wcześniej. Poza tym jeszcze dwie pobrałem z amerykańskiego PS Store, czyli razem 5 gier za free. Plus Burnout Paradise z PS Plus, czyli razem 6 gier za darmo.
Opublikowano 11 czerwca 201113 l Mam problem z kartą kredytową,próbowałem kupić SSFIV AE,i wyświetliła się informacja,Your Credit Card is not valid,wszedłem na konto,i ponownie wpisałem informacje z karty,i wyświetla The credit card information cannot be updated,try again few days later :confused:
Opublikowano 12 czerwca 201113 l Musiz poczekać 24h godziny zanim spróbujesz dodać ponownie karte. Po trzech nieudanych próbach trzeba czekać.
Opublikowano 12 czerwca 201113 l witam już na poprzedniej stronei był problem poruszany, ale ponowie bo przepadł bez echa... znalazłem w special offers pierwsze dwie części assassins creed za 9,99$, tyle, że... nie mogę doładować konta US. odrzuca mi 3 różne karty, z czego z dwóch już kiedyś korzystałem. albo error 8xxx albo komunikat ze nie udało się doładować portfela... miał ktoś podobny problem? a może komuś udało się to pokonać?
Opublikowano 12 czerwca 201113 l PSS US nie akceptuje polskich kart od ktoregoś tam FW. Pozostają kart zdrapki. Edytowane 13 czerwca 201113 l przez Square bo tak
Opublikowano 13 czerwca 201113 l a znasz może jakiś sklep gdzie można kupić sam kod? bez wysyłania pudła?
Opublikowano 13 czerwca 201113 l http://xboxonline77.pl chyba najlepszą cenę ma. A tak to jeszcze można je znaleźć na Allegro / ebay.
Opublikowano 16 czerwca 201113 l Czy kupując kartę zdrapkę w Niemczech mogę doładować polskie konto w PS Store?
Opublikowano 16 czerwca 201113 l No jeśli kupisz kartę, któa doładuje konto w złotówkach to chyba oczywiste że tak. Jeśli kupisz w ojro to niby jak miało by ci to przeliczyc :potter: ?
Opublikowano 19 czerwca 201113 l Po awarii PSN przestalo mi łapać karte, ma ktos podobny problem ? Mam karte z Inteligo, wczesniej nie mialem problemow a teraz mi jej nie akceptuje jak chce dodac kase. Dziwne jest to ze złotówke przy autoryzacji mi pobiera a pozniej wyskakuje ze nie mozna dodac kasy. Ktos wie oco chodzi ?
Opublikowano 19 czerwca 201113 l Tez tak mam z tym że mam całkowicie nową karte i po awarii juz raz dokonałem zakupu.Kiedys ze starą kartą też tak miałem i ,,przeszło'' samo po jakichś 2 miesiacach.