Emtebe 2 543 Opublikowano 11 grudnia 2012 Opublikowano 11 grudnia 2012 https://store.sonyentertainmentnetwork.com Działa już polska wersja sklepu przez przeglądarkę. Jeśli ktoś narzeka, że sklep na konsoli działa wolno, to może kupować z poziomu komputera. Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 11 grudnia 2012 Opublikowano 11 grudnia 2012 Na jakiej przegladarce sprawdzales? bo mi na Chrome i FF pokazuje, że jest niekompatybilna Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 11 grudnia 2012 Opublikowano 11 grudnia 2012 (edytowane) E? Też używam chrome i normalnie działa Edytowane 11 grudnia 2012 przez Lionel Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 11 grudnia 2012 Opublikowano 11 grudnia 2012 mi wczoraj wyskakiwała informacja o braku kompatybilnosci; dzis juz wszedlem do sklepu taki jakis on bez duszy... chyba wole smierdzacy sklep w konsoli Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 11 grudnia 2012 Opublikowano 11 grudnia 2012 Na jakiej przegladarce sprawdzales? bo mi na Chrome i FF pokazuje, że jest niekompatybilna :confused: E? Też używam chrome i normalnie działa mi wczoraj wyskakiwała informacja o braku kompatybilnosci; dzis juz wszedlem do sklepu taki jakis on bez duszy... chyba wole smierdzacy sklep w konsoli ok, po prostu nie działa na Linuxie. Wie ktoś, czym podyktowana jest taka polityka? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 11 grudnia 2012 Opublikowano 11 grudnia 2012 Nie Operze nie działa od startu, trzeba czekać, może dodadzą też obsługę pod Lnuxem. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 17 grudnia 2012 Opublikowano 17 grudnia 2012 Odkąd Sony wprowadziło sklepik poprzez www można wreszcie jednocześnie kupować i słuchać muzyki. Może kiedyś doczekamy się tego w zwykłym sklepie. E: Szkoda że poprzez stronę też ładuje się w uj czasu. Cytuj
el-shabazz 32 Opublikowano 18 grudnia 2012 Opublikowano 18 grudnia 2012 Przekopałem 10 stron tego wątku, wyszukiwarka nie działa jak powinna, i nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie: Jak to jest z cyfrową wersją LBP? Chciałem ściągnąć na drugą konsolę, wchodzę w menu downloaded list, wybiera, zasysam 2 giga, ale przy próbie instalacji wyskakuje komunikat, że jest to "wersja na PS VITA", jak to naprawić? Ściągnął drugi raz i znowu to samo. Cytuj
adamst85 96 Opublikowano 20 grudnia 2012 Opublikowano 20 grudnia 2012 NIe ze sklepu ssaj tylko z zarządzania kontem i stamtąd. Tam jest dobra wersja. 1 Cytuj
el-shabazz 32 Opublikowano 20 grudnia 2012 Opublikowano 20 grudnia 2012 (edytowane) ok sprawdze, dziekuje za odpowiedz EDIT: Działa. Ściąganie z account menagment i downloaded list daje pozywywny rezultat. Wejście na sklep, dalej w kategorie downloaded list i nie działa. Nie bede sie jednak nad tym rozwodził, grunt, że smiga. Edytowane 21 grudnia 2012 przez el-shabazz Cytuj
Endri.u 2 Opublikowano 22 grudnia 2012 Opublikowano 22 grudnia 2012 gdzie się podziewają ściągnięte gry z PS+? zainstalowałem dwie gry (Ratchet & Clank All 4 One i LittleBigPlanet 2), przez parę dni były i grało się bez logowania i nagle zniknęły. Jak się zaloguję do sieci w "Co nowego" pojawia się Ratchet naciskam start i można grać a LittleBigPlanet w ogóle się nie pojawia, jak wchodzę w PS+ to widnieją te gry jako zakupione. Korzystam z 30 dniowego darmowego PS+ aktywowany 5 grudnia. Cytuj
drk2 7 Opublikowano 22 grudnia 2012 Opublikowano 22 grudnia 2012 Spróbuj pobrać jeszcze raz z listy pobierania i zaraz anuluj pobieranie, powinny się pojawić. Cytuj
Endri.u 2 Opublikowano 22 grudnia 2012 Opublikowano 22 grudnia 2012 dałem jeszcze raz pobieranie i z listy i ze sklepu potem anulowałem i dalej nie mam tych gier nie mam pojęcia co sie dzieje i czy one są na dysku czy nie, nawet nie wiem, w menu ich nie ma są tylko zapisane sejvy ale z ich poziomu nie da się gry uruchomić a jak jest z wersjami demo? ściągnąłem mafię 2, zagrałem 60 minut i po paru dniach zniknęła z menu ale czy skasowała się z dysku i zwolniła miejsce? czy dalej gdzieś tam na dysku jest i trzeba ją skasować? Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 22 grudnia 2012 Opublikowano 22 grudnia 2012 Sprawdz miejsce na dysku Endriu:). Mafia nie była w plusie jako pełniak, tylko jest w trialach godzinnych. Nie pobierałem nigdy tych triali, ale skoro nie masz w menusach to musiało się samo skasować. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 22 grudnia 2012 Opublikowano 22 grudnia 2012 Znikające gry i dema? Pierwszy raz o czymś takim słyszę. Może to głupie pytanie, ale... sprawdzałeś w zakładce "Gra" ? Tam właśnie siedzą te wszystkie gry i dema. Cytuj
Endri.u 2 Opublikowano 22 grudnia 2012 Opublikowano 22 grudnia 2012 na dysku mam ponad 200 GB wolnego Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 22 grudnia 2012 Opublikowano 22 grudnia 2012 Grzybiarz pisał żebyś sprawdził to co masz na dysku do tego co Ci zostało. też pierwsze słyszę o znikaniu gierek, może ktoś Ci to usunął po prostu. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 22 grudnia 2012 Opublikowano 22 grudnia 2012 Bo może ich nie ściągałeś tylko dodałeś do listy do ściągnięcia ? Wejdź do PSS i zobacz w zakładce czy są na liście do ściągnięcia, jeśli tak to mam rację Cytuj
Endri.u 2 Opublikowano 22 grudnia 2012 Opublikowano 22 grudnia 2012 PS3 nówka i bad sektory? Sqare jak się to sprawdza? Szurek w zakładce Gra ma teraz: PlayStationStore Singstar (samo się pojawiło) Lego (dzisiaj demo pobrałem) Narzedzia zapisanych danych (PS3) Narzedzia zapisanych danych (minis/PSP) Narzędzia Memory Card Narzedzia danych gier Narzędzia aplikacji systemu FIFA 13 się pojawia jak włożę płytę @marekjw ściągnąłem i zainstalowałem bo grałem w nie przez parę dni a potem same zniknęły teraz syn grał w R&C ale jest to w zakładce "Co nowego" a LittleBP2 w tym nie ma a był zainstalowany i grany Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 22 grudnia 2012 Opublikowano 22 grudnia 2012 No kumpel miał nówkę i miał Bad Sectory - jak przeskanował HD Tune to aż czerwono było. Jemu save'y znikały przez to napisałem że to może być przyczyna. Sprawdź czy masz folder z tymi grami (nazwa Nieznane albo PlayStation3) albo jak możesz daj zdjęcie / screena jak u Ciebie to wygląda. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 22 grudnia 2012 Opublikowano 22 grudnia 2012 Musisz policzyć ile miejsca zajmuje ci wszystko co masz na dysku (tematy, zdjęcia, muzyka itd.) odjąć to od pojemności dysku (pomniejszonej o ok 10%) i sprawdzić czy wynik masz zblizony do tego co pokazuje konsola w ustawieniach. Te dwie gry co wypisałeś zajmują ile, trochę ponad 10GB chyba, więc różnice wyłapiesz łatwo. Cytuj
Endri.u 2 Opublikowano 22 grudnia 2012 Opublikowano 22 grudnia 2012 No kumpel miał nówkę i miał Bad Sectory - jak przeskanował HD Tune to aż czerwono było. Jemu save'y znikały przez to napisałem że to może być przyczyna. Sprawdź czy masz folder z tymi grami (nazwa Nieznane albo PlayStation3) albo jak możesz daj zdjęcie / screena jak u Ciebie to wygląda. miałem też tak, że w rzytach wolnych w FIFIe byłem w złotym a na drugi dzień był brązowy a srebrny i złoty zablokowany a te foldery to gdzie szukać? sbróbuję screena zrobić Cytuj
Endri.u 2 Opublikowano 23 grudnia 2012 Opublikowano 23 grudnia 2012 (edytowane) ściągam jeszcze raz te gry i zainstaluje jak znowu znikną to konsola do serwisu edit: "Na początku spróbujmy bez paniki – najedź na zakładkę z grami i naciśnij kwadrat – zmienisz widok folderów" dlaczego mi o tym nikt nie powiedział? są wszystkie gry :rofl2: Edytowane 23 grudnia 2012 przez Endri.u 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi