Gość Kyo Opublikowano 23 grudnia 2012 Opublikowano 23 grudnia 2012 Napisałem Ci żebyś zobaczył czy masz foldery z nazwą Nieznane albo PlayStation 3. Jak widać nie zobaczyłeś. Kwadratem zmienia się że widać wszystko luzem nieposegregowane albo zostaje to posegregowane do folderów PlayStation 3, minis, Playstation (PSX) etc., albo Powstaje folder Nieznane (tutaj samemu się przypisuje gry do odpowiedniego albumu). Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 23 grudnia 2012 Opublikowano 23 grudnia 2012 Endri.u - gdybyś jednak dalej chciał zeskanować dysk to mam dla Ciebie artykuł: http://www.ps3site.pl/poradnik-ps3site-jak-przyspieszyc-dysk-twardy-w-ps3/136079 U mnie po takim zabiegu pojawił się w plik "Nieobsługiwane dane", ważący 1,5GB. Tyle miejsca zaoszczędziłem (chyba nie była to żadna gra:), a i menusy chodzą szybciej. Ten model pleja mam od 2009r więc trochę śmieci tam miałem (głównie z plusa:). Cytuj
Emtebe 2 543 Opublikowano 23 grudnia 2012 Opublikowano 23 grudnia 2012 Nadal jest tak w Store, że jak chce coś kupić poniżej 20 zł to i tak muszę 20 zł przelać? Cytuj
Emtebe 2 543 Opublikowano 23 grudnia 2012 Opublikowano 23 grudnia 2012 Co za (pipi) Ktoś wie w ogóle czemu tak jest? Jakieś techniczne wymagania systemu transakcji? Czy widzimisię Sony? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 24 grudnia 2012 Opublikowano 24 grudnia 2012 Może taką mają umowę z bankami/czy z kim to tam się zawiera o wprowadzenie płatności kartami, jak to masz w niektórych sklepach, że minimalna kwota przy której można płacić kartą to xxx PLN. Cytuj
dApo 313 Opublikowano 24 grudnia 2012 Opublikowano 24 grudnia 2012 (edytowane) Może taką mają umowę z bankami/czy z kim to tam się zawiera o wprowadzenie płatności kartami, jak to masz w niektórych sklepach, że minimalna kwota przy której można płacić kartą to xxx PLN. nie ma limitu jakim możesz płacić kartą w sklepie i nawet jak będziesz chciał coś kupić za 2zł kartą muszą to zrobić (sklepy przy tak niskich kwotach nie zarabiają za wiele)... a jak jest u sony to nie wiem.... dodaj kartę do konta i kup za cenę jaka widnieje w pss, a nie dodawaj do portfela. jak Ci coś zostało w portfelu to najpierw wyssie Ci portfel, a resztę pobierze z karty Edytowane 24 grudnia 2012 przez dApo Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 24 grudnia 2012 Opublikowano 24 grudnia 2012 Nie napisalem, że są limity płatności kartami w sklepach, czytaj ze zrozumieniem Sklep przy wprowadzaniu patności kartami podpisuje z kimś tam umowę itd i niektórym sklepom po prostu się nie opłaca wprowadzać takich bajerów bo np kupno przez pojedynczego klienta jest małe kwotowo (np. Biedronka, w której nie zapłacisz kartą). Odnosnie Sony to są tylko moje przypuszczenia. Co to drugiej części twojej wypowiedzi to wprowadzasz w błąd. Jak masz w porfelu powiedzmy 5 złoty, a kuujesz coś za 24, to i tak przy płatności pobierze Ci te 20 PLN z karty i na koniec transakcji będziesz miał złotówke. Zawsze minimalne doładowanie to 20 PLN.Jedynie jak płacisz coś więcej to pobiera tyle ile potrzeba (jeżeli nie doładowywujesz portfela). Cytuj
darkknight 54 Opublikowano 27 grudnia 2012 Opublikowano 27 grudnia 2012 W tym tygodniu nie bylo nowego contentu?! Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 27 grudnia 2012 Opublikowano 27 grudnia 2012 W tym tygodniu nie bylo nowego contentu?! Nie. Nastepny store update 9 stycznia. Cytuj
Gość Opublikowano 28 grudnia 2012 Opublikowano 28 grudnia 2012 ile kosztują łącznie wszystkie epizody Walking Dead? Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 28 grudnia 2012 Opublikowano 28 grudnia 2012 Cały Season Pass 72 zł a pojedńcze epizody po 18 zł / szt. (łącznie 5) Cytuj
Gregnar 1 Opublikowano 29 grudnia 2012 Opublikowano 29 grudnia 2012 (edytowane) Pytanie za 100 pkt. Mam na storze kasę ze zwrotu - 32 zł i chciałem kupić plusa na rok. Czy jeśli wykorzystam kartę to pobierze mi z konta brakującą kwotę czy całość i dalej zostanę z wiszącą kasą? @down Dzięki za info. Edytowane 30 grudnia 2012 przez Gregnar Cytuj
vip77 237 Opublikowano 29 grudnia 2012 Opublikowano 29 grudnia 2012 powinno pobrac tylko brakujaca kwote Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 30 grudnia 2012 Opublikowano 30 grudnia 2012 (edytowane) Jak masz coś w portfelu i nie doładowujesz pełnej kwoty (czyt. 20, 40, 100 itd.), to zawsze weżmie Ci tyle ile brakuje (oczywiscie minimalna kwota doładowania to 20 PLN). Edytowane 30 grudnia 2012 przez Square Cytuj
el-shabazz 32 Opublikowano 30 grudnia 2012 Opublikowano 30 grudnia 2012 (edytowane) Na PS store US jest interesująca mnie wersja Alice Madness Returns Ultimate Edition ( w tym jedynka i DLC). Mogę normalnie dokonać zakupu polską kartą, taką jak płacę w rodzimym sklepie Sony i sklep od razu przewalutuje (pewnie po mojej stracie ale co tam) czy muszę mieć inną kartę, ew. konto walutowe w $? JAkie są sposoby by kupić coś z US STORE? Może zdrapka? Edytowane 30 grudnia 2012 przez el-shabazz Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 30 grudnia 2012 Opublikowano 30 grudnia 2012 (edytowane) US PSS od jakiegos czasu nie akceptuje PL kart. Możesz też kupić zdrapke z dolarami(na allegro nie dawno widziałem) Edytowane 30 grudnia 2012 przez Lionel Cytuj
MEVEK 3 508 Opublikowano 31 grudnia 2012 Opublikowano 31 grudnia 2012 (edytowane) ja polecam eBay, bo na alegro wala po rogach, ze tak sie wyraze. Edytowane 31 grudnia 2012 przez MEVEK Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 31 grudnia 2012 Opublikowano 31 grudnia 2012 (edytowane) Witam Świeżak jestem na tym forum i nie wiem czy w dobrym temacie piszę?! Czy jest u nas dostępny PayPal jako forma płatności na PS Store z pozycji przeglądarki na komputerze? @down dzięki Edytowane 31 grudnia 2012 przez figus87 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 31 grudnia 2012 Opublikowano 31 grudnia 2012 Na chwilę obecną nie ma. Cytuj
adamst85 96 Opublikowano 2 stycznia 2013 Opublikowano 2 stycznia 2013 Długo dzisiaj szukałem ile kosztuje Worms 2 Armageddon i nie znalazłem odblokowania pełnej gry tylko wersje próbną.... Pewnie jakbym zassał i wybrał KUP to by było tylko, że ja już mam fulla a ma byćdla chrześniaka Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 2 stycznia 2013 Opublikowano 2 stycznia 2013 (edytowane) 54 zł kosztuje. Ceny nie mogłeś znaleźć właśnie dlatego, że już masz te Wormsy kupione. Wtedy jej nie pokazuje. Edytowane 2 stycznia 2013 przez SzczurekPB Cytuj
OsciBosci 22 Opublikowano 7 stycznia 2013 Opublikowano 7 stycznia 2013 Jak często pojawiają się nowe gry w ersji "Retail" na PSS? Cytuj
gianbuffon 11 Opublikowano 8 stycznia 2013 Opublikowano 8 stycznia 2013 (edytowane) Mam problem z Dead Nation. Ściągnąłem tę grę za darmo z pss jak była ta akcja welcome back. Jakiś czas temu ją odinstalowałem i teraz przy ponownym pobraniu pojawia się problem przy instalacji. Ściąga normalnie, ale po kliknięciu instaluj wyskakuje informacja, że aby zainstalować muszę podłączyć PSP albo vita. Dziwne, bo w pss jest informacja, że to gra na PS3, po pobraniu jest ikonka z grą i obok napis PS3. Jedyne co mnie zastanawia, to mały, żółty prostokacik obok ikonki gry po pobraniu (przed instalacją). Ktoś miał taki przypadek? Jest na to jakieś rozwiązanie? edt: Dzięki za pomoc! Pobrałem z zarządzania kontem-download list i działa Edytowane 9 stycznia 2013 przez gianbuffon Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 8 stycznia 2013 Opublikowano 8 stycznia 2013 Było opisywane chyba nawet w tym temacie na podstawie LBP. Sprawdź na poprzednich stronach, albo ściągnij gre z zarządzania kontem (chyba taki to był sposób), a nie z Download List. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi